Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (327)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata si noi dupa petreceri, azi suntem chiauni cu totii. Eu la munca, au venit sefii, si tocmai azi am intarziat o ora din pricina traficului.

Pana sa va povestesc de petreceri, as vrea sa va multumim din suflet pentru urari, toate cele bune si voua.

Antonia si Elisa

Erika, David si Bogdan

Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si voinici! Sa aveti parte numai de bucurii si noroc!

sarbatoritilor cu numele de ieri, mici si mare, sanatate si numai bucurii sa aveti!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Mult succes piticilor care incep gradi azi sau maine, un pupic special pentru Andrei de Nana!

SabinaY, sa va traiasca piticele amandoua, azi chefuiti in familion extins.

Mandarinutza, ma bucur ca ati chefuit asa frumos. Sa ne pui pozici.

Teo, nu mi-ai zis de nici un plan de shopping pentru azi. Pai se poate? Ce bine mi ar fi prins si mie.

Papanash, e un scumpic Adi, doamne ce a mai crescut si el. L-am vazut ce energic este si cu manuta prinsa. Dar lasa, a trecut deja o saptamana, o sa vezi ce repede trece timpul si scapati de bandaje. Multumim si de dedicatie. Al meu zice numai "utzi atzi" adica un fel de multi ani.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Luy si Bernix, servici usor sa aveti.

Yaia, multumim de urare, dar sa stii ca Bubu iubeste si soareci mai putin celebri.

Prisi, multumim de cafea si spor la munca. Vad ca ai fost matinala!

Maria, bine ati revenit din conced, si servici usor si tie. fata, multa sanatate, sa nu fie nimic grav!

Mada28, multumim mult de urari. Unde mergeti in Turcia? Noi plecam pe 6 in Belek.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Rox noi mergem in Marmaris.Plecam din Bucuresti pe 8 sept.
Cum ati petrecut de ziua lui Andrei si chiar si a Alexandrei (la multi ani de ziua numelui cu intarziere)?
Eu as vrea sa-i fac ziua lui Luca la un loc de joaca cu copii. In fosn el trebuie sa petreaca ca e ziua lui. Adultii dupa la un pahar... de vorba.
Va pupam
Mada28 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Multi Ani Andrei Serban,David, Erika, Bogdan, Elisa Lavinia, Antonia Maria, Ana Martina, Sara Ioana, Bianca Elena!Sa cresteti sanatosi !!

Noi iar am facut otita, am fost vineri la spital la control ca nu stiam de ce face febra si am afla de ce.Iar de sambata m-a apucat si pe mine o raceala, asa ca sa ma dea peste cap mai mult decat eram..in fine, a trecut sotul si a stat cu noi peste weekend. Acum fata e mai bine, cel putin nu mai face febra, iar eu ma tratez cu pastile.
Felicitari noii gravidute crissintibun, ieseanca de-a mea!Sa ai o sarcina cat mai usoara!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Iulie-august 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

Rodica, acum am reusit sa va vad pozicile, superb! Pozele cu fratiorii m-au topit.

Erina, chiar ai de gand sa duci ceva la fiecare termen de plata al taxei? Pfiii, pai e sapa de lemn asa. Noroc ca noi platim prin banca taxa. Apropos, aiurita cum sunt si super prinsa cu ale mele, am si uitat la ce gradi mergeti pana la urma.

Valentina, si Alexandrei tale, sa fie sanatoasa si voioasa! Sper ca tu esti mai bine cu starea de spirit.

Andreea11, super pozele de la mare si tare frumoasa camera baiatului.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Mariana si Adimercedes, si eu am folosit uleiul de migdale pentru niste cojite care ii aparuse pe cap Antoniei(i-au aparut dupa ce am spalat-o cu Klorane pt bebe, caci nu mai gaseam samponul de la Mustela pe care il foloseam, acum folosim un sampon bio super) si i-au disparut imediat. Este foarte bun, eu stiam de la sora ca se foloseste in Franta pentru hidratarea pielii bebelusilor si am folosit gama Mustela pt Antonia caci avea ulei de migdale.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Kriss, multa sanatate si tie si fetei.

Mada, noi am facut party acasa pana la urma, evident cu specific pentru pici. Daca tot aveam curte si jucarii, nu avea sens sa mergem la locul de joaca, altfel sigur asta era varianta cea mai buna. De fapt initial am organizat la un loc de joaca, apoi am contramandat.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Noilor -ute Yaia si Erina pentru curaj(asta imi lipseste mie momentan)!

Multumesc si pe aceasta cale! Sper ca ai primit si sms-ul meu intarziat.
Auzi, nu te mai alinta. Numai lipsita de curaj nu pot sa te numesc. Hai, la cat de bun a fost Mihnea, ar fi si pacat fara 'pereche'!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomasa

Felicitari noilor gravidute, Yaia si Erina!!! Sarcini uosare, bebelusi sanatosi si la termen!

Multumsec!
Dar tot nu esti iertata ca nu scrii de pitici!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput