Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (327)
Raspunsuri - Pagina 19
aandreea27 spune:
nu in al doilea rand,la multi ani puilor care azi implinesc doi anisori:
bogdan de mami babylina
erika de mami devyla
david de mami andreea iosif.
andrei de mami roxana
papanash sunt pe acea bancuta,s-o mai lungim
,voi deja sunteti avansati.legat de lapticul ziua,asta e um mare of ptr noi,inca bem un bie inainte de somnul de dupa amiaza,iar educatoarea ne-a zis din start ca nu i se va da,decat ceai si ala ptr inceput.scopul este sa se renunte la baut ceva inainte de nani.e un lucru bun,dar sa vedem piciul ce zice
.bine ca nu il intreaba nimeni.![]()
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
veroboroda spune:
Va multumesc foarte mult pentru incurajari.Si eu cred ca am luat decizia corecta, copilul trebuie sa petreaca cat mai mult timp alaturi de parintii sai. Bineinteles ca e foarte important sa petreaca timp si cu bunicii si ori de cate ori o sa am ocazia am sa o duc la ei.
Dar deocamdata ei nu par sa inteleaga acest lucru si se compporta de parca le-am luat propriul lor copil. Sper doar ca intr-o buna zi sa ma inteleaga si sa ma ierte.
Mami de printesa Bianca Elena
danuta36 spune:
La multi ani sarbatoritilor care azi au implinit 2 anisori!
Andrei Serban de mami Rox
Erika de mami Devylla
Bogdan de mami babylina
David de mami andreeaiosif
sa aveti o viata fericita si sa aduceti multe bucurii celor dragi!
aandreea27 spune:
uf ce urat e afara.parca nu vreau sa vina frigul.bebe azi a doborat recordul la somn,e f obosit de la gradi
.si mai treb sa mergem la cump in cora.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
danuta36 spune:
Papanash nu cumva ii mai ies ceva maselute lui Ghighi,de nu vrea papa solida? Lui Miru ii iese al doilea molar,si tot asa,daca ar fi dupa ea numai lapte ar bea.
Partea nasoala e ca n-a scapat de lamblii,azi am repetat copro 
danuta36 spune:
Andreea va trimitem soare de aici,ca la noi e frumos..![]()
V-am pupat,plecam afara,in parc 
cecilia L spune:
Andreea, sigur o sa fie bine, probabil o sa stai putin pe bancuta, sper cat mai putin.
si acomodare usoara.
Roxana, Andrei de cand incepe gradinita, parca asa am inteles....ca o sa fie si el gradinar de la 2 ani....deci, de cand ??????
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
iar in rest nu am o relatie apropiata cu nimeni de aici Erina si Daria (18.09.2007) 10+ |
Nici cu mineee
....doar ne-am baut o saptamana frapeurile sub umbrela,pe sezlong...Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Melaniatud, tot am vrut sa iti spun ca ma bucur enorm pt voi, ca Tudor si-a revenit cat de cat si a pus in greutate. Sper sa mearga din ce in ce mai bine. ![]() "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
Si eu sper sa ia in greutate. Marele castig este ca papa bine mancare gatita si incepe sa manance mai variat. Suntem pe tratament cu Kreon inca 14 zile...deci pb cu digerarea amidonului si celulozei. Astea au aparut de curand pt ca analizele de la 1 an si 3 luni erau ok.
prisi spune:
Buna seara,
ce activitate intensa azi, pai asa mai stie omul de ce se apuca de citit 
eu sunt cam ofticata, de azi am inceput programul de 9 ore si deja se cunoaste, la plecare cel putin e un trafic si nici nu a inceput scoala si unde mai pui ca am prins si 2 trenuri la bariera de am stat vreo 20 de minute
, uff treb sa ma obisnuiesc cu ideea ca altfel ....
in rest suntem bine, azi am fost sa cautam ceva hainute pentru finut, am fost in Liberty mall, dar deocamdata oferta de toamna lasa de dorit , asa ca s-a ales Miru cu o rochie si cu 2 perechi de manusi(pe astea si le-a ales ea
le-a furat din raft si a fugit)

10+
Lisa Maria 01.10.2007