Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(56)*
Raspunsuri - Pagina 8
aris26 spune:
sa stii ca am fost uimita cat de ushor se curata asta. il shterg cu o carpa uda dupa "masa" si gata, e ca nou. nu e de panza...seamana cu materialul de la gentile de voiaj
Citat: | ||
citat din mesajul lui rivali
suuuuper tare poza. eu din cauza asta sunt pentru scaunele din plastic, le speli mai usor Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
25 martie 2009
aris26 spune:
sunt convinsa. magarii....nimic nu mai poti manca in linishte. ma si gandeam ca daca tot nu are proteine carnea de pui si eu numai si numai asta mananc, de fapt sunt o vegetariana ascunsa?!
gasesc eu pe cineva la tara...trebuie sa ma pun pe inspectat gospodariile oamenilor sa vad daca sunt curati, ce le dau sa manance...
Citat: |
citat din mesajul lui rivali si in curcani se baga concentrate la greu, daca gasesti undeva la tara ar fi bine, si nu trebuie sa o gatesti pe toata. portionezi si pui la congelator Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
25 martie 2009
pisigri spune:
Am nevoie de un sfat va rog...
Pisilinca minca cu greu la prinz legume pasate:morcov, patrunjel, dovlecel, pastirnac, ceapa (la fiert) si cartof (la fiert). Iesea un piure lungit cu zeama, nu i-a placut cine stie ce dar mai minca.
Doua zile i-am dat suc de mar cite putin si a durut-o burtica dup-aia. Ieri dimineata am inlocuit linguritele de suc de mar cu mar copt (tot cam o lingurita de-a noastra). N-a mai durut-o burtica.
Azi dimineata a facut un caca "de morcov", mai baleguta-adunata. Am schimbat-o, dupa vreo ora mi-a facut din nou moale (am zis ca nu a terminat prima data, ca de cind papa morcov face o parte baleguta si o parte mai lichida, ca atunci cind minca numai laptic). Mai inainte a mai facut putin-putin, dar mult mai deschis la culoare si tot asa, semilichid.
Am zis sa ma potolesc miine cu supa de legume...? Azi nu i-am mai dat mar dimineata, dar a apucat sa manince un pic de legume pasate (dup-aia nu a mai vrut). Sau sa continui miine cu supa?
Ii luasem si cereale sa ii dau de azi, dar nu am mai indranzit dupa cele 2 ture de caca de dimineata...
Pls o parere... M-am saturat de diversificarea asta deja, nimic nu-i place, e o mozoleala si o strimbaceala generala...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
cativ13 spune:
Repede, sa va arat o familie fericita pana nu incepe "miezul" sa urlemami de Silvia Ioana
aris26 spune:
doi kk chiar si unul dupa altul eu nu consider o problema. vezi ca a zis lisbeth de o felie de mar la fiert in supa. incearca asa poate mananca mai bine. in rest nu prea stiu ce sa zic...eu nu am ajuns la legume si nu stiu cum va reactiona.pana acum insa ce am observat eu este ca deshi refuza unele chestii prima data, daca fac o pauza peste cateva zile le primeste bucuros. incearca sa pasezi leguemele si sa fie mai groase, poate o sa i se para mai interesant asa...sa mestece si ea ca un om mare. imi dau si eu cu presupusul. poate iti da o fata cu experienta un raspuns mai pertinent
citat din mesajul lui pisigri Am nevoie de un sfat va rog... Pisilinca minca cu greu la prinz legume pasate:morcov, patrunjel, dovlecel, pastirnac, ceapa (la fiert) si cartof (la fiert). Iesea un piure lungit cu zeama, nu i-a placut cine stie ce dar mai minca. Doua zile i-am dat suc de mar cite putin si a durut-o burtica dup-aia. Ieri dimineata am inlocuit linguritele de suc de mar cu mar copt (tot cam o lingurita de-a noastra). N-a mai durut-o burtica. Azi dimineata a facut un caca "de morcov", mai baleguta-adunata. Am schimbat-o, dupa vreo ora mi-a facut din nou moale (am zis ca nu a terminat prima data, ca de cind papa morcov face o parte baleguta si o parte mai lichida, ca atunci cind minca numai laptic). Mai inainte a mai facut putin-putin, dar mult mai deschis la culoare si tot asa, semilichid. Am zis sa ma potolesc miine cu supa de legume...? Azi nu i-am mai dat mar dimineata, dar a apucat sa manince un pic de legume pasate (dup-aia nu a mai vrut). Sau sa continui miine cu supa? Ii luasem si cereale sa ii dau de azi, dar nu am mai indranzit dupa cele 2 ture de caca de dimineata... Pls o parere... M-am saturat de diversificarea asta deja, nimic nu-i place, e o mozoleala si o strimbaceala generala... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
25 martie 2009
aris26 spune:
he he! ei, da! asa da!
cum au iesit legumele??
citat din mesajul lui cativ13 Repede, sa va arat o familie fericita pana nu incepe "miezul" sa urle mami de Silvia Ioana |
25 martie 2009
aris26 spune:
se vede treaba ca cea mai mare parte din marul cu branza a ajus in stomac si nu in alta parte cum ati fi crezut din poza pt ca zapacila doarme si acum(se vede,nu? la cat trancan aici pe forum). nu a mai mancat lapte de la ora 7 si atunci doar vreo 80ml. dar si cand s-o trezi...ma mananca cu fulgi cu tot. sia re si cu ce a mushte din mine
25 martie 2009
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26
vigantol e doar o denumire...substanta activa se numeste colecalciferol de 0,45/ml. si este acelashi lucru cu vitamina d3 de la biofarm...sau multe alte produse. eu nu mai bat apa in piua ca nebuna. sa faca fiecare ce il duce capul. dar rahitismul e chiar de evitat. in plus nu va costa absolut nici un leutz. de ce sa risti sa iti faci copilul rahitic cu mana ta????? si nu confundati data expirarii cu pedioada dupa care produsul isi pierde proprietatile. nu zice nimeni ca vigantolul la doua luni e expirat ci doar ca nu mai are efectul dorit 25 martie 2009 |
bineinteles ca face fiecare cum crede
eu lui vladut tot vigantol din asta i-am dat si nu a fost rahitic
Edit: pe prospectul pe care il am eu nu scrie ca ar expira in 20 de zile, nici ca si-ar pierde proprietatile.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Ilinca_M. spune:
Mor de ciuda, iar amanam cu pediatru; am sunat ca asa a zis moima aia de asistenta (ce figura mi-a facut data trecuta nu v-am zis!), sa sun inainte sa fiu sigura ca vine dna dpftor, dar iaca minunatie, ca nu vine, ca numa noi suntem programati!! Oooo, ca de stiam asa, sunam cu 10 voci si faceam 10 programari fictive!!
Ca luni nu, ca e de garda...ca miercuri nu...ca vineri! O decalotata de cal, in cazu' asta; m-am nerfat si am sunat la alta, trebuia sa sun la aia de la inceput, dupa ce ca e mai cunoscuta is prietena si cu fiica'sa si cu fiu'so si cu nora'sa + Sophiphi e mai mica cu o saptamana decat unul din cei trei nepoti.
In fine, mergem luni dupa-masa! Da' am vrut sa ma racoresc aci!
Is nervoasa si ca s-a luat gazul si io n-am vazut anuntzul!! Asa ca m-am spalat pe cap si am facut dush cu apa incalzita in microunda, ca doar trebuia sa mergem la dna doftor! De sunam inainte stateam naibii cu spalatu', ca exact amu o venit gazu'!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni
Dodo-pui spune:
Nu am citit nimic azi...nu am puterea...iertati-ma...
o sa intru cand o sa am si daca o sa am nervi...
Din pacate la noi povestea are si "sezonul2".Am observat schimbari in bagajul de achizitii ale Isabellei doar la o saptamana dupa vaccinul de 4 luni.Am reusit performanta sa nu-si mai tina capul-daca o tragi usor de manutze(daca i tii de subrat pareok).Azi am ajuns la un medic in care am incredere(spune adevarul ,in fata..frumos dar fara cosmetizarea adevarului).Da o reactie la adversa la vaccin.
Este pe remedii homeopate...o voi programa la neurolog...trebuie sa inceapa si ea kinetoterapia
Altceva nu a mai pierdut din achizitii...si asta ma bucura rade chiar hohoteste;muta jucaria,urmareste lumini,zgomote,sta pe burta si-i tine capul bine susu(dar cu pumnutzi stransi(semn de afectiune)
Nu mai are voie sa faca vaccinurile obligatoriide la un an si 2 si jumatate iar la 6 luni doar daca gasesc o forma speciala "DiTe"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nu stiu ce am facut de merit atatea
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema