Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(56)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Aris felicitari, cand e vorba de copii niciodata nu te lauzi destul .

Fetelor,

am descoperit in apropiere de Bucuresti o ferma de capre. Livreaza lapte si branza si in Bucuresti, aduse la domitil. Am comandat azi si duminica vine nenea acasa. Pot sa ii fac piciului branzica din lapte de capra? Din cate stiam, e mai apropiat de laptele uman decat cel de vaca.

Daca o sa fiu multumita de produse va zic si voua, macar noi oamenii mari sa ne bucuram de branzici si laptic proaspat!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Monica uite aici ceva discutii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97707

Imi dai si mie te rog ceva detalii pe PM

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

lisbeth - bravo. asa e. buna ideea. eu ma gandeam ca si carnea trebuie proaspata. dar ai dreptate. fac pachetele(traiasca pungutele de la ikea) si gata.

leeloo- auuuu. pai aveti grija mai sa nu va vada baiatul. nu ai vazut cate cazuri a avut freud de oameni care asistasera la .... cand aveau sub un an? noi fugim in alta camera cu interfonul dupa noi. pana acum a fost baiat salon si nu ne-a intrerupt

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Eu ieri am incercat sa-i fac branzica din lp si logic ca nu mi-a iesit,astazi voi incerca din lapte cu iaurt iar daca din nou nu-mi iasa o sa cumpar branzica.Carnea de pui de casa o avem si noi in congelator,trebuie doar sa ma apuc sa-i gatesc buburuzei probabil de maine incolo ca vad ca si-a mai revenit cu stomacelul,pe noi bioticsul ne-a ajutat

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

printesica mea iubita Luana
ochios mic Dragos
Printesica ingeras Alma

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

notat. bine de stiut. chiar stie cineva care sunt merele mai dulci? ca eu nu ma pricep. nu mananc decat verzi...nici nu pun gura pe alt tip de mar. dar vaf ca fi-miu nu e asa incantat de acriturilele mele[quote]

aris pediatrul nostru ne-a zis ca merele ionatan le accepta majoritatea copiilor

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Fetelor am intrat repede sa va salut. Acum avem si noi net ca tare rau este fara. Voi incerca sa recuperez macar ultimul cap. asta si pe cel trecut. Va pup dulce pe toate; mi-a fost dor de voi
NOVUSmultumesc de tel. M-am bucurat sa iti "cunosc" glasciorul
ANCA am primit mes tau Iti multumesc pt. cuvintele tale, ca te-ai gandit la noi.

Va pup inca o data pe toate si sper sa am timp mai mult de acum si sa ma mai conversez cu voi.

La noi s-a confirmat intoleranta la lactoza deci va fi nevoie sa fiu foarte atenta cu tot ce ii dau de papa.

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

de ce nu faci cu calciu lactic? iese garantat. in 5 min ai branza gata si ma gandesc eu ca sigur e mai buna ca cea din comertz

Citat:
citat din mesajul lui millie

Eu ieri am incercat sa-i fac branzica din lp si logic ca nu mi-a iesit,astazi voi incerca din lapte cu iaurt iar daca din nou nu-mi iasa o sa cumpar branzica.Carnea de pui de casa o avem si noi in congelator,trebuie doar sa ma apuc sa-i gatesc buburuzei probabil de maine incolo ca vad ca si-a mai revenit cu stomacelul,pe noi bioticsul ne-a ajutat

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:

poate doriti sa vedeti cu arata un
porcusor in scaun de masa

suuuuper tare poza.

eu din cauza asta sunt pentru scaunele din plastic, le speli mai usor

Poze

Mergi la inceput

Citat:
, pediatra mea a zis ca sa evit carnea de pui din comertz ca nu are proteine aproape de loc. daca am de unde sa iau de la tara bine, daca nu sa ii dau vita sau curcan ca macar pe astia nu pot sa ii forteze sa creasca prea mult.

25 martie 2009

si in curcani se baga concentrate la greu, daca gasesti undeva la tara ar fi bine, si nu trebuie sa o gatesti pe toata. portionezi si pui la congelator

Poze

Mergi la inceput

merci. ma duc sa caut. ionatan sunt alea jumate balbene jumate roshii??scuzati ignoranta

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Citat:

notat. bine de stiut. chiar stie cineva care sunt merele mai dulci? ca eu nu ma pricep. nu mananc decat verzi...nici nu pun gura pe alt tip de mar. dar vaf ca fi-miu nu e asa incantat de acriturilele mele[quote]

aris pediatrul nostru ne-a zis ca merele ionatan le accepta majoritatea copiilor

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

25 martie 2009

Mergi la inceput