Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(56)*
Raspunsuri - Pagina 9
rivali spune:
pisigri, incearce sa nu ii dai lapte imediat dupa sucul de fructe. Cred ca scaunele nu sunt o problema
Incearca sa schimbi reteta de supa. Stefan mananca bine supica si o fac dupa reteta?
2 morcovi,1 cartof, 1/2 rosie, dovlecel si 1 ardei gras(mic,mic)la fierb intr-un litru de apa. Cand da in clocot se fierbe la foc mic pana scade apoi la 1/2 .
O pastrez 24 de ora din momentul prepararii.
Ii pasezi ce vrei din legumele de mai sus.
Poze
rivali spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui aris26 merci. ma duc sa caut. ionatan sunt alea jumate balbene jumate roshii??scuzati ignoranta
25 martie 2009 |
Da, alea sunt.Vezi si tu ce scrie pe eticheta, eu asa fac.
Poze
magdyi2001 spune:
Luana si Dragos
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Am nevoie de un sfat va rog... Pisilinca minca cu greu la prinz legume pasate:morcov, patrunjel, dovlecel, pastirnac, ceapa (la fiert) si cartof (la fiert). Iesea un piure lungit cu zeama, nu i-a placut cine stie ce dar mai minca. Doua zile i-am dat suc de mar cite putin si a durut-o burtica dup-aia. Ieri dimineata am inlocuit linguritele de suc de mar cu mar copt (tot cam o lingurita de-a noastra). N-a mai durut-o burtica. Azi dimineata a facut un caca "de morcov", mai baleguta-adunata. Am schimbat-o, dupa vreo ora mi-a facut din nou moale (am zis ca nu a terminat prima data, ca de cind papa morcov face o parte baleguta si o parte mai lichida, ca atunci cind minca numai laptic). Mai inainte a mai facut putin-putin, dar mult mai deschis la culoare si tot asa, semilichid. Am zis sa ma potolesc miine cu supa de legume...? Azi nu i-am mai dat mar dimineata, dar a apucat sa manince un pic de legume pasate (dup-aia nu a mai vrut). Sau sa continui miine cu supa? Ii luasem si cereale sa ii dau de azi, dar nu am mai indranzit dupa cele 2 ture de caca de dimineata... Pls o parere... M-am saturat de diversificarea asta deja, nimic nu-i place, e o mozoleala si o strimbaceala generala... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
daca e diaree trebuie sa nu ii mai dai ultimul aliment introdus
si sa ii introduci un aliment nou la 3-4 zile, sa ai timp sa iti dai seama daca ii prieste sau nu, daca nu ii prieste nu ii mai dai si mai incerci peste alte 2 saptamini
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
cativ13 spune:
Dodo, tare rau imi pare pt micutza ta...Sa dea Domnul sa fie binePisigri, nu stiu nimic din ce inseamna diversificare dar zic ca nu-i bai 2 kk. noi am facu vreo 3 in doar doua ore...nu terminase ce incepuseAris, gata legumele si pesticu`...prea bine facut.am exagerat cu timerul. dar sunt bune si asa, papat tot sa fac si eu lapte cu drojdie ca Olishkamami de Silvia Ioana
lysbeth spune:
Aris, n-o sa-ti vina sa crezi da tot pungute Ikea am folosit si eu
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
sirimie spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Nu am citit nimic azi...nu am puterea...iertati-ma... o sa intru cand o sa am si daca o sa am nervi... Din pacate la noi povestea are si "sezonul2".Am observat schimbari in bagajul de achizitii ale Isabellei doar la o saptamana dupa vaccinul de 4 luni.Am reusit performanta sa nu-si mai tina capul-daca o tragi usor de manutze(daca i tii de subrat pareok).Azi am ajuns la un medic in care am incredere(spune adevarul ,in fata..frumos dar fara cosmetizarea adevarului).Da o reactie la adversa la vaccin. Este pe remedii homeopate...o voi programa la neurolog...trebuie sa inceapa si ea kinetoterapia Altceva nu a mai pierdut din achizitii...si asta ma bucura rade chiar hohoteste;muta jucaria,urmareste lumini,zgomote,sta pe burta si-i tine capul bine susu(dar cu pumnutzi stransi(semn de afectiune) Nu mai are voie sa faca vaccinurile obligatoriide la un an si 2 si jumatate iar la 6 luni doar daca gasesc o forma speciala "DiTe" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nu stiu ce am facut de merit atatea oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! *oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru: Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
si noi am fost la un doctor si parca nu mai intinde mina dupa jucarie nici nu e ca inainte
dar monica mea se rostogoleste pe unde poate si tot timpul se intoarce pe burta
am mai citit pe undeva ca dupa vaccin pot aparea reactii adverse de genul asta
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
lysbeth spune:
citat din mesajul lui pisigri Am nevoie de un sfat va rog... Pisilinca minca cu greu la prinz legume pasate:morcov, patrunjel, dovlecel, pastirnac, ceapa (la fiert) si cartof (la fiert). Iesea un piure lungit cu zeama, nu i-a placut cine stie ce dar mai minca. Doua zile i-am dat suc de mar cite putin si a durut-o burtica dup-aia. Ieri dimineata am inlocuit linguritele de suc de mar cu mar copt (tot cam o lingurita de-a noastra). N-a mai durut-o burtica. Azi dimineata a facut un caca "de morcov", mai baleguta-adunata. Am schimbat-o, dupa vreo ora mi-a facut din nou moale (am zis ca nu a terminat prima data, ca de cind papa morcov face o parte baleguta si o parte mai lichida, ca atunci cind minca numai laptic). Mai inainte a mai facut putin-putin, dar mult mai deschis la culoare si tot asa, semilichid. Am zis sa ma potolesc miine cu supa de legume...? Azi nu i-am mai dat mar dimineata, dar a apucat sa manince un pic de legume pasate (dup-aia nu a mai vrut). Sau sa continui miine cu supa? Ii luasem si cereale sa ii dau de azi, dar nu am mai indranzit dupa cele 2 ture de caca de dimineata... Pls o parere... M-am saturat de diversificarea asta deja, nimic nu-i place, e o mozoleala si o strimbaceala generala... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Noi am inceput intai cu masa de suculet de morcov cu mar dimineata la 10
Cam dupa ce a reusit sa bea cam 60 ml am incecat si cateva lingurite de pulpa
apoi masa de fructe (banana, piersicute, morcov ras, nectarine amestecate cate 2 la ora 4)
dupa ce am fost convinsa ca le accepta pe amandoua am inceput cu supita zeama strecuata la 12
am fiert: un morcov, jumatate de cartof, jumatate de ceapa, 2-3 felii de dovlecel, un sfert de ardei gras, o jumatate de radacina de patrunjel, 2-3 bucatele mici de telina (cat unghia) si o felie de rosie. Mai nou mi-am amintit de felia de mar. Toate astea in 500 ml de apa. Scadeau o data la foc mic apoi mai comletam si iar scadeau cam la jumatate. In zeama asta s poate pune si un varf de lingurita de faina de orez la fiert. Gustul e destuld e bun... un pic dulceag
Intai se da zeama si dupa cateva zile se oate incerca un piure de morcov amestecat cu un pic de cartof si mar fiert
Al meu mananca foarte bine acum dar recunosc ca la inceput ii dadeam cate un pic si se cam stramba. Se mai poate pune un pic de sare dar mai bine se evita... sau lapte de tzitzi sau lapte praf la inceput
magdyi2001 spune:
mama mia Aris!!! Ce ne asteapta frateeeee!!!
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri
lysbeth spune:
citat din mesajul lui cativ13 Repede, sa va arat o familie fericita pana nu incepe "miezul" sa urle mami de Silvia Ioana |
Super familie