Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(56)*
Raspunsuri - Pagina 10
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 poate doriti sa vedeti cu arata un porcusor in scaun de masa |
Super!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Nicky09 spune:
citat din mesajul lui cativ13 Repede, sa va arat o familie fericita pana nu incepe "miezul" sa urle mami de Silvia Ioana |
Ce simpatici......
Mama de ... fluturas...Nicholas...
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Ilinca_M. spune:
Of, Doamne, Dodo! Stiam eu de ce mi-s urate vaccinurile, mereuj stau si eu cu spaima-n san in preajma lor...si mie mi se pare Sophiphi mai agitata de luni de cand a facut vaccinul.
Tinem pumnii stransi sa fie totul bine de-acum inainte cu micuta Isabela!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni
lysbeth spune:
Dodo imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme. Sper sa isi revina fetita repede si sa nu ramana cu niciun fel de urmari. Pana la urma cred ca trebuie sa cantarim foarte bine beneficiile vaccinului si reactiile adverse. Mi s-a facut mie teama de vaccinul de 6 luni... imi imaginez cum iti este tie:(
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui sirimie si noi am fost la un doctor si parca nu mai intinde mina dupa jucarie nici nu e ca inainte dar monica mea se rostogoleste pe unde poate si tot timpul se intoarce pe burta am mai citit pe undeva ca dupa vaccin pot aparea reactii adverse de genul asta Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Se intoarce pe burta a reusit de cateva ori si miscarea inversa.E f vioae,se cearta cu jucariile.Tot patul mare e al ei....dar ...ce sa fac sa nu cred dr...eu fiind patita si BodoNe paruieste(trage de par)...nu mai stiu...
Sa dea DD sa fie cum ai citit tu
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
magdyi2001 spune:
Dodo puiimi pare tare rau pentru Isabela.Si noi am facut vaccinul de 4 luni ieri.Marog si eu la DD sa nu aiba vreo problema.
O pe Izuca.
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri
denisamada spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Nu am citit nimic azi...nu am puterea...iertati-ma... o sa intru cand o sa am si daca o sa am nervi... Din pacate la noi povestea are si "sezonul2".Am observat schimbari in bagajul de achizitii ale Isabellei doar la o saptamana dupa vaccinul de 4 luni.Am reusit performanta sa nu-si mai tina capul-daca o tragi usor de manutze(daca i tii de subrat pareok).Azi am ajuns la un medic in care am incredere(spune adevarul ,in fata..frumos dar fara cosmetizarea adevarului).Da o reactie la adversa la vaccin. Este pe remedii homeopate...o voi programa la neurolog...trebuie sa inceapa si ea kinetoterapia Altceva nu a mai pierdut din achizitii...si asta ma bucura rade chiar hohoteste;muta jucaria,urmareste lumini,zgomote,sta pe burta si-i tine capul bine susu(dar cu pumnutzi stransi(semn de afectiune) Nu mai are voie sa faca vaccinurile obligatoriide la un an si 2 si jumatate iar la 6 luni doar daca gasesc o forma speciala "DiTe" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nu stiu ce am facut de merit atatea |
O, Doamne... Dodo, gaseste un super-neurolog pediatric, care sa judece cazul Isabellei legat de cel al lui Bogdan.
Doamne ajuta!
Leeloo21 spune:
dodod sa fie bine incontinuare micuta ta! si pe dodo..hai fii obtimista!
aris da chiar ca ai scris azi..n-am putut decat sa iti tin companie la citit..k de scris nu prea m-a lasat al meu bebe..a inventat un tipat nou tare enervant..tare si f puternic..oare cat o sa-l tina..ca sa nu mai zic ca loveste saracul carusel de mama focului..si el incepe sa cante:))..a papat si tudor mar copt cu banana dimineata si supica..si laptic..acum sa vad ce imi mai cere..ceaiul de menta ii place extraordinar de mult!
cativ super familie!
pupici ca ma striga
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lysbeth
Aris, n-o sa-ti vina sa crezi da tot pungute Ikea am folosit si eu |
Si io! I-am portionat dovlecel si am bagat la congelator, ca pana ne diversificam noi parca vaz ca se goleste gradina soacra-mi si n-o sa mai furnizeze decat mere.