Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(56)*
Raspunsuri - Pagina 12
Nicky09 spune:
Eu azi nu particip activ la discutie...vad ca numai despre diversificare se vorbeste...si eu inca nu am inceput_o.....
Dar as vrea sa ascultati printre randuri si muzica aceasta poat eo sa va placa....
http://www.youtube.com/watch?v=i6oIXFEGmw8
http://www.youtube.com/watch?v=GuZvmh0S16Y
Mama de ... fluturas...Nicholas...
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
aris26 spune:
rivali - merci. asa e scrie pe ticheta. bravo. imi aduc aminte cat eram de disperata copiil fiind ma trimitea mama dupa patrujel sau leushtean si eu nu stiam niciodata care e unul care e altul...si pe vremea aia nu erau etichete la piatza
cativ - ma bucur ca au iesit bune. le-ai pus prea mult? e o mare smecherie aparatul. e adevarat ca ai ceva de spalat la el. eu deocamdata in bag la masina de spalat vase. sa vad can o sa fac zilnic pt bb ce fac pt ca la masina nu dau drumu in fiecare zi. astept sa se umple
dodo - ooofff saracutza. sper sa nu fie nimic grav si sa treaca f f f repede. prea mult ghion pt o singura familie
25 martie 2009
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 cativ - ma bucur ca au iesit bune. le-ai pus prea mult? e o mare smecherie aparatul. e adevarat ca ai ceva de spalat la el. eu deocamdata in bag la masina de spalat vase. sa vad can o sa fac zilnic pt bb ce fac pt ca la masina nu dau drumu in fiecare zi. astept sa se umple |
Gata, ne-am hotarat! Luni fac si eu comanda de unul!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui denisamada O, Doamne... Dodo, gaseste un super-neurolog pediatric, care sa judece cazul Isabellei legat de cel al lui Bogdan. Doamne ajuta! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Care-i acela(neurologul) ca acum plerc la el....care-i bun pentru copii mei???
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
rivali spune:
aris, eu nici acum nu stiu.
Poze
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui dyana27 DODO ia stai tu linistita ca nu are nimic fata; nici al meu nu exceleaza la tinut caputul, cand n-are chef, n-are; il mai scapa cand il trag de manute, mai sta cu el intr-o parte cand e obosit... dar in rest se intoarce pe toate partile, se suceste in patut in toate directiile, trage de jucarii, se intinde dupa ele......... sora'mea zice ca sunt nebuna si daca vreau neaparat sa-l duc si la neurolog; dar mi l-a vazut si colega ei si mi-a zis sa ma duc eu sa ma caut la cap, ca el e perfect asa cum e; chiar nu-si tine caputul deloc?? ca in rest exact ce zici ca face a ta face si al meu, inclusiv cu caput mai lenes... si mie toti mi-au zis sa stau cuminte..... parca mi-ai bagat un cui acuma..... diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate |
il ridica mult mai greu si mai incet...sunt momente(mai rare acum)cand il ridica daca vrea.Descrierea copilului tau e identica cu cea a Isabellei
PS:In piczo gasiti pozici facute cateva arata si ce face
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Care-i acela(neurologul) ca acum plerc la el....care-i bun pentru copii mei??? oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! *oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru: Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
mie imi place dr dana craiu de la spitalul 9
dar cred ca poti sa mai stai linistita un timp
sa isi revina
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
provista spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. La Multi Multi Ani printesei-dintzishor Luana si printzului-ochishori Dragos!! Si lui Manole, care implineste azi 8 ani si 8 luni! |
multumesc, ce surpriza mi-ai facut cu .... "printzului-ochishori Dragos!"
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
lysbeth spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130997
pt dodo
din pacate in constanta nu am gasit niciun neurolog bun... mai mult cik nu ar figura niciunul specializat pt copii
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
provista spune:
citat din mesajul lui Monnvas La multi ani Luana! La multi ani Dragos |
mana
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea