Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(56)*
Raspunsuri - Pagina 13
petrean spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
La indemnul doctoritei nu voi mai face vaccinul complet DiTePer ci doar DiTe daca dr de fam il va gasi daca nu-l va gasi NU VOI MAI FACE NICI UN VACCIN oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! *oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru: Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
vezi ca infarix hexa are fara pertussis!!chiar ieri am povestti cu cineva al carei copil are hodrocefalie..si la fel face fara antipertussis
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
provista spune:
multumim asemenea si ptr vitamina ta ptr cele 5 lunitze
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
petrean spune:
dodo..dc vrei o intreb pe varamea..stiu ca aumblat cu nepotul meu la cel mai bun neuropediatru din bucuresti.nu e foarte departe pt voi?Nepotul meu are ADHD..diagnosticat de la 3 ani
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
dyana27 spune:
hai ca l-am zmotocit nitel pe mutzu sa vad ce si cum; l-am ridicat de 10 ori consecutiv si n-am avut probleme, si-a tinut caputul; stii ce-am mai observat? ca daca nu fac exercitii cu el zilnic se puturoseste potaia mica; noroc ca ma tine in forma acuma, ca are din ce in ce mai multa energie si trebuie sa-l plimb si sa-i arat de toate, si sa=l fac avion ca rade pana se ineaca;
AVEM O MARE REUSITA!!!!!!!! am papat la biberon azi; a molfait si ieri la el, si am zis sa-l incerc calumea azi... si surprizaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! papam la bibiiiiiiii!!!! nu va imaginati ca-i bag biberon acuma, nuuuuuuuuuuu.... dar sunt mai linistita la bibilica ca pot sa intarzii si eu la un dentist, ceva si nu-l gasesc lesinat de plans
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie mie imi place dr dana craiu de la spitalul 9 dar cred ca poti sa mai stai linistita un timp sa isi revina Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Cred ca o stiu era in urma cu ceva timp "asistenta" d-nei prof Magureanu?
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
provista spune:
citat din mesajul lui aris26 nu mi-a dat voie sa congelez absolut nimic(totul pregatit proaspat)-aviz provista. |
multumesc ptr. informare. Lysbeth ne-a dat o idee f buna de a proportiona carnea cruda si apoi a scoate cate un pachetel cand e nevoie. bv.
dragostea mea
provista spune:
citat din mesajul lui alina.n
LMA!!! si de la noi. Mami fericita!!! Crestem mari!!! |
multumim. multumim la fel.
dragostea mea
provista spune:
citat din mesajul lui Monnvas Arisica pai... de-aia am mancat noi pana acum in cada. Bine, noi inca nu stam singurei in funduletz. Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
ca bine zici cu cada, adica ne-ai aratat.
dragostea mea
provista spune:
citat din mesajul lui dyana27 printesica mea iubita Luana ochios mic Dragos Printesica ingeras Alma diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate |
multumim, multumim, ... numai maine nu poimane.. adica 1 sept.
dragostea mea
sirimie spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Cred ca o stiu era in urma cu ceva timp "asistenta" d-nei prof Magureanu? oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! *oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru: Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
nu stiu
acum e sef de sectie la spitalul 9
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei