Burtici fericite de septembrie-octombrie (176)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Lutoniana, eu nu stiu sa se faca ceva anume la sarbatoarea asta. Noroc cu sora mea ca mi-a spus ca e sarbatoare ca de obicei sambata e zi de curatenie, dar daca e sarbatoare nu fac. M-am uitat in calendar si scrie si ca e post negru, bine nu e cazul nostru sa tinem post negru. Eu o sa incerc sa tin maine si poimaine, sa vad cum o sa stau cu poftele si poate merg si sa ma spovedesc cu ocazia asta.

34+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clodute

P.S. recunosc ca nu urmaresc listuta din prima pagina dar mi-am "aruncat" si eu un ochi pe ea si as avea o rugaminte la tine Aidutz eu am nascut in Bucuresti la Filantropia si daca mai e necesar la Karolina 3.800 gr - 52 cm - apgar 9.

Pupici si noapte buna si usoara.
ok scumpa ma uit imediat sa vad daca a modificat raluk si daca nu ma bag eu ... te sa nu mai ai zile triste si imi doresc ca Patrik sa nu mai planga si sa se obisnuiasca cat mai repede

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Maria, sa dea Dumnezeu sa ne bucuram toate de puiuti pana la adanci batraneti! Doamne ajuta ca bebe Mihail sa treaca si de noua lupta care i s-a asternut in cale!
Sanatate multa si lui Alex, uf ce stupid...
Raluk, nu... Eu nu prea agreez nici varianta Frederic, imi suna un pic greoi si usor de stalcit pt multi. Eu as vrea sa ne punem amandoi de acord pe un singur nume, dar care o fi ala, numai Dumnezeu stie, ca eu sigur nu. Filip, Teodor sau Matei... nici unul nu mi-a czut pe deplin cu tronc, mai avem cateva ore bune de meditat.

Cer prea mult daca mi se ofera si mie parola noua? Am mai deschis cate un capitol, de cate ori am fost pe faza si voi face la fel si de-acu' incolo. Thx!

Merg la nani, mai exact la asteptat sa mi se inchida ochii, ca de cateva nopti stau si privesc cerul instelat, ascult in liniste greierasii, ma gandesc la aiureli, numai nu adorm la timp.
Noapte buna si evident again pt iubita noastra viitoare mamica de trandafirash scump:

Hai Kateryna

Geani 37+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Ah...acum am citit ultimele mesaje... sa fie bine.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Arianna pai a nascut cu bine! Datele puiului sunt pe prima pagina. Totul ar fi bine, dar Dragos are ceva suflu (nu ma pricep). Fetele au spus ca ele stiu ca e normal la bebei nascuti mai repede si dispare in cateva zile. Dar Moni noastra e mai suparata de atunci si probabil nu are chef sa vorbeasca...

32+ Alex

Multumes Raluk....
Doamne ajuta sa fie totul bine , sigur va da ea un semn.
Nastere usoara k mai ai putin !!!!

_

fotograflar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

KATERYNA nastere usoara ptr maine!!!!

Of...tre' sama duc sa ma intind ca ma omoara stomacul si intestinul..

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

fetelor am si eu o problema si va rog sa ma ajutati daca puteti sau daca stiti...de ceva timp mi-au aparut niste alunite ,ca niste negi micuti mai degraba, pe corp si pe fata...ce as putea sa fac?oare vor disparea dupa nastere..am zis sa ma duc la medic ca s-au imultit dar pana atunci m-am gandit ca poate ma ajutati cu niste sfaturi... mi-a fost rusine sa va zic pana acum de ei dar....am indraznit pana la urma

35 +cu bebe Alexandru Aurelian

Ce chestie ciudata..........si mie mi-au aparut cativa inca de la sarcina trecuta si uneori ma mancapielea in zona. MIe mi-au aparut pe sub sani si in zona sub-bratului,pe fata nu N-am dat importanta ca fiind de la sarcina, am zis c-or fi de la soare......ai mei sunt mimi,mici si de culoarea pielii Ce-o fi?

Dau si buna seara cu ocazia asta!

V-am citit toata ziua sa stiti......dar n-am navalit ca naaa, mi-e sa nu incalec limita si sa ma izgoniti

Musai vreau sa stiti ca sunt si eu cu sufletul langa Monica si puiul sau scump, Mihail!!! Doamne Ajuta sa fie bine ptr Mihail si parintii lui!!!

Si de asemenea fac galerie ptr Katerrynaaa!!!! Nastere usoara si intalnire de vis cu trandafirasul!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
23+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Doamne Maria, parca nu era de ajuns cu problema lui Mihai, numai asta mai lipsea. Doamne ajuta sa fie bine!
Mimika, parca puii tai seamana cu David al meu cand era mic. Cum este, poti sa te odihnesti?

34+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Kemsy somn usor!

Dana imi pare rau ca nu te simti bine! Despre Moni am scris pe pagina 11, un pic mai sus de tine.

Aida recunosc ca am fost mai lenesa, nu m-am bagat la lista deloc. Am tacut ca porcu-n cucuruz si nu m-am dat de gol ca mi-ai dat parola

Geani Teodor si Matei inseamna exact acelasi lucru! Teodor e grecesc, Matei ebraic si aceeasi semnificatie o are Bogdan de origina slava... Voi stiti care suna mai bine cu numele de familie, ca si asta conteaza!

Ariana multumesc

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Kateryna, nastere usoara si bebe sanatos!
Maria, pt Mihail. Sa ajute Doamne Doamne sa se faca bine.

Puici la burtici!

Loredana 35+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput