Burtici fericite de septembrie-octombrie (176)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Multumesc Aida ca ma incurajezi in privinta greutatii

35 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

of MariaI te scumpa si iti doresc muuulta putere

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Mimika...ce sarmalute frumoase.
Si ca sa ma din nou...ce tzitzi mari ai!!!!

ahaaaaa , si mie mi-au placut toate pozele
Dar de ce i-ai facut sarmalute? Dorm mai bine in pozitia aia , nu-i asa? Si lu Emma ii placea sa ii intind picioarele si manutele pe langa corp si nu era stransa , doar asa infasurata si adormea imediat

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Maria si Monica, ma rog la D-zeu sa fie bine... din tot sufletul...

Katteryna, curaj si mult noroc maine

38+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Buna seara !
Fetelor indraznesc sa va intreb dak aveti voi vreo veste de la Monica....eu am tot sunat-o si ieri si azi......dar nu raspunde nimeni la telefonul ei.
De ieri de la ora 17.30....de cand era la travaliu si am vb cu ea nu mai stiu nimik....si imi fac griji.
Va rog frumos dak stiti voi ceva spuneti-mi si mie.

Multumesc!!

_

fotograflar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Arianna pai a nascut cu bine! Datele puiului sunt pe prima pagina. Totul ar fi bine, dar Dragos are ceva suflu (nu ma pricep). Fetele au spus ca ele stiu ca e normal la bebei nascuti mai repede si dispare in cateva zile. Dar Moni noastra e mai suparata de atunci si probabil nu are chef sa vorbeasca...

Maria vaccinurile sa fie cea mai mare problema . Nu puteai risca asa, intepat de o seringa in parc...

Aida si eu stiu ca wireless-ul e foarte foarte nociv... Si ma gandesc la asta de cate ori stau cu laptopul pe genunchi, aproape de burta . In camera noastra, unde va sta bebe, nu il las pe sot nici cu tv nici cu calc... si e cam nervos dar accepta orice

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Buna seara !
Fetelor indraznesc sa va intreb dak aveti voi vreo veste de la Monica....eu am tot sunat-o si ieri si azi......dar nu raspunde nimeni la telefonul ei.
De ieri de la ora 17.30....de cand era la travaliu si am vb cu ea nu mai stiu nimik....si imi fac griji.
Va rog frumos dak stiti voi ceva spuneti-mi si mie.

Multumesc!!

_

fotograflar

De la noi a vorbit Camy cu ea si la ultimele vesti Moni avea o depresie dar noi credem ca Dragoselu' este bine.
Nu am mai primit vesti nici noi si suntem in asteptare.....

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Mimika...ce sarmalute frumoase.
Si ca sa ma din nou...ce tzitzi mari ai!!!!

ahaaaaa , si mie mi-au placut toate pozele
Dar de ce i-ai facut sarmalute? Dorm mai bine in pozitia aia , nu-i asa? Si lu Emma ii placea sa ii intind picioarele si manutele pe langa corp si nu era stransa , doar asa infasurata si adormea imediat

Aida ... 36+
Poze cu noi

Dorm dusi asa infofoliti. Cred ca se simt in siguranta, e cald...Numai dupa baita ii leg asa. M-a invatat doctoritade familie. Intai n-am vrut, ca DE! cica sa ii calesc, dar cand i-am vazut ce linistiti sunt... Culmea este ca nici dureri de burtica, gaze sau alte dureri nu au cand sunt asa infofoliti. Sau o fi de la baita? Habar n-am, dar le este bine asa.

hi5
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Fetele, la mine e 22.30, ma duc sa dorm, ca azi nu mi-am facut somnul de frumuseteNoapte buna si sa visati frumos!!

Gianina 35+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara!

DORO felicitari ptr bblina SARA!Refacere rapida si bb necolicios!

Fetelor eu tare rau m-am simtit azi:ameteli, dureri de stomac, de intestin,de ovar......si acu' abia stau in picioare...dar astept sa se termine mancarea ca maine suntem singuri......

Spuneti-mi va rog si mie ce e cu MONI SI DRAGOS???? Nu reusesc sa citesc din urma.....plssssssss.

MARIA Domnul sa va ocroteasca.Sf. Stelian sa va vegheze.D-ne ajuta ptr maine!

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput