Burtici fericite de septembrie-octombrie (176)
Raspunsuri - Pagina 10
MariaG spune:
lutoniana am dus-o, s-au uitat la ea, au zis ca e uscata si pare destul de veche si probabil n-a supravietuit pe ea nimic... protocolul standard e cu analize pentru cautat anticorpi in primele 24 de ore de la expunere, apoi la 6 sapt, 3 luni si ultima la 6 luni, vaccin antitetanos, rapel pt hep B si antibiotic cu spectru larg.
stiu ca nu toate suntem pro-vaccin da' eu cu mintea mea facuta varza zilele astea am hotarat sa i le fac.
marti sau miercuri ma duc dupa rezultatele de la primul rand de analize.
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009)
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diamar78 Am uitat sa va spus ca sambata este sarbatoare mare "Taierea capului Sf. Ioan Botezatorul". |
Se face ceva anume ? Ca la mine era soacra care ma tinea la curent cu sarbatorile si traditiile .....
Cea mai fericita
38 + cu 
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui alex25 Later edit: ma corecteaza soatza mea - ba ai 3 laptopuri ca unul este special numai ptr meciuri ![]() Na, ziceti si voi. |

si faza asta e numai la upc.'Si am sunat la ei si 2 zile au mers amandoua in paralel si apoi pauza 

Si mai am o chestie. A venit cineva sa vada casa (ca e la vanzare) si a zis ca dupa ce nasc sa scot routerul si sa folosesc cablu in fiecare camera ... faza e ca pana acum nu am incercat daca prizele de net merg
voi ce stiti?
Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
kemsy spune:
Clodute, adica nu le-a iesit bine la aia epidurala?Cum adica ai simtit?? Oricum, nu mai fi trista, ce a fost mai greu a trecut, acum te poti doar bucura de copilasii tai!!

Apropo, noua ne-a zis azi ce si cum cu epidurala, si am aflat si de ce ramai uneori cu dureri de cap (un caz la 100.000 de nasteri, parca
). Cica se depaseste o anumita zona din coloana, cu acul, si incepe sa curga un lichid, care exista in coloana si creier. Pana se acopera iar gaurica, te doare capul pentru ca scade nivelul lichidului.
V-am terminat cu explicatiile 

. Sper ca ati priceput ceva
Gianina
35+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
mimika spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Clodute multumim ca mai intri pe aici si ne spui cum sunteti ! Mie mi s-au parut super pijamalele, nici nu am observat ca nu ar fi festive ![]() 32+ Alex |
si eu am fost mai nervoasa ieri si azi, desi baietii nu au fost mai galagiosi sau mai kkciosi
hi5
poze
Clodute spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Clodute multumim ca mai intri pe aici si ne spui cum sunteti ! Mie mi s-au parut super pijamalele, nici nu am observat ca nu ar fi festive ![]() 32+ Alex |
Ralu

www.babyboomshow.ro/" target="_blank">pt Constantence ;)
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui crissbebe stii care e faza cea mai misto ca eu de vreo luna si ceva aproape 2 am tot 73 de kg ![]() |
Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui kemsy Apropo, noua ne-a zis azi ce si cum cu epidurala, si am aflat si de ce ramai uneori cu dureri de cap (un caz la 100.000 de nasteri, parca ). Cica se depaseste o anumita zona din coloana, cu acul, si incepe sa curga un lichid, care exista in coloana si creier. Pana se acopera iar gaurica, te doare capul pentru ca scade nivelul lichidului.V-am terminat cu explicatiile ![]() ![]() . Sper ca ati priceput ceva |
daaaa, eu am inteles ca e mica probabilitatea dar exista sansa sa imi curga ceva din creier care si asa e putin si acum de cand cu sarcina usor bulversat.....
Cea mai fericita
38 + cu 
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Asa o tentativa draga mea...dar ma mai lasa memoria de la durerile astea de pasa.....si nu mai imi vin fete in minte, numai cand ne scriu imi amintesc de ele. Poti sa ma mai ajuti si tu daca mai stii fete ![]() |
pe mana? 
Aida ... 36+
Poze cu noi

kemsy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
daaaa, eu am inteles ca e mica probabilitatea dar exista sansa sa imi curga ceva din creier care si asa e putin si acum de cand cu sarcina usor bulversat..... Cea mai fericita 38 + cu ![]() |
Te apreciez si te respect!!

Gianina
35+ cu
Loris StefanLoris
Fotografii