Burtici fericite de septembrie-octombrie (176)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

lutoniana am dus-o, s-au uitat la ea, au zis ca e uscata si pare destul de veche si probabil n-a supravietuit pe ea nimic... protocolul standard e cu analize pentru cautat anticorpi in primele 24 de ore de la expunere, apoi la 6 sapt, 3 luni si ultima la 6 luni, vaccin antitetanos, rapel pt hep B si antibiotic cu spectru larg.
stiu ca nu toate suntem pro-vaccin da' eu cu mintea mea facuta varza zilele astea am hotarat sa i le fac.
marti sau miercuri ma duc dupa rezultatele de la primul rand de analize.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009)
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Am uitat sa va spus ca sambata este sarbatoare mare "Taierea capului Sf. Ioan Botezatorul".

Se face ceva anume ? Ca la mine era soacra care ma tinea la curent cu sarbatorile si traditiile .....

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Later edit: ma corecteaza soatza mea - ba ai 3 laptopuri ca unul este special numai ptr meciuriNa, ziceti si voi.
mai zi si mie care e faza , ca la mine nu merg ambele laptopuri in acelasi timp , in sensul ca routerul nu transmite la amandoua ... ca trebuie 2 IP-uri ... nu inteleg si faza asta e numai la upc.'Si am sunat la ei si 2 zile au mers amandoua in paralel si apoi pauza
Si mai am o chestie. A venit cineva sa vada casa (ca e la vanzare) si a zis ca dupa ce nasc sa scot routerul si sa folosesc cablu in fiecare camera ... faza e ca pana acum nu am incercat daca prizele de net merg ... cica nu e ok pt bebe.
voi ce stiti?

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Clodute, adica nu le-a iesit bine la aia epidurala?Cum adica ai simtit?? Oricum, nu mai fi trista, ce a fost mai greu a trecut, acum te poti doar bucura de copilasii tai!!

Apropo, noua ne-a zis azi ce si cum cu epidurala, si am aflat si de ce ramai uneori cu dureri de cap (un caz la 100.000 de nasteri, parca ). Cica se depaseste o anumita zona din coloana, cu acul, si incepe sa curga un lichid, care exista in coloana si creier. Pana se acopera iar gaurica, te doare capul pentru ca scade nivelul lichidului.
V-am terminat cu explicatiile . Sper ca ati priceput ceva

Gianina 35+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Clodute multumim ca mai intri pe aici si ne spui cum sunteti ! Mie mi s-au parut super pijamalele, nici nu am observat ca nu ar fi festive . Si mie mi-e frica de tristetea de dupa (desi eu nu am griji pentru fratiori mai mari)... si ma tot gandeam ca voi intra aici sa va spun ca sunt deprimata si sigur ma voi simti mai bine. Sfaturi deci nu ma pricep sa dau, dar sper ca povestind cu noi deja te simti mai bine

32+ Alex

si eu am fost mai nervoasa ieri si azi, desi baietii nu au fost mai galagiosi sau mai kkciosi decat de obicei. Probabil oboseala. Sper sa nu ma pandeasca vreo depresie, ca n-am nevoie de ea. Ptiu, drace!!!

hi5
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:

Clodute multumim ca mai intri pe aici si ne spui cum sunteti ! Mie mi s-au parut super pijamalele, nici nu am observat ca nu ar fi festive . Si mie mi-e frica de tristetea de dupa (desi eu nu am griji pentru fratiori mai mari)... si ma tot gandeam ca voi intra aici sa va spun ca sunt deprimata si sigur ma voi simti mai bine. Sfaturi deci nu ma pricep sa dau, dar sper ca povestind cu noi deja te simti mai bine

32+ Alex

Ralu

www.babyboomshow.ro/" target="_blank">pt Constantence ;)

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

stii care e faza cea mai misto ca eu de vreo luna si ceva aproape 2 am tot 73 de kg
e perioada de stagnare , dar stai linistita ca recuperezi imediat ce nu ai pus

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Apropo, noua ne-a zis azi ce si cum cu epidurala, si am aflat si de ce ramai uneori cu dureri de cap (un caz la 100.000 de nasteri, parca ). Cica se depaseste o anumita zona din coloana, cu acul, si incepe sa curga un lichid, care exista in coloana si creier. Pana se acopera iar gaurica, te doare capul pentru ca scade nivelul lichidului.

daaaa, eu am inteles ca e mica probabilitatea dar exista sansa sa imi curga ceva din creier care si asa e putin si acum de cand cu sarcina usor bulversat.....

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

Lucia mi s-a parut mie sau azi ai incercat o prezenta?

Asa o tentativa draga mea...dar ma mai lasa memoria de la durerile astea de pasa.....si nu mai imi vin fete in minte, numai cand ne scriu imi amintesc de ele.
Poti sa ma mai ajuti si tu daca mai stii fete
oare sa ii dam iar pe mana?

Aida ... 36+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

daaaa, eu am inteles ca e mica probabilitatea dar exista sansa sa imi curga ceva din creier care si asa e putin si acum de cand cu sarcina usor bulversat.....

Cea mai fericita 38 + cu

Te apreciez si te respect!!

Gianina 35+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput