Burtici fericite de septembrie-octombrie (176)
Raspunsuri - Pagina 13
adinus8 spune:
fetelor imi trimite-ti si mie va rog id-ul si parola de la contul comun?
dau o
de pe-acum
38+ 
pozici
lutoniana spune:
Sa nu uitam ca maine dimineata va naste draga noastra Kateryna

Nastere usoara Katerynaaaaaaa !!!!!!
Sa nu ne uiti cu vestile 

Cea mai fericita
38 + cu 
Roxxy80 spune:
Sunt si eu pe aici dar m-am intristat rau cand am vazut mesajul de la MariaI.
Maria, sa nu-ti pierzi speranta. Roaga-te la Dzeu si vei vedea ca totul va fi bine cu Mihail. Rugaciunea de mama este cea mai puternica. Noi suntem toate alaturi de tine si ne
alaturi de tine.
In ceea ce-l priveste pe Alex, eu sunt absolut convinsa ca ai facut f f bine ca ai ales sa faci acele vaccinuri. Sa speram ca totul va fi bine si ca acea seringa era f f f veche.
Ma gandesc la Monica si ma rog sa prinda putere si sa treaca peste depresie.
Mimika, sunt adorabili puii tai, iar poza in care ii alaptezi pe amandoi in acelasi timp m-a lasat paf.
Am fost la dr azi. Colul este inchis. Dr meu nici nu vrea sa auda sa facem cezariana mai devreme de 39 de saptamani si cateva zile
. Il apreciez f mult pt acest lucru. E constient ca se poate declansa nasterea naturala, dar el spera sa rezist pana pe 10 septembrie cand e programata cezariana. Mi-a spus ca fiecare saptamana petrecuta in burtica este esentiala pt bebe. Deci incepand de azi in 2 saptamani sunt programata sa-mi vad piciulina. O sa mai merg la un control pe 5 septembrie. Ma bucur ca nu se grabeste de teama ca sa nu cumva sa-l chem noaptea.
revin.....
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 37+
AMR 1-2 SAPTAMANI
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Aida si eu stiu ca wireless-ul e foarte foarte nociv... Si ma gandesc la asta de cate ori stau cu laptopul pe genunchi, aproape de burta ![]() ![]() . In camera noastra, unde va sta bebe, nu il las pe sot nici cu tv nici cu calc... si e cam nervos dar accepta orice |
Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Roxxy80 spune:

HAI, KATERYNAAAA!!!!!!!!!! SA NASTI USOR!!!! DE ABIA ASTEPTAM MESAJUL MAGIC DE LA TINE!!!!!!!

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 37+
AMR 1-2 SAPTAMANI
crissbebe spune:
Mai bag si eu cateva agitate ptr Katteryna noastra

hai Katteryna

Nastere usoara!!!
35 +cu bebe
Alexandru Aurelian