Burtici fericite de septembrie-octombrie (176)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Roxxy super gandeste doctorul tau!

Mai, eu fac galerie de acuma seara ca maine la 6 recunosc ca sunt in patic... dar ma voi gandi la Katteryna de cate ori ma voi trezi la noapte. Si poate pe la 7 chiar ma trezeste un sms de la ea cu vestea cea mare !

Si intr-adevar, Mihail are nevoie de noi acum mai mult ca oricand. Doamne ajuta sa se faca bine si la anu sa povesteasca Maria fericita cu Mihail in brate prin ce a trecut ea in urma cu un an...

Si mai sper sa fie totul bine cu Dragos si cu Moni

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Aida si eu stiu ca wireless-ul e foarte foarte nociv... Si ma gandesc la asta de cate ori stau cu laptopul pe genunchi, aproape de burta . In camera noastra, unde va sta bebe, nu il las pe sot nici cu tv nici cu calc... si e cam nervos dar accepta orice
a nuuuu . degeaba nu il lasi in camera cu laptop. Nu asta e ideea ca nu laptopu transmite , ci routerul . El transmite undele radio indiferent daca le folosesti sau nu. Laptopul e doar un receptor. Asa ca indicat este sa opresti routerul sau sa il pui la 20%

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

m-ai linistit
deja ma luase groaza...ca la cat am stat eu in prelungirea laptop-ului de cand sunt gravi...mama-mama. noroc ca wireless-ul e jos, in alta camera

38+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Maria sunt cu sufletul alaturi de tine si ma rog sa fie totul bine.
Mimika am vazut si eu ingerasii, sunt niste scumpi. Sa cresca mari si sanatosi.

32+ cu Eduard Toma
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Fetitele mele dragi, multumesc din suflet pentru sustinerea voastra si va pup pe fiecare in parte!
Tocmai l-am instruit pe domnul sotz cum sa intre si sa va scrie mesaje cand va ajunge acasa, in caz ca n-o sa va pot transmite sms eu.Deci, va rog fiti indulgente cu un proaspat tatic entuziasmat si doldora de emotii.
Maria si bebe Mihai Bunul Dumnezeu sa va ajute sa depasiti toate obstacolele!Ma gandesc la voi!
Monica sper sa iesi din starea de depresie!Dragos sigur este bine!Abia astept sa ii vad ochisorii!N-au fost inca puse poze cu el, nu?
Va pup din nou pe toate!

39s+1zi cu floricica RAISA MARIA
Asteptand ziua de maine...
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

adinus8 nu ai inteles. Laptopul are un receptor wireless , routerul transmite undele si undele astea sunt periculoase indiferent ca folosesti laptopul sau nu eu asa am inteles cum e treaba de fapt?

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

fete dragi, eu ma duc sa fac , apoi imi ung vergeturile si dup-aia . noapte buna

si inca o data HAI KATTERYNA

38+

pozici

Mergi la inceput

Katteryna ai intrat pe la noi

Ooofff ce emotionant sa intre taticutzul sa ne spuna

Sa ai o noapte buna, sa dormi bine si maine ... uau... sa iti tii fericita in brate printesa sanatoasa dupa o nastere rapida si usoara!

32+ Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

adinus8 nu ai inteles. Laptopul are un receptor wireless , routerul transmite undele si undele astea sunt periculoase indiferent ca folosesti laptopul sau nu eu asa am inteles cum e treaba de fapt?

Aida ... 36+
Poze cu noi

offffffff...pai eu credeam ca routerul in sine e periculos, ca doar undele trebuie sa fie mai puternice la el din moment ce e sursa de transmitere catre mai multi receptori. acu nu mai inteleg nimic oricum ar fi, am plesnit-o deja, asta e

38+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

fetelor si eu ma retrag usor catre nani...va pup pe toate si va urez o noapte cat mai placuta si usoara..

Hai Katteryna

GO BABY GO

35 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Nastere usoara Katteryna!

Bebe Raisa Maria sa vii repede si sa fii sanatoasa!

32+ Alex

Mergi la inceput