Burtici fericite de septembrie-octombrie (176)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Noapte buna crissbebe si adinus!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Nastere usoara Katteryna si o bebitza sanatoasa si papacioasa

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Nastere usoara Kateryna !!!!!
Maine vine trandafirasul in viata voastra !!!

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Va las si eu incetuc sa ma mai intind la tv.

Va doresc o noapte buna!

Si adorm cu gandul la Katteryna si Raisa Maria, la Maria si Mihail, la Monica si Dragos Alexandru! Doamne ajuta!

32+ Alex

Mergi la inceput

monicutz

si mariaI

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Adinus Crisbebe noapte usoara

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

si eu va zic noapte buna si vise placute

Aida ... 36+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Noapte buna fete dragi cu suflete mari, maine e o noua zi care va fi mai buna si mai frumoasa ca asta de azi

Predau si eu stafeta Asiei

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna dimineata si de la noi!

Toate felete sunt la somnic, vad. Somn usor si o noapte linistita va doresc.

Ma rog pentru puiul MarieiI, Mihai. Sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Sper din tot sufletul ca si Dragos al Monicai este bine si ca Monica este mai vesela. Doamne ajuta!

Tinem pumnii, de asemenea Katerynei: nastere usoara si bebe sanatos! Un buchet mare de trandafiri si pentru tine, maine, dupa nastere.

Techila parca se intoarce azi in cuibusor: bun venit acasa!

Raluka, ma bucur sincer de bebe Alex grasunel, de rezultatele de la medic si de faptul ca ai un doctor jos palaria! Conteaza mult ca te face sa te simti bine la fiecare vizita si ca te sustine in decizia de a naste natural . Tare faza cu tiganusii, o sa vezi ca o sa ai o nastere usoara.

Bun venit, Adinus!

Eu am insomnie (nu-s in forma de zile mari, dar ne revenim noi), m-am trezit pe la 4, acum e 6am la noi. Ma uit la partea pozitiva: imi plac diminetile, e liniste si e placut sa auzi cum tot si toate se trezesc, incet incet, la viata.
Azi avem de lucru: imi vin agentii sa faca o cotatie pentru mutat HK-Shenzhen, o sa lesin la preturi, dar asta e. Ma pregatesc sufleteste de ce e mai rau.
In weekend stam in Hong Kong: vedem apartamente sambata, duminica relax iar luni medic. Abia astept sa imi vad minunea, sa vad cat a crescut

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Noapte buna fete dragi cu suflete mari, maine e o noua zi care va fi mai buna si mai frumoasa ca asta de azi

Predau si eu stafeta Asiei

Cea mai fericita 38 + cu

Gata, am preluat-o. Somn usor!

Mi-a placut tare mesajul ce i l-ai trimis lui Crisbebe parca referitor la sfaturi, discutii pe forum (care nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical) si mersul la doctor .

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput