Burtici fericite de septembrie-octombrie (176)
Raspunsuri - Pagina 16
NelaM spune:
Nu mai e nimeni treaz? Tare mult mi-ar place sa fiu mai activa, sa particip la discutii, dar diferenta de fus orar imi da de furca. Savurez oricum discutiile si dupa, atata doar ca vorbesc singurica ![]()
Mi-am adus aminte ca ati discutat despre spovedit si preoti. Noi cu Ana o sa ajungem in RO abia undeva de Pasti, cel mai probabil, asa ca religios nu o sa o botezam pana atunci (mi-ar fi imposibil, oricum, pentru ca poporul prieten este budist iar biserici ortodoxe nu sunt in China, nici macar in Hong Kong, numai catolice). Oricum imi doresc familia si prietenii aproape, asa ca tot in Ro l-as fi facut si daca gaseam biserica in HK. Sunt credincioasa din fire, dar eu cred in legatura aceea speciala, directa cu Dumnezeu (asta apropo de preoti si spovedit). Eu asa am comunicat de cand ma stiu cu Dumnezeu. Asta nu inseamna ca am ceva impotriva bisericii sau a preotilor: n-am, numai ca la mine nu functioneaza. Mi-ar place sa imi sfintesc casa inainte de venirea Anei, dar nici asta nu o sa se intample... ma uit sa vad daca mai am ceva tamaie si daca nu o rog pe mama sa imi aduca in ianuarie.
Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Neata Nela succes cu mutatul ! ![]() Cea mai fericita 38 + cu ![]() |
Chiar ma gandeam ce e 11 in UK, poate poate nu dormi.
Da, cu mutatul incerc sa nu ma stresez chiar asa de tare. Chestia este ca vreau sa o facem cat mai repede, pentru ca daca Ana vrea sa ne onoreze cu prezenta pana in eveniment (mutatul), eu si ea nu ne mai putem intoarce in China. Si nu as vrea sa il las pe sot singur cu mutatul. Pana acuma suntem in grafic, in 2 saptamani, maxim 3 ar trebui sa fim mutati. Dar na...nu se stie niciodata.

lutoniana spune:
Bula e in clasa a treia, la ora de franceza. Inspectie. Vin doi inspectori si se aseaza in ultima banca, in spatele lui Bula.
Profesoara are 24 de ani, arata trasnet si poarta mini. Scrie ceva in franceza si intreaba:
-Copii, cine vrea sa traduca?
Nimeni.
-Hai, copii, ce scrie pe tabla?
Bula ridica mana, sa-i scoata ochii profesoarei.
-Ia zi, Bula!
-Pe tabla scrie: "Mama, ce bulane misto are gagica asta!"
-Magarule! zice profesoara, stai jos, ai nota doi!
Bula se aseaza si se intoarce incruntat catre cei doi inspectori din spatele lui:
-Dupa ce ca habar n-aveti de franceza, mai si suflati!
Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Chiar ma gandeam ce e 11 in UK, poate poate nu dormi. Da, cu mutatul incerc sa nu ma stresez chiar asa de tare. Chestia este ca vreau sa o facem cat mai repede, pentru ca daca Ana vrea sa ne onoreze cu prezenta pana in eveniment (mutatul), eu si ea nu ne mai putem intoarce in China. Si nu as vrea sa il las pe sot singur cu mutatul. Pana acuma suntem in grafic, in 2 saptamani, maxim 3 ar trebui sa fim mutati. Dar na...nu se stie niciodata. ![]() Nela, viitoare mamica de Ana, 35+ Manca-o-ar mama de strut! |
E imediat 12 la mine...dar am papat putin pepene galben rece si nu ma pot culca ca nu mi-e somn mai deloc.....am sa ma intind totusi ca dimineata iar suna toata lumea de la 7.30 ...8 ...de parca nu ar sti ca sunt gravida si am voie sa dorm cat imi pofteste inimioara.
Mai e timp cu mutatul...esti abia la 35 de saptamani

Sper sa va iasa asa cum ati planificat si cum va doriti.Noapte buna

Cea mai fericita
38 + cu 
NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Bula e in clasa a treia, la ora de franceza. Inspectie. Vin doi inspectori si se aseaza in ultima banca, in spatele lui Bula. Profesoara are 24 de ani, arata trasnet si poarta mini. Scrie ceva in franceza si intreaba: -Copii, cine vrea sa traduca? Nimeni. -Hai, copii, ce scrie pe tabla? Bula ridica mana, sa-i scoata ochii profesoarei. -Ia zi, Bula! -Pe tabla scrie: "Mama, ce bulane misto are gagica asta!" -Magarule! zice profesoara, stai jos, ai nota doi! Bula se aseaza si se intoarce incruntat catre cei doi inspectori din spatele lui: -Dupa ce ca habar n-aveti de franceza, mai si suflati! Cea mai fericita 38 + cu ![]() |

Auzi, ca mi-am adus aminte si te-am prins, nu stiu ce iti doresti tu (baietel sau fetita), dar eu, nu's de ce, te vad cu baietel David. Ai trecut in 38+, felicitari! Sa vezi tu ca o sa nasti la 40, cum ti-ai dorit!
Si eu am aceeasi presimtire cu Ana, ca nu se grabeste. Asa mi-a zis si doctorul data trecuta: nu ne asteptam sa nastem inca o luna de acuma. In gandul meu: sa ai matale gura aurita, ca avem treaba pana atunci!
NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana E imediat 12 la mine...dar am papat putin pepene galben rece si nu ma pot culca ca nu mi-e somn mai deloc.....am sa ma intind totusi ca dimineata iar suna toata lumea de la 7.30 ...8 ...de parca nu ar sti ca sunt gravida si am voie sa dorm cat imi pofteste inimioara. Mai e timp cu mutatul...esti abia la 35 de saptamani ![]() Sper sa va iasa asa cum ati planificat si cum va doriti.Noapte buna ![]() Cea mai fericita 38 + cu ![]() |
Da, mai e timp, luni intram in 36+ abia.
Sa pui tel.pe mute, sa fii sigura ca nu te deranjeaza nimeni.
E cam tarzior si pentru tine, asa e, e aproappe 12.
Somnic usor!

lutoniana spune:
Eu as vrea sa fie baietel dar poate fi orice ca e primul....atata mai iubesc bebelusul asta ....ca nimic nu mi-ar putea schimba sentimentele ...si dorinta de a avea un copilas 

Danagie sau Kemsy parca ma vedeau azi cu fetita....
Cea mai fericita
38 + cu 
NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Eu as vrea sa fie baietel dar poate fi orice ca e primul....atata mai iubesc bebelusul asta ....ca nimic nu mi-ar putea schimba sentimentele ...si dorinta de a avea un copilas ![]() ![]() ![]() Danagie sau Kemsy parca ma vedeau azi cu fetita.... ![]() Cea mai fericita 38 + cu ![]() |
Asa e, sa stii. Si eu imi doream baietel prima data, am fost un pic dezamagita ca nu a fost baietel. Dar mi-a trecut repede si acuma daca mi-ai zice ca voi avea un baiat nu mi-ar mai place, mi s-ar parea sod, asa de mult m-am obisnuit cu Ana. Al doilea mi-ar place sa fie baiat, dar parca ma uit ca tot fata o sa fie.
Apropo de asta, a fost o faza super draguta cu micutul meu doc, proverbial de-acuma: cand a fost vremea sa ne zica daca e baiat sau fetita, a inceput sa umble pe-acolo si sa ne tot zica de una, de alta, inimioara, capsor, manute... la un moment dat zice: ah, "here are the lips" si eu nu intelegeam ce buze vede micutul!! si uite asa ne-am prins ca e fetita. Radeam cu sotul de numa, uite cum arata Ana buzisoarele la dom'doctor asa, cu nerusinare!
Auzi, nu te mai culci? Ca e tarziu si eu te tin de vorba...

madalina84 spune:
In primul rand

BUN VENIT BEBE DRAGOS
MONICA FELICITARI SI FI SIGURA CA TOTUL VA FI BINE

BUN VENIT PE LUME BEBE SARA
FELICITARI DORO

34+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA