Burtici fericite de septembrie-octombrie (176)
Raspunsuri - Pagina 17
madalina84 spune:
MARIA ma rog pe bebe mihail sa treaca si peste hopul asta sa fie puternic si sa va bucurati de el toata viata

doamne ajuta sa fie bine totul si cu fratiorul lui
Acum sa incep cu ce imi aduc aminte dupa ce-am citit 5 capitole
IULIKA ,e un frumusel Bruce si imi place mult cum se uita el cu ochisori lui
MIMIKA puii tai sunt niste scumpici si iti seamana foarte bine
TECHILA si pozele cu delfinasi tai sunt superbi,mi-a placut enorm si semnatura ta
ADELA,bebelusu tau e frumos si mie tare draga fetita ta scumpa foc cum il tine in brate si il pazeste
Scz daca am uitat pe cineva care a pus poze,le-am vazut pe toate dar acum nu-mi mai aduc aminte![]()
34+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
NelaM spune:
Wow, Madalina, buna dimineata! Cum de esti treaza la ora asta?
Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!
madalina84 spune:
RALUK felicitari pt vestile bune de la dr,ai sa vezi ca totul va fi bine si o sa nasti la termen,si eu am obsesia ca nasc mai devreme dar eu chiar as vrea,nerabdare deh...
CRISTINA am vazut ca ai scapat din dop,deci nu mai ai mult![]()
AIDA imi pare rau de durerile groaznice pe care le-ai avut si ma bucur ca au trecut
MANGA sa sti ca si eu am dureri la dansa,dar doar seara si abia ma intorc dupa o parte pe alta
,noroc ca stiu de la LUTO ca a avut si ea ca altfel sigur sunam dr
Bun venit noilor fete
CLODUTE,RALUCA U si MARY bun venit acs cu puiutii vostri
Trebuie sa specific neaparat ca am plans cand am recuperat si am azut cata galerie s-a facut pt MONICA si cat e de iubita,i-am trimis si eu mesaj nefiind pe net sa stiu vesti
LUTO as fi vrut eu sa revin la somn normal dar tot cucuvea sunt

Pup restul fetelor dat neuronul meu nu mai receptioneaza nimik
34+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
madalina84 spune:
NELA eu de vreo luna am niste insomnii groaznice

asa ca iata-ma
Despre mine,m-am apucat de curatenie,am ajutoare mama cand nu e la munca si o verisoara de-a ei,dar tot am facut si eu,sertare,haine si tot ce tine sa stiu unde sunt puse,abia am terminat dormitorul,in care mai am o portie marti cand vine noul sifonier si biblioteca din sufragerie
Miercuri sper sa termin cu totul ca imbrac si canapeaua si mai sper sa mi se aduca si patutul promis ca daca nu ma "supar" si ma duc si-mi cumpar.
Ma dor picioarele ingrozitor caci sunt obligata sa stau cu protezele toata ziua,bebicu meu e agitat dar il rog sa astepte sa termin curatenia si sa apoi vina cand vrea si credeti-ma ca desi vin rupta de oboseala de la ap,nu pot dormi
stau cu orele cu ochii inchisi si degeaba
Imi pare rau ca nu pot fi prezenta la nasterile care urmeaza dar incerc sa recuperez seara
Va pupic dulcic

34+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
madalina84 spune:
si.......

HAI KATERYNA

ce ma oftic ca nu stiu,pot sa fac si eu scrisul mare mare
34+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina84 NELA eu de vreo luna am niste insomnii groaznice ![]() ![]() ![]() asa ca iata-maDespre mine,m-am apucat de curatenie,am ajutoare mama cand nu e la munca si o verisoara de-a ei,dar tot am facut si eu,sertare,haine si tot ce tine sa stiu unde sunt puse,abia am terminat dormitorul,in care mai am o portie marti cand vine noul sifonier si biblioteca din sufragerie ![]() Miercuri sper sa termin cu totul ca imbrac si canapeaua si mai sper sa mi se aduca si patutul promis ca daca nu ma "supar" si ma duc si-mi cumpar. Ma dor picioarele ingrozitor caci sunt obligata sa stau cu protezele toata ziua,bebicu meu e agitat dar il rog sa astepte sa termin curatenia si sa apoi vina cand vrea si credeti-ma ca desi vin rupta de oboseala de la ap,nu pot dormi stau cu orele cu ochii inchisi si degeaba![]() Imi pare rau ca nu pot fi prezenta la nasterile care urmeaza dar incerc sa recuperez seara Va pupic dulcic ![]() ![]() 34+ IRINEL ANDREIBEBELICA MADALINA |
Imi pare rau, Madalina, imi inchipui ce frustrant tre sa fie, cand te intorci dupa o zi plina, obositoare, de la apartament, si incerci sa dormi si nu poti. Ma gandesc ca ai incercat deja tot felul de tratamente naturiste (gen lapte cald cu miere), n-are rost sa ma lansez si eu in sfaturi.
Incearca macar sa stai in pat, chiar daca nu dormi. Macar te odihnesti.

madalina84 spune:
NELA
am incercat dar tot degeaba,tot ziua dorm mai bine
Ma bag si eu la somn caci acum chiar simt ca sunt obosita,bafta si tie la mutari si sa nu te obosesti prea tare
Eu ma bucur ca odata cu curatenie de rigoare pt printul meu imi trece si mie timpul mai repede,nu mai simt o zi ca o saptamana
si uite asa o sa vina vremea sa-mi tin pruncu in brate

34+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
NelaM spune:
Da, asa simt si eu cu mutatul, ca trece mai repede vremea, fara sa imi dau seama, si acus acus vine Ana.
Spor la curatenie, sa ai grija de tine. Si sper sa o terminati cat mai repede.
Somnic usor! 

NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina84 ce ma oftic ca nu stiu,pot sa fac si eu scrisul mare mare ![]() |
Mada, acuma am vazut: cand scrii mesajul, undeva deasupra ferestrei este scris "Size", dai click stanga cu mouse-ul pe sagetuta si alegi o dimensiune mai mare. De la "Culoare" poti alege si culorile in care vrei sa scrii si asa mai departe.

Somn usor.Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
hatsumomo spune:
Neatza !
DORO76felicitari ! Sa-ti traiasca fetita ,sa fie sanatoasa si multam pentru incurajari
Clodet foarte frumoase pozicile foarte simpatic cretulinul si bucalata mica
no comment iti vine sa-i papi obrajorii
kawaichan
cand ceva vreun semn ? abia astept sa dau vestea buna (nu de alta )
si ca drept dovada eu stau cuminte si- mi astept randul nu am de cand sa-l las pe bebe sa iasa inaintea lui Joshua 
cate o floricica virtuala pentru toate floricele din aceasta odisee 
37 + 
AMR 3 SAPTAMANI :x:x