Burtici fericite de septembrie-octombrie (176)
Raspunsuri - Pagina 18
hatsumomo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe fetelor am si eu o problema si va rog sa ma ajutati daca puteti sau daca stiti...de ceva timp mi-au aparut niste alunite ,ca niste negi micuti mai degraba, pe corp si pe fata...ce as putea sa fac?oare vor disparea dupa nastere..am zis sa ma duc la medic ca s-au imultit dar pana atunci m-am gandit ca poate ma ajutati cu niste sfaturi... mi-a fost rusine sa va zic pana acum de ei dar....am indraznit pana la urma ![]() 35 +cu bebe Alexandru Aurelian |
buna intrebare ...si pe mine ma macina aceleasi ganduri cu alunitele astea care sunt asa de inenstetice iesite in afara si imi vine sa le smulg tot asa s-au intins si la mine intai pe gat si apoi s-au extins si pe fata si pe sani ,abdomen si spate ...am numai ganduri horror ref la chestia asta imi aduc aminte de omul acela aracul 'omul pasare '

37 + 
AMR 3 SAPTAMANI :x:x
katteryna spune:
Buna dimineata!!!
Incerc sa continuu traditia lansata de Techila (ca am eu asa speranta ca imi va purta noroc)si va las cafeluta sa va treziti vesele si sa o savurati cu placere!

Sper sa fiu nascuta pana o savurati voi!

Am plecat!Va pup!

39s+1zi cu floricica
RAISA MARIA

Asteptand ziua de maine...

Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Dana15 spune:
Katteryna multumim de cafea!
Bafta multa! tinem pumnii!!

Ce zi minunata va fi astazi pentru voi!!!

KATTERYNA

Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
hatsumomo spune:
| citat din mesajul lui katteryna Buna dimineata!!! Incerc sa continuu traditia lansata de Techila (ca am eu asa speranta ca imi va purta noroc)si va las cafeluta sa va treziti vesele si sa o savurati cu placere! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sper sa fiu nascuta pana o savurati voi! ![]() ![]() ![]() Am plecat!Va pup! ![]() ![]() ![]() 39s+1zi cu floricica RAISA MARIA![]() ![]() Asteptand ziua de maine...![]() ![]() Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau! ![]() |
SA DEA DOMNUL SA FIE ASA CUM ITI DORESTI TU
CURAJ !
....NASTERE USOARA
37 + 
AMR 3 SAPTAMANI :x:x
NelaM spune:
| citat din mesajul lui katteryna Buna dimineata!!! Incerc sa continuu traditia lansata de Techila (ca am eu asa speranta ca imi va purta noroc)si va las cafeluta sa va treziti vesele si sa o savurati cu placere! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sper sa fiu nascuta pana o savurati voi! ![]() ![]() ![]() Am plecat!Va pup! ![]() ![]() ![]() 39s+1zi cu floricica RAISA MARIA![]() ![]() Asteptand ziua de maine...![]() ![]() Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau! ![]() |
Multumim de cafeluta, foarte frumos ca te gandesti la noi in clipele astea!

Nastere usoara. Te asteptam cu vesti bune si pozici multe!
HAI KATTERYNA!

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!
NelaM spune:
Dana15, ce devreme te-ai trezit. Credeam ca numai eu sunt cu ore asa matinale...
Hatsumomo, ce faci, cum te simti?
Dana15 spune:
MariaI scumpa...ne gandim mereu la voi, Doamne ajuta sa treceti cu bine peste aceasta incercare! 
Mimika am vazut si eu in sfarsit pozele cu Mimikosii
..iar mie imi place la nebunie poza in care ii alaptezi!!! cum se uita ei micutii la sanii tai ca la niste comori
..sa va traiasca mari si sanatosi!
si mai vroiam sa-ti spun...din poze, aveti asa un aer ca totul este sub control

..este incurajator pentru noi, cele ce venim din urma!![]()
Clodute incet incet va acomodati; imi pare rau ca puiutul Patrik plange, dar poate ca este doar o faza din care va iesi repede; asteptam noi poze cu Karo

Vine trandafirasha!

KATTERYNA

Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Neata Nela!
Neata Hatsumomo!
Nela m-am trezit devreme ca are sotul ceva de lucru pentru serviciu..si cum sunt destul de sensibila cu somnul, oricat a incercat el sa umble in varful picioarelor
, tot l-am simtit..dar nu-i bai, ca aseara cine dormea dusa de la 10 ??!!
Acum incerc sa recuperez de la pagina 8...imediat si termin![]()
Thank God I'm a woman!
NelaM spune:
Dana, asa-s si eu, dorm de la 9.30 - 10 dar eu la 6-7am sunt ata fara sa ma deranjeze nimeni si nimic (ma trezesc inaintea sotului mai tot timpul). Adevarul este ca imi plac diminetile tare mult, sunt activa dimineata, randament maxim pana la pranz. Numai azi-noapte nu stiu ce am avut, m-am trezit la 4am (culcata la 10, of course). Da' e ok, m-am delectat pe net; poate bagam un somnic, totusi, dupa masa, de recuperare.
Merg si eu sa vad ce facem de pranz. 

Revin.
Dana15 spune:
Nela sa mearga repede treaba cu mutatul! si Ana sa faca bine si sa stea la mami in burtica pana totul este gata!![]()
Imi pare rau ca tu si Mada suferiti de insomnie...Doamne ce le mai dorm eu acum!!! ca in primul trimestru! ieri am fost la medic si motaiam pe scaunul din sala de asteptare![]()
Raluk ce frumos ai povestit tu acolo, despre intalnirea cu medicul si puiut! ma bucur ca esti incantata de medic! si faza cu tiganusii..sa stii ca nu stiam ca iti poarta noroc la nastere
..si eu care ii evit cat de mult pot
..pai, de acum incolo ma bag in seama cu ei
..poate imi zice si mie unul "nastere usoara"![]()
Thank God I'm a woman!