Burtici fericite de septembrie-octombrie (176)
Raspunsuri - Pagina 19
anco spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
doar sa stai cuminte in patuc sau cat mai relax si tot va fi ok ![]() Nu stiu cum se nimeresc plecarile astea exact atunci cand nu trebuie ... ca si eu cand am cazut sau am patit-o cu spatele tot singura si fara ajutor ... dar am trecut cu bine si asa vei face si tu ![]() Aida ... 36+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |

anco
36+
???? si 
poze
anomis28 spune:
Buna dimineata burtici si mamici,
Katteryna, multumim frumos pentru cafea

doamne ajuta 
azi sa nasti
usor pe Raisa
.
Ma 
si pentru Mihail si MariaI
si pentru Moni si bebe Dragos sa fie bine.
Marianna - multumesc mult
pentru urare,
sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti.
pentru pe 28 Aug, in urma cu mai multi ani, mamica mea facea exact ce face azi Katteryna, va invit la o felie de tort 

, un pahar de sampanie
, vin sau bere

, sau suc....

.
Raluk felicitari pentru vestile bune de la doftor.
Azi merg si eu pentru masuratori..... bebe, bazin....vizitare spital....
Clodute, Iulika, Adela, Techila, mimika felicitari 

pentru 

sa va traiasca minunile....de cate ori ma uit la pozele voastre ma apuca o dorinta mare mare de nastere..... sa imi vad si eu puiu

.
Ca vorbeati despre fete care au scris la odisee si ne-au placut, mie mi-a fost draga si Panda, Cristina, stii ce mai face?
e ok?
Va 

cu drag pe toate,
Anomis
35+
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Dana, asa-s si eu, dorm de la 9.30 - 10 dar eu la 6-7am sunt ata fara sa ma deranjeze nimeni si nimic (ma trezesc inaintea sotului mai tot timpul). Adevarul este ca imi plac diminetile tare mult, sunt activa dimineata, randament maxim pana la pranz. Numai azi-noapte nu stiu ce am avut, m-am trezit la 4am (culcata la 10, of course). Da' e ok, m-am delectat pe net; poate bagam un somnic, totusi, dupa masa, de recuperare. Merg si eu sa vad ce facem de pranz. ![]() ![]() Revin. |
Fix asa sunt si eu!!!

dimineata este cel mai bine!si pe Anna mea tot dimineata vreau s-o nasc..probabil as avea mai multa putere si as fi mai curajoasa
Dana 34s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Anomis scumpa
...LA MULTI ANI!!!! sa fii fericita si sanatoasa!
Saru'mana de cinste!!! Yuhuuu incepe dezmatul! haideti fetelor ca este rost de chefuiala!!!

si bafta la medic astazi!!![]()
Thank God I'm a woman!
anco spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimika
![]() ![]() ![]() ![]() Tocmai imi zicea o colega pe mess ca am curaj sa pun poza aia ca ma vede o tara intreaga. Si i-am explicat ca atunci cand devii mamica alea nu mai au rol decorativ, au rol de BUCATARII. Si aia e o poza educativa. pentru fetele cu gemeni hi5 poze |
chiar educativa!!!sa stii!! nu imi imaginez cum as face eu cu "bubele" mele, dar, na...mai vedem
anco
37+
???? si 
poze
Dana15 spune:
Crissbebe am vazut si eu pozele de la cununie..ai fost tare draguta!!
sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!!!
ma duc sa prepar un mic dejun ...mai revin..sper sa nu adorm dupa cana de laptic cald
![]()
Thank God I'm a woman!
aidaciolac spune:
'neata!
La noi asa tare bubuie afara ca m-am trezit si am fugit sa vad ceva vesti noi daca sunt ![]()
So , haaaaai Katteryna 

si

anomis si nastere usoara si bebel sanatos care sa va mangaie sufletele 
... ma duc sa vad ce ati scris 
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Eu as vrea sa fie baietel dar poate fi orice ca e primul....atata mai iubesc bebelusul asta ....ca nimic nu mi-ar putea schimba sentimentele ...si dorinta de a avea un copilas ![]() ![]() ![]() Danagie sau Kemsy parca ma vedeau azi cu fetita.... ![]() |
... si tare bancul

Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
vias spune:
Buna dimineata fetele 
...Despre Monica nu stiu absolut nimic, nu mai raspunde nici Iulian la telefon
sper din tot sufletul si din toata inima sa fie totul bine..sa aflam vesti cat mai bune azi...mai incerc sa-l sun mai tarziu..in seranta ca va raspunde 
MariaI imi pare atat de rau ca trebuie sa treceti prin atata durere, ma
la DD sa il aibe in paza sa pe Micutul Mihail sa-i dea multa putere sa se faca bine! iar voua parinti incredere! 
si nu in ultimul rand scot si eu niste agitate pentru Kattarina

Hai Kattarina

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE

din nou...ce tzitzi mari ai!!!!