Burtici fericite de septembrie-octombrie (176)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Apropo de asta, a fost o faza super draguta cu micutul meu doc, proverbial de-acuma: cand a fost vremea sa ne zica daca e baiat sau fetita, a inceput sa umble pe-acolo si sa ne tot zica de una, de alta, inimioara, capsor, manute... la un moment dat zice: ah, "here are the lips" si eu nu intelegeam ce buze vede micutul!! si uite asa ne-am prins ca e fetita. Radeam cu sotul de numa, uite cum arata Ana buzisoarele la dom'doctor asa, cu nerusinare!
chiar iti doreai asa de mult baiat?hm! Nu prea cred. Atat de frumos povesztesti tu de Ana struta

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

intru sa fac capitol

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

177 gata pt a incepe o zi noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Buna dimineata!!!
Incerc sa continuu traditia lansata de Techila (ca am eu asa speranta ca imi va purta noroc)si va las cafeluta sa va treziti vesele si sa o savurati cu placere!

Sper sa fiu nascuta pana o savurati voi!

Am plecat!Va pup!

39s+1zi cu floricica RAISA MARIA
Asteptand ziua de maine...
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

multumim
o nastere usoara si sav auzim de bine

hai kateryna!!!!

anco 37+???? si

poze

Mergi la inceput