Burtici fericite de septembrie-octombrie (174)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Moni_Iulia, deci cand am citit ce ai scris tu ca e pacat sa-ti refuzi sotul in post, am inceput sa rad ca proasta, ca la noi a fost invers. Nu stiu ce mi-a venit mie in ziua conceperii, dar m-am trezit de dimineata cu un chef se sex de zile mari! Eu stiam ca nu sunt in perioada ovulatiei, asa ca am inceput sa trag de sot sa prestam. El saracul nu prea vroia, ca era tarziu si intarzaia la serviciu, dar efectiv nu l-am lasat sa plece pana nu si-a facut treaba.(bineinteles ca a intarziat). Deci se pune si asta, ca nu e bine sa-ti refuzi sotia in post?
Luhtien, pai poti sa ma pui in lista de SMS linistita, ca oricum nasc inaintea ta, asa ca pe cand vine sorocul la tine eu o sa fiu cu bebe in brate si laptop-ul in fata!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata,fetelor!
Va urmaresc din urma si ma bucur si plang alaturi de voi ,desi nu va cunosc..Sunteti EXTRAORDINARE! Sa va ajute DD pe toate sa aveti "bebei" asa cum va doriti: sanatosi ,mancaciosi si necolicosi!
Va doresc tot binele din lume si scz ca am dat buzna la voi..

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Ma duc sa bag o runda de calcat ca azi am in gand sa bag vreo 3 si n-o sa mai am unde sa le pun.
Spor la butonat!

Iulia 33+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Asaaa, v-am transmis mesajul, v-am si citit din urma, am vazut ca Monica e bine si fericita la culme, ca Techila are colostru pt baleni si are semnatura tare , Cristina inca n-a nascut deci se poate face bela si ca ati avut petrecere mare ieri "after hours" cu musafire simpatice cu copilasi superbi

boon, pot sa ma duc sa ma spal si eu fata si sa pap ceva, ca mesajul de la Doro l-am primit in tp ce dormeam nu vreau sa va zic ca sotz m-ar fi batut daca m-ar fi vazut in ce viteza am coborat scarile pana in living, ca sa va dau vestea (ma simt si eu mandra ca am dat o veste buna in odiseea asta, ca la Santorini n-am reusit, maine la Katteryna nu voi putea....)

deci s-a cam ocupat si ziua de azi cu o nastere, dar totusi....ziua e lunga, mai e timp.... poate-mi cobesc singura...si vb Cristinei, n-am reusit si eu sa ma tund

a, si ma scuzati, neatza si multumim de cafelutze!

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Despre ce vaccin vorbeai ,Cristina?
Stai linistita, ca nu fortam sa nasti!Dar suntem pregatite oricum de galerie....Pup si la tine!

Mariaanna
34+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Moni_Iulia, deci cand am citit ce ai scris tu ca e pacat sa-ti refuzi sotul in post, am inceput sa rad ca proasta, ca la noi a fost invers. Nu stiu ce mi-a venit mie in ziua conceperii, dar m-am trezit de dimineata cu un chef se sex de zile mari! Eu stiam ca nu sunt in perioada ovulatiei, asa ca am inceput sa trag de sot sa prestam. El saracul nu prea vroia, ca era tarziu si intarzaia la serviciu, dar efectiv nu l-am lasat sa plece pana nu si-a facut treaba.(bineinteles ca a intarziat). Deci se pune si asta, ca nu e bine sa-ti refuzi sotia in post?

Pai cred ca merge un pic lungita lista ca si a bunicii era mai lunga: nu in post, nu duminica, nu miercurea,nu vinerea, nu marti spre miercuri, nu joi spre vineri, nu sambata spre duminica....

Oare mai ramane vreo zi libera?!

Iulia 33+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Buna dimineata fetelor!
Nu am nascut si nici nu am mai avut semne de asa ceva. Aseara contractiile au incetat dupa ce am luat gynipral, deci era alarma falsa!
Astazi sper sa mai rezolv din treburi, si sper sa ma duc odata la pedichiura aia ca imi sta pe creieri! Eu am niste unghii la picioare tare dificile si daca ma fac singura iese dezastru, imi cresc in carne, yeeeeh! Si cum dupa nastere nu mai pup eu saloane de infrumusetare multa vreme, de-asta sunt acum asa stresata cu asta.
Katerina, daca ti se rupea apa curgea suvoi, nu cred ca era asta! Stai cuminte si la primul semn fuga la spital!
Va pup pe toate care v-ati gandit la mine! Fug sa-mi fac cafeluta si revin printre voi!

POZE

Ce bine ca s-au calmat contractiile!Hai fuga la pedichiura

KIKI 35+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Manga, eu zic ca ai nimerit prost, asa cum spui si tu...in zilele noastre se nasc atatia copii in familii care nu au cununia facuta din diferite motive, incat mi se pare absurd. Si da, nu este nici o problema la casatoria mixta catolic-ortodox, la mine e mai complicata treaba ca sunt 2 religii complet diferite musulman-otodox si deci unul din noi ar trebui sa renunte la religia lui, ceea ce nu mi se pare ok, asa ca am stabilit sa ramanem fiecare cum ne-am nascut si bbelusa sa fie botezata ortodox, ca sa nu aiba piedici cum am am avut noi.

Si ca tot am ajuns la capitolul asta, intrebasem si eu acum cateva zile pe mamicile cu experienta cate ceva despre botez:
1. Cu cat timp inainte vorbiti de restaurant, v-ati hotarat deja?
2. Are ceva daca vreau sa o botez la 3 luni si un pic?
3. Ce ar trebui sa mai fac eu ca parinte ptr pregatiri.

Va pup!

----------------------------------------------
Alexandra 35+ cu fluturasul Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mariaana, e vorba de vaccinul care se face cand ai Rh negativ si care nu se mai gaseste pe piata de ceva timp!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataa

dau si eu o .. cine doreste, cine pofteste ..

eu ieri am sortat hainute .. le-am scos pe astea de 0-3 luni si m-a luat durerea de cap .. 3 pungi din alea mari de la ikea pline ochi cu lucruri .. le-am pasat la socrela sa le spele si calce luna viitoare. oricum, daca e sa ma apuce mai devreme Doamne fereste, in 3 zile cat stau la spital are timp sa le aranjeze ..

de asemenea, ma ia groaza ca nu stiu cum sa ne aranjam .. unde sa pun patutul, unde sa-i pun hainutele piticei .. trebuie sa-mi fac curat in lada de la pat si in sifoniere .. sa pun la saci haine de donat. trebuie sa ajungem si la ikea sa-i luam evei pat de fetita mare (ca sa elibereze patutul de bb ptr pitix) .. sa vedeti ce o sa facem ture s-o ducem inapoi in pat pana s-o obisnui ..

cristina hai ca mai sta bebitza 2-3 zile macar ca sa apuce mami sa se faca frumoasa si sa termine bagajele acasica!

techila stiu cat doare .. crede-ma .. si eu am avut sacut pus pe uter ca sa se retraga. or sa treaca si durerile, cam 1 saptamaa e mai rau apoi o sa fie mai lejer sa te ridici/asezi/iei boraceii in brate. e bine ca ai colostru, eu nu am avut nici atat. fii sigura ca o sa vina si lapticul, pune boraceii cat mai des la tzitzi si o sa fie bine!

kateryna sa scoatem niste agitate?? [mjoreta]

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput