Burtici fericite de septembrie-octombrie (174)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

FELICITARI DORO!!!

Iulia 33+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

E hai ca m-am trezit din somn la fix:

FELICITARI DORO, BINE AI VENIT PE LUME BB MIC SI SCUMP

Techila, multumesc ca te-ai gandit la mine, ma faci sa imi dea lacrimile....tinem pumnii in continuare si ne gandim la voi.

Manga, si eu stiam ce ai patit tu cu preotul si mi se pare o treaba aiuristica, nici eu nu sunt cununata la biserica din cauza de religii diferite, dar mi se pare absurd....sa vad si eu ce raspuns o sa primesc.

Hai ca de emotii am uitat ce mai aveam de spus.

----------------------------------------------
Alexandra 35+ cu fluturasul Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4 sapt

depinde de preot, pentru ca eu venisem sa ma impartasesc pt ca imi spusese altul care e aici la biserica romaneasca si imi spusese si unul de acasa ca in luna 8 sa vin la spovedit si impartasit. si s-a gasit asta care in 2 minute m-a spovedit, adik nu m-a intrebat nimik si eu nu stiam ce sa-i spun decat ca mai dureaza cu cununia, sa-mi spuna ca nu ma impartaseste ca nu-s cununata...imi venea sa ma bat singura. celalalt la care m-am dus dupa 10 minute mi-a spus ca nu mai are ce sa-mi faca, dar in mod normal se impartasesc femeile gravide pt copil. pai sa nu-ti dai palme? mai mult te face sa nu te mai duci. preotul de acasa pe care l-am gasit la o biserica a fost atat de bland si de impaciuitor. nu mi-a zis o vorba nasoala, doar ca sa fie rabdare si sa avem in vedere ca si casatoria e o taina care trebuie facuta si are rolul ei. si sergiu e catolic iar eu ortodoxa, dar casatoriile mixte sunt permise, asa ca nu cred ca va fi nici o problema cand ne-om hotari.

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata!Siiiii

BUN VENIT PE LUME BEBE DRAGOS!!

MONICA asteptam vesti si de la tine

KIKI 35+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Eu sper ca la primavara-vara cand voi merge pe la Cluj sa facem o intalnire macar cu cele din zona... dar cat le invidiez pe bucurestence ca sunt asa multe

32+ Alex

Daaaaa, daaaaa si eu vreau!Ar fi excelent!

KIKI 35+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

FELICITARI DORO!!!!!

BUN VENIT PRINTESEI!!!SA CREASCA MARE, SA FIE SANATOASA SI SA VA BUCURE 1000 DE ANI!

39s+1zi cu floricica RAISA MARIA
Asteptand ziua de maine...
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Eu am fost la film, dar se pare ca nu mi-a fost dat sa vad Ice Age! Am ajuns prea tarziu, filmul incepuse de 5 minute si era si coada la bilete, asa ca am mers la altul pana la urma.
Si cand am ajuns acasa, cand am intrat in cada la dus, ce sa vezi: pe fundul cazii am gasit o bucatica mica si gelatinoasa, care semana a dop!!!! E drept ca la film am cam avut contractii si m-a durut si spatele in partea de jos, ca la ciclu! Deci semne de nastere!!!! Dar eu nu vreau sa nasc in noaptea asta!!!! Nu am pedichiura facuta, nu sunt epilata, mancare nu am facut, mi-a ars de facut prajituri azi in loc sa fac mancare si sa o pun la congelator. Am toate ingredientele cumparate, dar zac in frigider!
Sa nu imi faceti galerie inca, ca eu refuz sa nasc in noaptea asta. Daca e ceva, va mai anunt eu! Dar in orice caz, mult nu cred ca mai am, sigur se intampla si la mine maine sau zilele astea!
Macar am reusit sa fac rost azi de vaccin, am avut mare noroc!
Offf, mi-e asa de frica!!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Cristina bafta multa! Abia astept sa citesc mai departe sa vad daca ai mai scris...

KIKI 35+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Eu am fost la film, dar se pare ca nu mi-a fost dat sa vad Ice Age! Am ajuns prea tarziu, filmul incepuse de 5 minute si era si coada la bilete, asa ca am mers la altul pana la urma.
Si cand am ajuns acasa, cand am intrat in cada la dus, ce sa vezi: pe fundul cazii am gasit o bucatica mica si gelatinoasa, care semana a dop!!!! E drept ca la film am cam avut contractii si m-a durut si spatele in partea de jos, ca la ciclu! Deci semne de nastere!!!! Dar eu nu vreau sa nasc in noaptea asta!!!! Nu am pedichiura facuta, nu sunt epilata, mancare nu am facut, mi-a ars de facut prajituri azi in loc sa fac mancare si sa o pun la congelator. Am toate ingredientele cumparate, dar zac in frigider!
Sa nu imi faceti galerie inca, ca eu refuz sa nasc in noaptea asta. Daca e ceva, va mai anunt eu! Dar in orice caz, mult nu cred ca mai am, sigur se intampla si la mine maine sau zilele astea!
Macar am reusit sa fac rost azi de vaccin, am avut mare noroc!
Offf, mi-e asa de frica!!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Cristinaaa....sa nu imi dai palpitatiiii...
te rog...eu vroiam sa te pun in lista de sms...

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+33/34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Manga, eu sunt de parere ca atata timp cat intre doi oameni exista o legatura frumoasa si sincera, ea e vazuta bine si acolo sus. Copilul nascut intr-o casatorie de fatada in care unul dintre soti inseala de fiecare data cand are ocazia se naste fara pacate?
Recunosc ca eu am evitat conceperea in post ca asta imi tot spunea bunica de la vreo 15 ani , dar Biserica nu interzice relatiile sexulae intre soti in timpul postului. Dimpotriva, cica e chiar pacat sa-ti refuzi sotul.

Iulia 33+ cu "Tudorita Mihaita"
Edit: am uitat si cum se scrie sexuale de atata timp. Oare ce or fi alea?!

Mergi la inceput

Techilama bucur ca ne-ai mai scris sa ne mai povestesti cum a fost...e f emeotionant dar tu esti optimista de obicei si pare totul destul de usor dupa spusele tale.

RalukBafta pe azi la control

KIKI 35+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata, fete-mamici!
Sunt asa fericita pentru Monica!!!!
Cred ca si ea e in al noualea cer!
Felicitari, Monica, mama curajoasa !
Dragos Alexandru , bine ai venit pe lume!Sa o faci fericita pe mamica ta!Sa fii sanatos si sa ai parte si tu si parintii tai numai de bucurii in viata!
Sa inceapa petrecerea!!!

Manga, sarumana ca ai intrebat de mine.Eu intru mai rara, doar sa vad cine mai e urmatoarea norocoasa...
Ma misc ca o baba...ma dor toate oasele, mai ales dimineata.Chiar te invidiez ca inca poti merge la serviciu....Pe vremea mea.....Adica la prima sarcina am mers si eu pana la 8 luni jumate...Te pup!Suntem cam in acelasi DPN...

Maine cine urmeaza????si o de pe acum!

Mariaanna
34+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput