Burtici fericite de septembrie-octombrie (174)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

MESAJ DE LA DORO76
AM NASCUT LA 7.35 O FETITA DE 2750 GR. E BINE SANATOASA!!

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE!

nunta

YUUUHUUU!!! Doro felicitari !!!!Sa va traiasca printesa!

KIKI 35+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata fetele

am vorbit cu Monicutza noastra.
ea e ok, mi-a spus ca e greu dar totusi nu asa de greu cum se astepta. e putin suparata si speriata. pe Dragos l-au pus la oxigen si i-au spus ca se pare ca are un suflu la inimioara. eu i-am explicat ca problema cu suflul e f frecventa la copii nascuti mai devreme si de cele mai multe ori suflul este tranzitoriu. si stefan a avut un suflu dar de 2 zile nu se mai aude nimic deci camaruta acea a inimii s-a inchis...
i-a spus si dr ei ca avand in vedere istoricul ei dr neonatolog este mai exagerata si sa stea linistita.
intre timp a venit dr la ea si a ramas ca mai vb mai tarziu.

eu am incurajat-o si sunt convinsa ca Dragos e ok, vor mai trece cateva zile si totul va intra in normal.

va pup

PS: am vazut ca ma intrebati cum e pt primul copil. nu uit intrebarea si incerc sa revin mai tarziu sa dezvolt, dar pe scurt deocamdata e f bine.

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Raluca, multumim pentru vestile despre Monicuta, si multumim pentru ca ai incurajat-o!!! Eu sunt sigura ca Dragoselu' nu are nimic grav si o sa-si revina repede si cu suflul de la inimioara! Dar o cred scumpa de ea, ca e speriata si suparata!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Doro, felicitari, sa iti traiasca bebita, sa fie sanatoasa si norocoasa.

Sper sa avem si noi norocul de o nastere rapida ca si tine!

Raluk, sa vii cu vesti bune de la control!
Cristina_ana, fa-te frumoasa pentru bebe, uite ti-a dat si ragaz, nu s-a grabit!
Selen, multumim de veste! De Santorini ce mai stii?

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

FELICITARI DORO! SA-TI TRAIASCA PRINTESA, SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA!

REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC PENTRU FETITA!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Neatzaaa...inca o data!pentru doritoare

Saru'mana Cristina. Poti sa imi dai pe PM nr de telefon? O sa il trimit si eu pe al meu/sotului...ca nu stiu care cum o sa apuce si ce o sa apuce

Felicitati lui Doro pentru printesa. Sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Cat despre popi......nu ma prea pasioneaza aspectul asta. Cata vreme pot sa comunici direct cu DD, nu vad de ce as lasa un alt om sa intemedieze sentimentele si in ultima instanta sufletul meu.
Cat despre sfintit si alte alea, am mir luat de la manastire, si dau cu el la nevoie.

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+33/34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

FELICITARI DORO SA CREASCA MARE PRINTESUCA, SA FIE SANATOASA, MANCACIOASA SI VA BUCURE!

Laura 31+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata! Am dormit ca valiza in gara zau asa si acum ma simt ca super woman , asa ca la treaba azi

... am rasfoit repede sa vad daca cristina_ana e ok si vad ca e acasa ... so va pupicesc si merg sa misc cate ceva prin casa

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ioiiii nu ma asteptam sa am atat de recuperat dimineata
Multam de cafeluta si sa aveti o zi minunata.

Felicitari draga mami DORO !!!! Sa creasca fetita mare si sanatoasa, sa pape bine si tu sa ai mult laptic !!!!!

Ce repede ai terminat treaba .....natural cred, nu ??

Selenico multumim mult de vestile minunate
Ralu_u ce bine ca ai vorbit cu Moni si speram ca nu e nimic cu Dragoselu' si eu stiu ca mai sunt copilasi cu suflu...dar se rezolva.
Mariana salutare

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

WOW DORO, FELICITARI, SA FITI SANATOSI, FERICITI SI SA AVETI NUMAI BUCURII

BUNA DIMINETAAAA!Se pare ca de acum nu va mai trece zi fara sa vina un bebeu. mama eu sunt in extaz, si de abea astept sa il vad si pe bebe meuuuuu.

Ioana 30+
bebe

Mergi la inceput