Burtici fericite de septembrie-octombrie (173)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Pai raluk ma bag si eu ca musca in lapte, dar pe tubul de bephanten scrie prevenire si vindecare a iritatiei de scutec. Apoi dc nu o folosim cum prevenim? Sper ca va place logica mea de gravida.
e buna logica

... ma duc sa imi hranesc animalele ca deja plang pe la geamuri ... revin imediat

haaaaaaai monica

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Ca veni vorba e Carrefour Orhideea; am fost zilele trecute si Pampersi nou nascuti sau nr 1 nu aveau; hainute de 0-3 luni nu aveau etc

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Eu am fost sapt trecuta si am gasit hainutze, ca la mine in berceni nu mai aveau, insa scutece nr.1 nu o sa gasesti, nu stiu de ce....eu am gasit la Metro si la MegaImage, daca te ajuta cu ceva.

----------------------------------------------
Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4-5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Manga, ce m-as bucura sa ploua si pe la noi..aici 34 grade la umbra... si cum de ceva vreme transpir ca o grohaitoare...si de la aer conditionat nu mai po respira: nu vrei sa facem schimb de locatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

KEMSY eu pe Ale il spal dupa fiecare kkuta si ii dau un strat de crema...asa mai moderat...nici prea muilt nici prea putin. La pipi il streg cu salvietele umede si uneori cand trec prea multe ore cam vreo 4,5 il si spal. Tu unde vei naste?

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Eu o sa nasc la Pavia, daca e la termen, iar daca nu probabil dr mea ma trimite la Mangiagalli. Si mi-am dat seama cu intrebarea ta...ca poti fi o sursa de informatii, avand in vedere ca ai nascut deja un bebe aici
Ma intrebam ce faci daca ai nevoie de sfaturi de la un pediatru in primele 1-2 saptamani, intre obtinerea codului fiscal si inscrierea la ASL?La cine suni?? Ca tare e stresant sa nu ai o persoana de baza pe problema asta
Voi cum ati facut?

Gianina 35+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Hai BB DRAGOS

Bbelusa cea iubita

AMR 4-5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Maria ma bucur ca esti putin mai bine. Dar daca crezi ca acum ti-ar pica bine o briosa, poate asta cere organismul sa te simti mai bine... tu te cunosti daca iti trebuie ceva anume acuma, sau te simti mai bine cu ceiucuri si regimuri.

Cu vremea... offff nu-mi aminti ca vine toamna. Ca eu sunt o mare depresiva de toamna si de ploaie si de lipsa luminii. Cred ca nici nu mai incape depresia postnatala pe langa SAD (Seasonal Affective Disorder). Si sa stii ca la bolile de tiroida de obicei suntem foarte foarte afectate de lipsa luminii din toamna/iarna.

Dar la tine s-ar putea sa fie si faptul ca esti inca pe baricade cu sarcina asa avansata...

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Ca veni vorba e Carrefour Orhideea; am fost zilele trecute si Pampersi nou nascuti sau nr 1 nu aveau; hainute de 0-3 luni nu aveau etc

Eu am fost sapt trecuta si am gasit hainutze, ca la mine in berceni nu mai aveau, insa scutece nr.1 nu o sa gasesti, nu stiu de ce....eu am gasit la Metro si la MegaImage, daca te ajuta cu ceva.

Bbelusa cea iubita

AMR 4-5 sapt

La Metro nu m-am gandit, cred ca o sa mergem si pe acolo...

Stiti ca apare noul catalog Ikea, nu ma astept la cine stie ce noutati, dar poate ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

bun, am ajuns acasa...vad ca monica nu a nascut inca...spunea ea mai pe seara...dar nu am crezut ca asta inseamna mai pe la noapte.

despre ce cocktail era vorba aici? ca mergand pe strada m-a luat o durere de spate si de dansa...crunta...nu mai pot sta in nici un fel. ca pana acum nu a durut niciodata. ziceti-mi si mie ce sa iau ca sunt varza .

raluk nu mai imi este rau ca ieri, dar nici 100% nu sunt. as manca ceva bun, dar porti de dulce s-a terminat pe ziua de azi. mi-a ramas inima la briosele de dimineatza...maine tre' sa-mi iau si eu un croissant ceva.

sunt atat de obosita de parca am dat la sapa. cred ca e de la vremea ata oribila, innourata si ploioasa. gata vara...la revedere

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Intinde-te un pic in pat...oofffff...cu durerile astea . Nu stiu ce sa-ti spun sa iei ca sa se mai calmeze, dar sincer cred ca efortul de a munci atatea ore pe zi e prea mare ma nr de sapt pe care-l ai. Bine ca termini cat de repede cu munca . Dau pup sa treaca

35+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mai fetelor stiu ca sunteti emotionate...toate suntem...dar mai ziceti si voi si altceva ca daca ne luam cu vorba trece mai repede....

Hai Moniiii

eu cred ca deja e gata

Cea mai fericita 37 + cu

Bun, deci:
Ce facem cand schimbam scutecul la bb, il spalam cu apa, si apoi il dam cu crema pe fundulet? Cata crema, strat gros?

Gianina 35+ cu Loris Stefan

pai daca nu e ars la fundulet de ce sa-l dam cu crema ?

Cea mai fericita 37 + cu

asta zic si eu...acum vorbesc din experienta mea de nanny...eu nu-i dadeam cu crema decat daca se ivea vreo iritatie. altfel, sters bine cu servetele umede si atat. indiferent cat e de indicata pentru iritatii, e tot o crema plina de chimicale. De ce sa dam candn u e nevoie?

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Delia si oare vrei ca noua ta culoare sa fie vazuta intai de Sofia? Sau o sa ne pui ceva poza? Hihihi s-a facut mami frumoasa pentru printesa!

32+ Alex

Fac poze maine , ca am uitat aparatul in geanta sotului . Dar e aprox aceeasi culoare sa stii , deci maron inchis.

35+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput