Burtici fericite de septembrie-octombrie (173)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Manga, de la mine Esti de apreciat ca la varsta asta a sarcinii mai mergi la servici.

----------------------------------------------
Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4-5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna!
Am aparut si eu. Ma chinui de jumatate de ora sa ajung in timp real cu cap asta si-mi era teama ca pierd vestea cea mare, da' se pare ca am timp sa mai scot si eu ceva agitate ca alea de aseara au obosit.

HAI MONICA!!!

Iulia 33+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am sunat...tot nu raspunde...
parca imi e si rusine sa mai insist...serios..
..simt ca nu las omu' sa se bucure de fiu-sau...

..si eu cred ca bebe Dragos e deja nascut la ora asta...avea anestezia facuta...nu-i de joaca cu ea..trebuia scos copilul...sigur sunt bine acum..cred ca sunt toti la rand sa-l pupaceasca bine pe bebe

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Maria ma bucur ca esti putin mai bine. Dar daca crezi ca acum ti-ar pica bine o briosa, poate asta cere organismul sa te simti mai bine... tu te cunosti daca iti trebuie ceva anume acuma, sau te simti mai bine cu ceiucuri si regimuri.

Cu vremea... offff nu-mi aminti ca vine toamna. Ca eu sunt o mare depresiva de toamna si de ploaie si de lipsa luminii. Cred ca nici nu mai incape depresia postnatala pe langa SAD (Seasonal Affective Disorder). Si sa stii ca la bolile de tiroida de obicei suntem foarte foarte afectate de lipsa luminii din toamna/iarna.

Dar la tine s-ar putea sa fie si faptul ca esti inca pe baricade cu sarcina asa avansata...

32+ Alex

de asta sufar cel mai rau in tara asta...vremea mohorata...la inceput cand am venit aici eram depriamta rau. si intr-adevar am cu totul alt tonus ca e soare afara. daca in londra ar fi clima din spania, ar fi orasul perfect de trait. dar nu le poti avea pe toate.

sa stii ca am uitat sa te felicit pentru numele ales pt bb. e foarte frumos :)

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Manga, ce m-as bucura sa ploua si pe la noi..aici 34 grade la umbra... si cum de ceva vreme transpir ca o grohaitoare...si de la aer conditionat nu mai po respira: nu vrei sa facem schimb de locatii?

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

stai sa vezi ce marfa in metrou, unde stam ca sobolanii la adancimi ingrozitoare. mereu ma gandesc ca dau astia o bomba si la revedere. e atat de adanc de nu ai nici o scapare. azi a fost o caldura de simteam ca nu mai pot respira. nici un pik de ventilatie...ca nu vorbim de aer conditionat. de 8 ani aud aceeai duma...de la vara viitoare, metroul londonez va avea aer conditionat. la cati bani dam pe luna si cu o crestere anuala de 20% la pretul biletului, te astepti ca serviciul sa fie ireprosabil...cand colo e mai varza decat acasa. na, ca m-am enervat

varsta bebe

poze

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Maria multumesc

(lasa ca va pun aici la un brainstorming pentru al doilea prenume )

Delia ei, parca o femeie proaspat vopsit arata "altfel", e aranjata, se vede si in privirea ei ca simte ca s-a ingrijit de ea

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

despre ce cocktail era vorba aici? ca mergand pe strada m-a luat o durere de spate si de dansa...crunta...nu mai pot sta in nici un fel. ca pana acum nu a durut niciodata. ziceti-mi si mie ce sa iau ca sunt varza .
diclofenac supozitor si voltaren

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Am si eu o problema vis-a-vis de camasile de noapte: nu le putem evita? Am doua pijamale (una cu bluza cu bretele si merg scoase "biberoanele" pe sus si una cu nasturi), nu m-as putea folosi de ele?

Iulia 33+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput

delia...mai sunt cateva viteze ca mine...anomis baga si ea ca cica vrea statuie...si mai era cineva care munceste pana la 1 septembrie, parca.

eu oricum am zis ca vreau statuie aurita...si mi-au dat in scris ca mi-o ridica pana sp viitoare. . dupa aia cred ca o sa stau acasa si o sa fie o foarte mare plictiseala... ca sincer...nu stiu ce o sa fac cu atata timp pe maini in afara de muuuuult somn. am cateva hainute de spalat si de calcat, dar cam atat. si eventual sa ajung sa-mi fac si eu pedichiura.

si eu ma tund luni, imi vine stilistul acasa. ca il cunosc de ani de zile si e mai ieftin decat la salon....sau cel putin la calibrul lui e mai ieftin. m-as si vopsi, dar nu am pe cine sa gasesc sa-mi faca suvite ieftin. si ca sa pun culoare pe tot parul nu pun acum...am rezistat pana la sf sarcinii. mai e un pik.

oare ce-o mai face mariannaa nu a mai intrat de mult?

varsta bebe

poze

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

am sunat...tot nu raspunde...
parca imi e si rusine sa mai insist...serios..
..simt ca nu las omu' sa se bucure de fiu-sau...

..si eu cred ca bebe Dragos e deja nascut la ora asta...avea anestezia facuta...nu-i de joaca cu ea..trebuia scos copilul...sigur sunt bine acum..cred ca sunt toti la rand sa-l pupaceasca bine pe bebe

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Da-i macar un mesaj, ca asteptam cu nerabdare vestea. Sa dea macar un bip, un sms cand poate fi sunat. Iti dai seama ca sigur are de dat vestea familiei, prietenilor.
Poate va suna Monica imediat ce va putea.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput