Burtici fericite de septembrie-octombrie (173)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Si sa nu uitam de ce stam aici...

Hai Monica!!!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

kiki sa le folositi sanatosi. Poate puneti poze cand aveti timp.

32+ Alex

Multumim O sa fac si poze dupa ce montam patutul( nu e nu-stiu-ce...e un patut simplu de la Carrfur)

KIKI 34+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Delia si oare vrei ca noua ta culoare sa fie vazuta intai de Sofia? Sau o sa ne pui ceva poza? Hihihi s-a facut mami frumoasa pentru printesa!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Pai raluk ma bag si eu ca musca in lapte, dar pe tubul de bephanten scrie prevenire si vindecare a iritatiei de scutec. Apoi dc nu o folosim cum prevenim? Sper ca va place logica mea de gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Aida, ma bucur ca te simti mai bine. Sa stii ca pe la noi se practica chestia cu cezariana mai tarziu pentru ca e mai liber, mai ales daca spitalul e de garda.

Dana, da-mi si mie reteta minune de crescut nivelul fe!

Elle, mi se pare fain sa pui link catre pozele bb in listuta!

Raluk, bafta maine la control!

Suntem alaturi de tine Monica!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

AIDA ai fost in It? Pe unde anume?
Venetia care mi-a ramas in suflet pentru totdeauna , iremediabil indragostita ... nu se compara cu nimic din ce am vazut in alte tari ... si la Milano . Italia va fi intotdeauna Italia si mereu o sa ai un loc unde sa mergi si sa nu te plictisesti ... dar Laci a fost si Sicilia , Roma ... multe , dar nu a vazut Venetia , asa ca trebuie sa il duc cu prima ocazie

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

bun, am ajuns acasa...vad ca monica nu a nascut inca...spunea ea mai pe seara...dar nu am crezut ca asta inseamna mai pe la noapte.

despre ce cocktail era vorba aici? ca mergand pe strada m-a luat o durere de spate si de dansa...crunta...nu mai pot sta in nici un fel. ca pana acum nu a durut niciodata. ziceti-mi si mie ce sa iau ca sunt varza .

raluk nu mai imi este rau ca ieri, dar nici 100% nu sunt. as manca ceva bun, dar porti de dulce s-a terminat pe ziua de azi. mi-a ramas inima la briosele de dimineatza...maine tre' sa-mi iau si eu un croissant ceva.

sunt atat de obosita de parca am dat la sapa. cred ca e de la vremea ata oribila, innourata si ploioasa. gata vara...la revedere

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Ca veni vorba e Carrefour Orhideea; am fost zilele trecute si Pampersi nou nascuti sau nr 1 nu aveau; hainute de 0-3 luni nu aveau etc

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mai fetelor stiu ca sunteti emotionate...toate suntem...dar mai ziceti si voi si altceva ca daca ne luam cu vorba trece mai repede....

Hai Moniiii

eu cred ca deja e gata

Cea mai fericita 37 + cu

Bun, deci:
Ce facem cand schimbam scutecul la bb, il spalam cu apa, si apoi il dam cu crema pe fundulet? Cata crema, strat gros?

Gianina 35+ cu Loris Stefan

pai daca nu e ars la fundulet de ce sa-l dam cu crema ?

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Pai raluk ma bag si eu ca musca in lapte, dar pe tubul de bephanten scrie prevenire si vindecare a iritatiei de scutec. Apoi dc nu o folosim cum prevenim? Sper ca va place logica mea de gravida.

Ai dreptate, asta inseamna prevenire. Eu zic asa, ca oricum in carti diferite citesti diferit. Dar lumea e setata in general si pe tinut la aer cu fundicul gol (zice ca asta vindeca iritatiile mai bine decat orice crema). Si poate ca si cei de la bepanthen vor sa foloseasca lumea cat mai multa crema

Cum v-am mai zis, eu si la bepanthen asta am gasit prostii in el. Si o sa-mi iau pentru iritatii ceva din alea bio de galbenele, si Adi parca zicea de cele de la weleda, si mai zicea cineva de ele.

DAR iarasi revenim la anumite discutii, cum ne mulam noi pe bebei, si nu ei se muleaza dupa noi. Sunt sigura ca in momentul in care voi vedea ca nu-i trec iritatiile cu crema aia bio si dupa o incercare cu bepanthen ii vor trece, voi calca si eu pe orice idee avuta dinainte

32+ Alex

Mergi la inceput