Burtici fericite de septembrie-octombrie (173)
Raspunsuri - Pagina 10
danangie spune:
..tu-i mama ei de patiserie! n-am avut ce face...dimineata oricum mi-au linistit pofta...si in seara asta am linistit-o si pe aia cu strugurii.
Dar asa e in Ro? Asa tarziu cezarienele? Mama ce stres!!
HAI MONI!!!!HAI DRAGOS!!!
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kemsy
Aida , daca ai sti cat imi plac mie briosele astea, eventual cu un capuccino dimineata. Cica se gasesc congelate, le coci la cuptor, ceva gen fornetti. Poate ma apuc o data de cautat si mi le fac acasa |
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
kiki_cri spune:
Uhhh ce bine ca inca nu s-a dat vestea cea mare!deci nu am lipsit de la marele eveniment
Am fost cu sotul sa luam un patut pt travel si 2 scoici
KIKI 34+ si
Poze KIKI
danangie spune:
KEMSY eu pe Ale il spal dupa fiecare kkuta si ii dau un strat de crema...asa mai moderat...nici prea muilt nici prea putin. La pipi il streg cu salvietele umede si uneori cand trec prea multe ore cam vreo 4,5 il si spal. Tu unde vei naste?
raluk16 spune:
Emy multumesc mult
Fetelor care mergeti in patic, va inteleg. Eu nu am stat aici de la inceputul galeriei si ma doare noada de numa... si mai niste crampe prin burtica... de la papat in fata calculatorului fara sa ma gandesc... Noapte buna! Sunt sigura ca si din afara netului gandurile bune ajung la Moni
Camy multumim ca te sacrifici si tot suni injineru
Aida am papat de numa, si acuma ca am ajuns la zi am mers in sfarsit si la pipi, ca faceam pe fotoliu deja... Si ma gandeam ca daca primesc acolo vestile ce ma fac??? Ca nu mi-am invatat sotul sa scrie in locul meu si eu sa urlu mesajul
kemsy eu am citit ca nu trebuie dat cu crema decat daca are iritatii de la scutec, in rest numai cu apa. Si crema in strat subtire, era asta si in filmuletul ala super pentru tatici dat de Ramo parca... Dar vin mamicile experimentate sa ne zica...
32+ Alex
aidaciolac spune:
adevarul e ca nici eu nu am auzit de o cezariana programata asa tarziu ... dar monicutz a zis bine sa nu ne impacientam ca va fi tarziu ...
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
danangie spune:
AIDA ai fost in It? Pe unde anume?
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Mai fetelor stiu ca sunteti emotionate...toate suntem...dar mai ziceti si voi si altceva ca daca ne luam cu vorba trece mai repede.... Hai Moniiii eu cred ca deja e gata Cea mai fericita 37 + cu |
Spun eu.... m-am vopsit ieri, ca cica nu ma primeste la spital sa nasc asa netunsa si nevopsita . Culoarea e o nuanta mai inchisa decat naturalul, mai mult ca sa acopar firele albe
EU CRED CA DRAGOS A APARUT PE LUME
35+
in curand mamy de Sofia scumpa