Burtici fericite de septembrie-octombrie (173)
Raspunsuri - Pagina 9
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac da , da , e bine cu spatele , cocteilul de la ellenutza a avut efect si sper sa tina si la noapte si daca nu tine mai bag un algo , am luat-o razna cu medicamentele . Azi noapte nu am luat nimic si am chinuit ca o toanta , dar zau ca nu mai vreau sa trec inca o data prin asa ceva ... asa ca ... Aida ... 36+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
imi pare bine ca a mers cocktailul meu.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
kemsy spune:
citat din mesajul lui aidaciolac fetelor , nu cred ca e bine sa spun aici , dar parca tot miros de la patiseria lu danangie imi vine Aida ... 36+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida , daca ai sti cat imi plac mie briosele astea, eventual cu un capuccino dimineata. Cica se gasesc congelate, le coci la cuptor, ceva gen fornetti. Poate ma apuc o data de cautat si mi le fac acasa
Gianina 35+ cu Loris Stefan
Loris
Fotografii
Emy10 spune:
Raluka te asteptam cu vesti bune de la control daca am retinut eu bine ca te duci maine!
Monikus nici eu nu am stiut ca te simti atat de rau! Imi pare rau!
37+ cu
Eva
anamaria1979 spune:
Sa inteleg ca vestile bune le vad de dimineata ca trebuie sa ma intind in pat ca ma doare spatele
+ 38
laura78nico spune:
Fetele de auzim maine dimineata ca nu mai pot sta la calc...
Inca o data Hai Monica!
la toate si noapte buna!
Laura 31+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
vias spune:
AM SUNAT...NU RASPUNDE NIMENI..E CLAR...SUNT IN OPERATIE INCA...
[RUGA]
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
aidaciolac spune:
anamaria1979 zici ca merge si pe sec mi-a placut tare faza
raluk mai poti?
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
kemsy spune:
citat din mesajul lui lutoniana Mai fetelor stiu ca sunteti emotionate...toate suntem...dar mai ziceti si voi si altceva ca daca ne luam cu vorba trece mai repede.... Hai Moniiii eu cred ca deja e gata Cea mai fericita 37 + cu |
Bun, deci:
Ce facem cand schimbam scutecul la bb, il spalam cu apa, si apoi il dam cu crema pe fundulet? Cata crema, strat gros?
Gianina 35+ cu Loris Stefan
Loris
Fotografii
laura78nico spune:
Monikus inca nu am recuperat tot dar vad ca fetele zic ca te simti rau
sa treaca
Laura 31+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
raluk16 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac da , da , e bine cu spatele , cocteilul de la ellenutza a avut efect si sper sa tina si la noapte si daca nu tine mai bag un algo , am luat-o razna cu medicamentele . Azi noapte nu am luat nimic si am chinuit ca o toanta , dar zau ca nu mai vreau sa trec inca o data prin asa ceva ... asa ca ... Aida ... 36+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Pai sa stii ca eu cred ca e mai rau sa stai cu durerea decat sa iei calmante... ma refer in sarcina. Si eu sunt aia contra medicamentelor multe... Ca puiul simte chinurile si tensiunea, mai ales acolo in zona..
32+ Alex