Locul fetelor Nou-Venite (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesyika spune:

buna fetelor! sunt si eu o aspiranta .in legatura cu testul , eu mi lam facut in Z28, si miau iesit 2 liniute dar una era cam stearsa! acum nu stiu ce sa cred pt ca uratzii nu miau venit......asa ca ...nu stiu .sper sa fie bebe! ca daca nu.......pupici! si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

multumesc fetelor din suflet pt urari
acum am venit de la finut si sunt frantape mine.
astept comanda la pizza si dormmmmm pana maine la 3 4 neintoarsa
am un finut de nota 100000000 , cat de cuminte a fost la botez atat de cuminte a fost si la mir. nu a zis absolut nimic.
apropo.... am uitat sa intorc cadita sa ma pun cu fundul pe ea dar sa mi fie cu iertare eu nu cred in asteadaca dzeu vrea sa iti dea un iti da si fara sa stai pe cadita dar vb aia "cate bordee atatea obicee".va mai citesc si poate mai palavragim pana cand pap si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

aleesicoo la multi ani!!!
Ieri nu am putut sa intru ca am fost plecati la tara , cer scuze ptr intarziere.
Va invit si la o cafeluta proaspata si aromata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Buna dimineata la toata lumea

Sunt o viitoare mamica (sunt insarcinata in 13 sapt). De abia astept sa-l sau sa o cunosc pe bebe. Termenul este undeva la inceputul lui martie.
Ce vroiam sa va spun este ca, s-a intamplat atunci cand imi luasem gandul si credeam ca fara ajutor din partea medicilor nu o sa se mai intample minunea. Concluzia: fetelor, lasati sa vina de la sine si nu mai fiti necajite si stresate. Cel putin la mine asa a functionat. Am fost suparata pe doctorul meu cand imi tot spunea sa am rabdare... Eu vroiam sa bat din palme si gata bebe. Si uite ca s-a intamplat minunea .
Va pup si "cu rabdarea treceti marea"

Cu drag, Jeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Neata fetelor! Vreau si eu o ca pic de oboseala. M-am culcat la 6 dim

Mergi la inceput

neata fetele! mai aveti si pt mine? multumesc tuturor fetelor pt urarile facute numai bine si voua sa va dea dzeu si sa devenim cu toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Ma alatur si eu fetelor obosite.....e atat de greu luni, dar invingem noi starea asta depresiva

si va doresc si eu o zi si o saptamana frumoasa

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

Buna fetelor!Hop si eu mai cu intarziere ca acum a venit netu'
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Si eu sunt o aspiranta... deocamdata mai mult aspiratoare de informatii decat pus pe treaba. Am ramas insarcinata prima data si exact cand am vrut, anul trecut in toamna, iar sarcina s-a oprit din evolutie, descoperit la 7 saptamani. Am facut toate analizele ce mi s-au dat pt cauze infectioase,anticorpi, pt. boli de sange la Fundeni, si acum am zis ca dc tot nu facem nicio treaba, sa facem si cariotipul amandoi. Mi-a ramas o teama, motiv pentru care nu ne-am apucat serios de treaba, ci am lasat la voia intamplarii, sperand totusi... Imi fac graficele de temperatura de cateva luni, ca sa aflu lungimea fazei luteale, si daca ovulez in fiecare luna, si e totul in regula, in afara de variatiile de durata ale ciclului (26-34)
Daca nu v-am plictisit, ma alatur si eu voua !

Mergi la inceput

Bine ai venit!! sedere cat mai scurta ! lasa si tu data de nastere si ce cate ceva infor despre tine sa te treaca fetele pe listuta

Citat:
citat din mesajul lui Ralu_mv

Si eu sunt o aspiranta... deocamdata mai mult aspiratoare de informatii decat pus pe treaba. Am ramas insarcinata prima data si exact cand am vrut, anul trecut in toamna, iar sarcina s-a oprit din evolutie, descoperit la 7 saptamani. Am facut toate analizele ce mi s-au dat pt cauze infectioase,anticorpi, pt. boli de sange la Fundeni, si acum am zis ca dc tot nu facem nicio treaba, sa facem si cariotipul amandoi. Mi-a ramas o teama, motiv pentru care nu ne-am apucat serios de treaba, ci am lasat la voia intamplarii, sperand totusi... Imi fac graficele de temperatura de cateva luni, ca sa aflu lungimea fazei luteale, si daca ovulez in fiecare luna, si e totul in regula, in afara de variatiile de durata ale ciclului (26-34)
Daca nu v-am plictisit, ma alatur si eu voua !

Mergi la inceput