Locul fetelor Nou-Venite (6)
Raspunsuri - Pagina 9
lory09 spune:
Ralu_mv,bine ai venit printre noi!
Sper sa stai cat mai putin.Am vazut ca ai lasat totul la voia intamplarii,dar totusi, iti faci grafice de temperatura.Sfatul meu este sa faci in paralel si teste de ovulatie ca te ajuta sa vezi exact cand ai ovulatie sa nu ratezi momentul.Eu momentan fac doar teste,dar daca ma hotarasc sa iau in calcul si metoda asta,poate ma ajuti.Oricum,mult succes!
Jeni_h,multumim pentru incurajari!Sarcina usoara si la termen!
Si eu cred fetelor ca o sa reusim,trebuie doar sa avem rabdare si sa fim optimiste!
lory09 spune:
Eu n-am fugit,aici sunt dar se pare ca fetele astea nu prea au chef de vorba.Tocmai azi cand am si eu asa un chef...Ce ghinion!
Cand ne pui si noua poze de la botez,Aleesicoo?
Lia73 spune:
am sosit si yo pe aici saluatre tuturor
Acatistul Sfintilor parinti Ioachim si Ana
Bucuta-te, ca printr-insa s-au deschis noua usile raiului;
lory09 spune:
Wow...LIA,bine ai revenit!Ne-a fost dor de tine!Poate ne povestesti ce-ai mai facut cat ai lipsit.
aleesicoo spune:
peste 2 sapt o sa avem pozele.. ca sunt fff multe cam 800 , plus dvd-urile. si tre sa lucreze la fiecare poza in parte sa o retuseze
Lia draga mea bine ai revenit!
Citat: |
citat din mesajul lui lory09 Eu n-am fugit,aici sunt dar se pare ca fetele astea nu prea au chef de vorba.Tocmai azi cand am si eu asa un chef...Ce ghinion! Cand ne pui si noua poze de la botez,Aleesicoo? |
vaxi spune:
Buna fetelor.Ma numesc Vasi si sunt bucuroasa ca am descoperit acest forum.Si eu astept un ingeras in viata mea si sper ca de aceasta data sa si vina asa cum va doresc si voua.
Lia73 spune:
cafea ptr feteeeeeeeeeeeelapte zahar ce vreti voi
Lia73 spune:
Am fost internata 4 zile. Am facut conizatie. 1 sapt am fost zilnic la spital ptr spreiat si uite asha a trecut concediul meu. Acum tre sa mai stau 6 luni cu anticonceptionale BINENTELES. si dupa a zis ca ne apucam de bebe. Sper sa nu mai intervina nic ca inebunesc