Locul fetelor Nou-Venite (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Cora lasa mamica ca o sa treaca si perioada asta de injectii.....si mie imi displac foarte.......ma tem atat de tare de injectii, pt ca ca la mine fct si autosugestia....in final am senzatia ca mi-a paralizat piciorul....sunt si eu o fricoasa notorie!
Ai sa vezi ca in final toata stradania ta o sa se finalizeze cu niste ochisori frumosi si dulci!...tinem pumnii stransi sa fie bine

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

MVB-mersi mult pentru incurajari,inainte de a lua hotararea sa fac fiv ,plangeam aproape cand trebuia sa mi se faca o injectie,acum am ajuns sa mi le fac singura.
Sper sa ai dreptate si sa fie cu folos.
Mult succes si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Vai de mine Cora ce mi-ai facut........numai la iahnie ma gandesc sper ca-ti dai seama ce fac maine de mancare
Fetelor, asa sa ne ajute Dumnezeu .....
Eu, anul asta, il astept pe Mos Craciun cu nerabdare, simt ca are ceva pregatit pentru mine in traistuta.....in barza nu-mi pun mari sperante, la -38 de grade,cat sunt aici in Montreal iarna, o sa-i inghete ciocul

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Buna fetelor, pleaca omul in concediu si cand se intoare... ce gaseste?...capitol nou ...si mult de citit. Din pacate pana acum nici o veste cu liniute. la toate.
Eleia, sory, dar mai bine mai tarziu decat deloc, nu? si sa dea Dzeu un bb cat mai repede.
Alesicooo, tinem pumnii azi si maine te asteptam cu poze si bineinteles un ca doar trebuie sa faci cinste - doar odata faci 23.
REvin cu amanunte din excursia mea... ca frumasa tara mai avem.

Mergi la inceput

Buna dimineatza fetelor!
Astazi este sarbatoare mare si se tine si post
Doamne ajuta!

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Neata fetelor, va invita la o cafeluta, eu azi m-am trezit la ora3,30 dimineata nu am mai putut sa dorm, la 5 a facut ochisorui si sotu iar la 5,30 ne luam deja micul dejun......bizar....foarte bizar
Am o energie, am scos carnea de la congelator, mi-am pregatit hainele pentru pus la spalat.....am am atatea de fact
plus ca mai avem si un sarbatorit azi.
Mvb ce sarbatoare e azi...nu mai stiu unde am pus calendarul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,am intrat sa va salut si sa va pupacesc
Eu ma pregatesc sa plec la un botez,asa ca....vbim cand ma intorc

Mergi la inceput

Cora petrecere frumoasa la botez, sa va distrati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

helloooo fetele mele!! Aici NASA MARE!!
FETELOR DECI AM UN FINUT SI FRUMOS SI CUMINTEEEEEEEEEEE FOC nu a schitat nici un planset in biserica si dupa ce l-a impartasit preotul mai vroia golanasul meu niste vinutincepuse sa ii placa.
A mai fost in biserica c noi inca un baietel dar asa o nasa tampita a avut saracul de el. Era mai mult ca sigur emotionata dar s-a balbait toata, ii tremurau mainilee.Si eu am avut emotii mai ales cnd l-a scos din cristelnita si mi l-a trantit in brateacolo mi-a fost cel mai fricadar sunt desteapta si fac fata tuturor situatiile( si modesta).
Acum am venit acs sa ne odihnim un pic si la 19.00 plecam la rest. Finutul se numeste ALBERT ALEXANDRU.
Multumesc mult pt urari... si acum sa bem sa imi cinstesc comoara.
m-am lungit cat o zi de post.. dar trebuia sa impartasesc si cu voi acest moment.
apropo.... se zice k dupa botezul nasa ramane mai repede graviduta.. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Nasa mare, las ca ramai ......traditia si babile spun asa....a doua zi dupa botez, sau cat mai curand, nasa spala copilul de mir...in cadita in care se spala copilul se pun flori si cate un pic din toate....un pic de zahar, sare, orez, faina de malai, un ou care il spargi acolo, pui ceva din aur(cerceii tai sau un inel) si acolo speli copilul.....la urma apa din cadita se varsa la radacina unui pom fructifer si se intoarce cadita cu fundu` in sus si cine se aseaza prima, aceea va ramane gravi foarte curand......dupa ce speli copilul, nu lasi cadita aia sa stea mult cu apa, ai grija sa o duci repede la un copac, pt ca se zice ca se insoara repede
vezi sa fii cu ochii in patru ca s-ar putea sa ai concurenta la stat cu fundu pe cadita...... s-ar putea ca si alte fete sa tanjeasca.....si acolo dupa ce te asezi pe cadita faci mofturi, in sensul ca nu te ridici de acolo pana nu iti dau un pahar de vin, o praji, vezi si tu ce pofte ai...ei na si tu, faci nazuri de nasa mare
eu am botezat 2 fetite si dupa ce am botezat-o pe prima dupa ce m-am asezat cu dorsalul pe cadita am ramas gravi la vreo cateva luni......deci functioneaza!

nasa mare iti urez petrecere frumoasa, sa-ti traiasca finutzul si sa-i inmultzesti

Mergi la inceput