Locul fetelor Nou-Venite (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,eu sunt prin preajma,dar bucataresc de zor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata fetelor(neata la mine)
Cora ia zi ce bucataresti, ce faci bun
Eu cred ca am sa fac diseara o ciorba de perisoare
Noi am intrat in linie dreapta cu Fiv-ul, am primit deja reteta, joi avem o sesiune de informare, apoi o simulare (imi masoara uterul) ca sa stii la ce sa se astepte la transfer.
Pe la sfarsitul lunii Octombrie incepem si pe sfarsitul lui Decembrie sau poate de Craciun, cu ajutorul lui Dumnezeu, o sa atarnam in bradut un test cu doua liniute.
Am inceput deja sa am emotii si de fiecare data cand ma gandesc ca as putea fi mamica de Anul Nou, un val de caldura imi strabate tot corpul
Mvb eu de frica am iesit la apel, fii blanda cu mine

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Buna ,am facut iahnie cu pastrama afumata si ardei copti, nimic deosebit.
Va fi cu noroc ,ai sa vezi,gheata a fost sparta,eu sunt cam pe la jumatatea tratamentului,cred,abia astept sa vad ce iese

Mergi la inceput

Joia viitoare voi merge la eco si analize de sange,sper sa fie bine si sa incep stimularea ovariana si......cat mai curand sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Dragaico, ce mult ne dorim sa auzim ca ne dai vestea cea mare, testul cu liniute rosii.....fii rabdatoare si cu credinta si Dumnezeu o sa va ajute!.....nu vreau sa dau sfaturi nici unei fete, dar eu am simtit pe pielea mea ce mare e ajutorul lui Dumnezeu...trebuie doar sa ne rugam, sa fim smeriti si rabdatori

si noi ne dorim de Sarbatori un test pozitiv

o sa facem aici pe topic un brad mare cu multe teste rosii agatate, da dragutzele mele?...hai ca nu mai e mult pana de Sarbatori

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Cora ce bucatareasa bengoasa esti!.....eu nu ma avant deloc cand e vorba de bucatarit, pt ca vreau sa ma tin in parametrii standard.....si asa am slabit greu dupa sarcina.....la inceput de sarcina aveam 55kg, iar la final 75.....eram atat de multa ca nu ma puteam suporta.....acu am 58 kg, dar va spun sincer ca am slabit cu mari eforturi,mai bine spus cu mari infometari, pt ca eu nu aveam voie sa fac sport, pt ca aveam cezariana........acu sunt la cura de pepene
si eu pana sa ajung la 30 de ani slabeam instant in cateva zile dadeam cateva kg.........acu e aiurea ca tre sa ma infometez vreo cateva zile sa dau si eu vreo suta de grame

oricum tot as manca si eu o felie de iahnie cu rasol

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Apropo de grasi, aveam in sarcina un costum parca era un sac.......mie imi era drag atunci ca imi scotea burta si eram sexoasa rau cu el, acu l-am aruncat in fundu`dulapului.....ma apuca cand ma gandesc ce patratoasa eram......ironia e ca atunci ma vedeam altfel, mai slaba.....cand pun acu pantalonii de acu cu cei de atunci, zici ca e vb de 2 persoane diferite

hai, ca am mai scris cateva mesaje, nu de alta da` mai trag si eu topicul pe prima pagina

Aleesicoo fato, unde esti? a, ca uitai......traiasca nasa mare si finutzul

Mergi la inceput

Eheeeeeei,nici eu nu stau numai in bucatarie,dar la o saptamana mai intru si pe la aragaz,deh sotul este gurmand,si eu am 70 kg si incerc sa nu ma mai ingras,dar se pare ca acum datorita tratamentului hormonal din Fiv voi mai pune cateva kg,chiar sunt curioasa sa vad daca ma ingras

Mergi la inceput

Dragaica-de Craciun sigur vei fi .
Asa sa ne ajute bunul Dzeu fetelor sa avem si noi

Mergi la inceput

UUUUUUUUUUUUUU.....! Ati disparut toate?
Fug si eu sa imi mai injectez o doza de diphereline
Doamne ajuta sa fie cu ochisori in final

Mergi la inceput