Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 17
nma spune:
La multi ani David!
Vivela sa-ti traiasca strumful, sa fie sanatos, ca frumos foc e
.
Monica sa va fie de bine iesirea la mare.
Andru_mami eu am doua mori stricate in casa
. Am ajuns sa ii rog sa mai taca sa pot da un telefon. Cel mai rau e in masina. Te doare capul de la cat vorbesc.
Vivela spune:
michy, andru_mami, nico, multumim frumos pt urari, vi le intoarcem inzecit 
.
Ia nu va mai vaitati atat ca vorbesc copiii, pana mai de curand erati mai toate ingrijorate ca nu vorbesc, iar acum sunteti nemultumite ca trancane prea mult. ntz-ntz-ntz... greu de multumit mai sunteti
.
Jadi, sa va fie de bine plimbarea si tunsul
. si eu l-am cam caprit ieri pe David cu masina de tuns, am zis sa fie baiatu' fresh aranjat pt azi. dar din cauza ca ii facea capul ca girofarul, n-a iesit chiar ce imi doream eu. noroc ca la cat par are, nu e prea evident
.
Mami de pui nazdravan 
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela Ia nu va mai vaitati atat ca vorbesc copiii, pana mai de curand erati mai toate ingrijorate ca nu vorbesc, iar acum sunteti nemultumite ca trancane prea mult. ntz-ntz-ntz... greu de multumit mai sunteti |
bine le-ai zis-o!
din cate imi aduc aminte david a fost printre primii vorbareti din grup. al meu era mut si al tau zicea o gramada........ce stresata eram!!!!
acu' vorbeste cu mine la telefon, si nu-mi vine sa cred. e un fel de'a spune ca vorbim, pt ca el zice si eu habar n-am ce. da'l aprob in toate!!!!cica l-a intzepat o viespie, si azi imi tot zicea: buba, buba!!!!
jadi, uau! ai fost la munte cu gasca si nu te plangi de muci!!!!!!!!!super

tzinetzi-o tot asa!!!!!!!!*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
Luna1 spune:
Vivelaaaa la multi ani la Davidutz superb. Sa ai parte numai de fericire si tu si el.
Fetelor va citesc din cand in cand in pauza de masa, dar n-am timp sa raspund.
Caferuta a fost super la Gulliver's Land am si poze...daca oi mai apuca vreodata sa pun poze.
Eu la serviciu sunt foarte satisfacuta, e un sentiment super sa fi apreciat, ieri am fost si mi-am luat scaun ergonomic, firma l-a luat, pc nou, cica ma iubesc deja, cred si eu la ce dezastru era aici si ce mai am de pus la punct.
Cu copiii e greu, incerc sa nu ma gandesc, cand ajung acasa sar amandoi pe mine ca nebunii, zici ca am fost plecata cel putin in China. Ma gandesc totusi ca se vor obisnui si nu li se va mai parea asa ciudat. In plus Cosmin incepe scoala maine deci deja intram in rutina.
Va pup fug inapoi la munca.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
monicabo spune:
sal,
Am revenit in seara asta acasa... ne-am revazut cu cea mica, s-a bucurat cand ne-a vazut
. LA fel si Andreea cand si-a vazut sora, i-a dat si cadoul din partea ei de la mare
. Pe urma s-au mai jucat si chirait (si ceva dispute pe jucarii). dar cea mica a fost f in forma, radea...
Mychy, Ana Maria nu mai suge de vreo 2-3 saptamani, de la 9 luni si putin, a fost o intarcare naturala, la fel ca si la Andreea (fix tot atata am alaptat-o). Era obisnuita cu canuta de lapte, asa ca nua fost problema pt parintii mei din punctul asta de vedere (oricum am inteles ca mare parte a timpului a fost destul de cuminte)
Tu ce faci, il mai lasi pe Andrei la munte?
Jadi, sa va fie de bine iesirea! Frumos pt copii![]()
Carla, tot la mare?
Cand lipsesti de pe aici, inseamna ca esti la mare.
Vivela, La multi ani pt David!
Ioana75, ati aduci fetele acasa?
Vio, ce mai fce Laur?
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
musso17 spune:
la multi ani david,sa cresti mare si sanatos!!
vaaaiii monica ce a trecut timpul, cand ai scris ca cea mica s-a intarcat la 9luni si un pic am citit de cateva ori ca poate n-am fost atenta...fantastic ce trece timpul.
monicabo spune:
musso, asa este, trece fantastic de repede timpul
Voi ce mai faceti, sunteti ok, este bine Mihnea?
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
cafera spune:
Buna dimi, fete frumoase!
Vivela, cum l-ai sarbatorit pe David? Sa va traiasca si sa aibe cat de curand un/o tovaras/a de joaca cu acelasi nume![]()
![]()
![]()

Monica, m-a emotionat revederea surorilor. Va doresc un concediu frumos si la munte in formula completa!
Luna, ma bucur ca te simti apreciata si ca esti motivata. E mare lucru sa ai astfel de oameni langa tine, mai ales ca petreci mult timp cu ei. Parca si vad copiii cotropindu-te la intoarcerea acasa. Adelicioasa ce face? Bafta lui Cosmin la scoala!
Timi, ce fac fetele? Vad ca te ocupa mult zilele astea. Abia astept sa citesc povestile.
Andrumami, un pupic si tie si baietelului tau
Cristina, ce face Ingrid cu gradi?
Dana, ce face Dariuca? Ati revenit din concediu?
Jadi, mi-a placut mult ce ai povestit. Pe cand urmatoarea escapada in 4?

Andicu, cum e vremea la mare? Ce face Filip? Tatal tau cum se simte?
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cafera Buna dimi, fete frumoase! Vivela, cum l-ai sarbatorit pe David? Sa va traiasca si sa aibe cat de curand un/o tovaras/a de joaca cu acelasi nume ![]() ![]() ![]() Mamica de printese |
Adica sa-l /s-o cheme tot David?

Multumim fetelor, de urari - Luna, Timi, Georgi, Cafera, Monica, dar si celor care doar s-au gandit la noi (sau nu
. Noi ne-am sarbatorit minimal, adica am dus la gradi tort, suc, prajiturele, au petrecut copiii. ca pe mine nu m-au lasat sa raman
,cica fiind la inceput or sa planga toti si numai petrecere nu e aia. mi-au facut niste poze, bineinteles ca au iesit aiurea ca n-a stiut sa regleze aparatul (desi eu le-am aratat un pic), inca nu le-am incarcat.iar seara, i-am cumparat mandrului o trotineta, pe care spre surprinderea mea a invatat f rapid s-o foloseasca (bine, nu merge cu viteza, dar a prins miscarea si se fataie cu ea prin casa). iar tac-su (ca na, asa e la noi in familie, fiecare cu mama ma-sii
) i-a luat un ATV pt copii, dinala cu baterie. si care n-a functionat decat 3 minute, cat sa incite copilul, dupa care si-a dat obstescul sfarsit
. noroc ca are garantie.ma rog, eu nu prea sunt de acord cu astfel de cadouri, daca la 2 ani ii iei ATV, ce-i mai iei la 7-8 ani, elicopter??? (eu cred ca tac-su se simte vinovat ca sta cam putin cu el- munceste de dimineata pana seara - si vrea sa compenseze lipsa asta prin lucrurile pe care i le cumpara).
In rest, toate bune.
Mami de pui nazdravan

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.