Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 16
mychydutza spune:
cica Boc se plimba in slapi pe plaja. la un moment dat dispare...
I: unde este Boc?????
R: l-au ros sandalele!
Basescu se uita in oglinda fermecata si intreaba:
- Oglinda oglinjoara, cine'i cel mai bun presedinte din tzara?
la care oglinda ii raspunde:
- Da'te deoparte sa vad!!!!!!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
cafera spune:
Ce aveti, fetele? Ati intrat in starea melancolica?
Timi, ce faceti?
Alina, ce mai inveti? Ce face Elisa?
Luna, cum fu excursia?
andru_mami spune:
mai fetelor are andrei un chef de vorba de la o vreme de zici ca-i moara stricata,toata ziua iimerge gura ,bineinteles pe limba lui,asta e mai naspa ca nu inteleg ce zice,oare l-o fi facut masa la moara?![]()
![]()
ma bucur ca are activitate acolo pe limba lui,dar mi-a incuiat creierii
,nu aud nimic la tv sau sa vb la tel,nici gand;asta e ,copilul sa fie sanats si sa creasca mare.
o noapte linistita va doresc fetelor

POZE
monicabo spune:
salutari de la mare, din Mamaia!
Suntem aici, de 3 zile cu Andreea, maine plecam acasa...
N-a fost o vreme stralucita, insa a fost ok, primul contact cu apa al Andreei....s-a simtit f bine.
Mi-e f dor de cea mica... (n-am luat-o cu noi anul asta, am zis ca e prea mica pt mare, greu la plaja, ca baga orice in gurita etc).
Sambata plecam la munte in formatie completa, sper sa fie ok.
Am citit asa, in mare din urma...
vivela, bafta la gradi! inteleg ca a fost ok iesirea cu cortul.Bravo!
Ma intrebai la un moment dat daca ies cu amandoua fetele afara...da ies cu amandoua, nu sunt prizonier in casa, ba la iau si cu masina, fiecare in scaunelul ei, dureaza un pic trambalatul, dar cu putina organizare te descurci. Sa vedem cum o fi cand va umbla si cea mica pe picioare, cum o sa alerg dupa ele.
Ioanaiub, bafta la munca in continuare, fain ca ti-ai luat concediu asa repede!
Mychy, tare cu futucii lu' Andrei![]()
ne mai auzim de acasa...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mychydutza spune:
neatzaaaaaaaaa.....
monica, sa va fie de bine iesirea la mare!!!!!pacat ca vremea n-a fost chiar prielnica......dar important e ca v-ati simtit bine? dar ana maria nu suge? ca nu mai stiu..........
andru mami, daca l-ai facut pe andrei la moara sau nu, numai tu poti sti!!!parerea mea!![]()
![]()
![]()
cafera

mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cafera Bunaaaaaaaaa! Michi, ce am facut sa merit atatea flori? Mamica de printese |
...pai ia sa vedem.....ai facut doo fete frumoase si cochete, un barbat fericit (cred).....si nu ti-ai "killerit" soacra pana acu........
jadi spune:
Neata, gata cu sarbatoririle? Si cu vacantele la fel? Naspa, iar munca ! ![]()
Eu m-am gandit serios la iesitul cu 2 copii asa ca sambata am imbarcat gasca in masina si am mers pana la sinaia de unde ne-am intors duminica. Initial ziceam sa mergem pana la Predeal dar dupa 2 ore de mers ne-am oprit in Cumpatu ca ne-am gasit niste amici la munte si am zis sa nu ne plictisim. A fost frumos, am urcat copii la cota 1400, cu Vlad am mers si cu telescaunul pana la 2000 sau ce cota era, de ne inghetasera picioarele si ne ploua prin ceata dar doar am vizitat din aer, nu am avut curajul sa coboram din telescaun la destinatie. Nu e vorba neaparat de curaj dar era atat de frig si noi eram in pantaloni 3/4 si cu niste gecute si atat. Pe Dodo am facut greseala sa il sterg la fund cu niste servetele umede ca se kkse la cota si a facut o ditamai iritatia, pe drumul de intoarcere pe la Ploiesti s-a trezit din somn urland ca il doare buba asa ca a mers in fundul gol in picioare pana la Bucuresti. Noroc cu cutadenul, in 3 ore era ca si nou.
La progrese noi nu suntem inca fara pampersi dar nici nu ma grabesc, de altfel nici Dodo nu se grabeste. Eu biberonul cu lapte nu ma grabesc sa il scot, ambii copii beau inainte de somn si e deja un ritual si sunt convinsa ca daca ii scot bibe lui Vlad, adio lapte. Oricum Dodo a ramas la 2 biberoane pe zi, noaptea nu se mai trezeste pentru nimic in lume asa ca nu vad care ar fi problema atat timp cat nu sta cu biberonul decat 2 minute cat bea laptele. In rest am adaugat Scufita Rosie pe langa Punguta cu doi bani si progresam si cu Capra cu trei iezi. Pe primele 2 le stie destul de bine, daca il intrebi pe parcursul povestii iti spune ce se intampla. Ieri i-am tuns si Dodo a cam plans asa ca Vlad l-a amenintat ca vine lupul daca nu sta cuminte si Dodo a fost haios: Nu vine upu', upu' a murit!
.
Cam atat, mi-e cam somn dar imi revin repede! Copii pleaca azi la Braila pentru ultima parte din vacanta deoarece am hotarat ca Vlad sa inceapa gradi pe 15 septembrie!
Deni &
Vlad & Tudor
mychydutza spune:
ce tuta sunt........ieri mi-am adus aminte, azi am uitat!!!!
LA MULTI ANI DAVID!!!!!!!!!!!!

vivela, la multi ani pt strumf ......sa fie sanatos, fara viroze, cu pofta de mers la gradinitza, cumintzel, manaccios.........si cum ti-l mai vrei tu!

si cu asta .....basta! se incheie capitolul aniversar............la anu mai sarbatorim!!!!
andru_mami spune:

LA MULTI ANI DAVID,SA FII SANATOS SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!
vivela-sa iti traiasca baiatul sa fie sanatos ,sa va aduca numai impliniri si voua multa putere sa il cresteti armonios si sa va bucurati de el.

POZE