Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatzaaaaaa...............

cafera, fac bine multumesc!

musso, sper sa fentati mucii asa cum ai fentat tu aglomeratia! eu cand vad ca-i rost de muci, ii bag repede un oscillo si trece!

arhdi, felicitari pt suzeta si bafta la pampers! la noi nici vorba de renuntat la pampers........nu vrea si pace! face si dupa aia cica zice: vai pute!!!!!!phuuuuuuu!

.....si pt ca tot ma plangeam eu ca nu vorbeste........sa va supun la un exercitiu de imaginatie: ce inseamna futuci???????
indiciu: sunt galbeni si fiimiu e mort dupa ei!
in rest .........toate bune.........

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Ce sa fie, ce sa fie?
Pufuleti?
Porumb fiert?

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

incepuram si noi era noua, sper ca bine...
am adus copilu', l-am debarcat la noua gradinita, era fericit nevoie-mare ca vine la "cupii", tot drumul de la masina pana in gradinita a chiuit de bucurie...eh, cand s-a vazut inauntru, cred ca a priceput despre ce e vorba, s-a pus pe jeliiiit ...dar i-a trecut, mai cu "uite mami, cocoshu', uite mac-mac, uite fetita, etc" si i-a trecut. n-a plans cand l-am lasat, desi mi se parea ca avea ochii de matza haituita, care nu stie ce i se intampla. .

vedem noi diseara cum a fost.

in rest, felicitari celor care au scapat ba de suzi, ba de pampersi, bafta celor care incep, ca si noi, cresa astazi.

Mami de pui nazdravan ]

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Eu as fi zis ca-s furnici. Dar daca zici ca se mananca....am indoieli la traducere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
mychy,asa am facut si eu,repede un oscilo,se pare ca am reusit sa-i fentam...si eu am incercat sa-i scot pampersul,desi am mai bine de o luna de cand il las fara pampers in casa el tot nu relizeaza ce i se intmpla,aseara a tras un part apoi repede s-a ridicat si s-a uitat in spate spunand "ntz,ntz"..deci mai asteptam,as fi vrut sa renuntam acum cat mai e cald,dar.."futuci",habar n-am.

zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Pupam toti gradinareii si soimii patriei pentru inceputul de cresa, gradi. Sa nu plangeti rauuuuuuuuuuuuu, va rogggggggggggggggg!

Mergi la inceput

vivela, eu zic ca o sa fie bine! chiar sunt curioasa cum il gasesti diseara.........

....si futucii sunt pufuleti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata!!!!!

am avut si eu o mica vacanta, o saptamana, abia am inceput serviciul si deja mi-am luat concediu .... tare, nu?

am fost plecati cateva zile la Constanta, cu copiii la balaceala ... le-a placut foarte mult, Mara nu se mai dadea scoasa din apa

astazi mai am liber si de maine la servici , sunt putin trista ca vine toamna, am strans recolta din gradina si simt asa un gol ...

Mara a inceput si ea sa mai vorbeasca, nu prea multe dar totusi a mai progresat ... cu olita inca nu ne-am imprietenit, cred ca trecem direct la "tron"

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

ioanaiub, e bine daca asa repede ai putut lua concediu. bafta maxima in continuare.........
am vazut primele postari la "mamicile de iul-aug 2009"........va duceti aminte ca acu 2 ani faceam la fel????????? acusi absolvim si "clubul scutecelor"!!!! ce rapid e timpu' asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

xerxe,tare frumoase pozele,avem o tara superba,o parte din luna de miere am petrecut-o pe drumurile pozate de tine..mai putin manastirea nemtesti??!!..nu stiu dc am scris bine,ma uit si editez

edit:nooop,n-am tinut minte..namaiesti.

Mergi la inceput