Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

georgi, subscriu la ce au zis fetele inainte, fi-tu e frumos rau, o sa moara fetele dupa el .

david nu mai are ochii asa albastri ca atunci cand era mic, au devenit o culoare nedefinita, schimbatoare rau in functie de lumina, de obiectele din jur si de hainele cu care e imbracat. as zice ca sunt mai mult gri, desi uneori mi se pare ca bat spre verde, iar alteori ca sunt albastri...

vad ca vorbeati iarasi de gradinite, e subiect sensibil pt mine, ca de maine mergem in alta parte (la gradi de stat)...desi i-am explicat si eu de mai multa vreme ca vom merge la alta gradinita, la alti copiii si alte educatoare (iar el pare sa aprobe ce zic), ma astept la orice. stiu ca n-o sa sara in sus de bucurie cand s-o vedea intre persoane straine, insa am incredere ca n-o sa-i fie rau. ma gandesc daca e cazul sa stau un pic cu el, vreo juma de ora macar, sa-i fac "lipeala" cu noii colegi si noile ingrijitoare...
am emotii de parca as da maine examen, parca n-am mai trecut prin asta.
sper sa ma adaptez (ca pana la urma, am ajuns eu la concluzia ca copilul se adapteaza mai repede ca parintele cu noua situatie).

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetelor,

E luni si am inceput serviciul :( . Am avut atatea de facut si de vazut ca mai am nevoie de o saptamana sa imi revin.

Cafera lelogalnd e foarte frumos, se vede ca au facut ceva cu, cap. Mi-a placut ca desi platesti un bilet -+ 30 € ai acces la toate jocurile gratuit. Ne-am dat in toate masinutele, trenuri, barci, cescute, palarii, etc in care am avut voie. Catarina fiind mica a avut accesul limitat. Dar noi adulti ne-am distrat pe cinste. Legoland are atractii si pt adulti, de fapt cred ca cel mai bine e sa aiba copii peste 7 ani ca sa se bucure cat mai mult. Noi planuim sa ne intoarcem cand va fi Catarina mai mare.

Petrecerea Catarinei a fost destul de mare. Cred ca am lucrat ca ospatar atata timp ca mi-a intrat in sange tot ce am vazut despre pregatirea meselor, baututilork, mancarii. aplic cam tot ce am invatat.

Tortul care initial a fost pt 40 de persoana iar apoi l-am comandat de 30 a ajuns la noi in final pt 50 de persoane. Ia fost mai usor asa celui care l-a facut. Un profesionist, foarte frumos prezentat iar inauntru era asa de bun :) cu frisca, capsuni si cips de ciocolata.

In rest, pitica a inceput cresa azi dupa 10 zile de absenta si se pare ca a mers destul de usor, foarte bucuroasa sa isi vada educatoarele si colegii .

Catarina vorbeste non-stop. Bineinteles in daneza si pe alocuri in portugheza si romana. E un copil cu multa energie, nu sta locului nici un minut. A primit un carucior si 2 papuse tip bebelus si are grija de ei. Ne jucam cu lego, carti si puzzeluri.

Ii place cel mai mult sa ne jucam in aer liber, sa se dea in leagane si pe topogan.

Si cam atat ca m-am cam intins ;)

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, bafta multa la "examen"! sper ca de data asta sa fii multumita! chiar sunt curioasa care va fi impresia facuta de o gradi de stat, acu ca ai la activ si experienta de la privati.

xerxe, ati fost singurei........bravo voua.

stefania, am tras cu ochiul la pozele voastre...........ca de obicei sunt incantata de ce am vazut.

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Xerxe, ma bucur mult pentru iesirea vostra; frumoasa initiativa. Ati vazut jumatate de tara. Mi-au placut pozele

Stefania,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mai fetelor frumoase poze pe und umblarati;data viitoare nu mai plecati fara mine,ne luati si pe noi?

am o stare de imi sa dorm intr-una asa de la timpul asta;pe la voi cum e vremea?
la noi a plouat cu galeata si e racoare,inca e nor asa,tocmai bun de lenevit,cine poate,da ma uitca dl. andrei asteapta copanelul asa ca pe urma poate un pui de .

in rest toata lumea e ok?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cred ca da.................ioanaiub n-a mai dat de mult pe la noi. nici ghinetz, da' ea e ocupata!
si-n bucuresti e nasoala vremea. de la caldura de ieri....azi rece! cred ca la vatra dornei e de facut focu! sper sa nu raceasca fiimiu, de la schimbarule astea bruste de temperatura.....

cafera, tzie tz'a mancat matza limbutza? ca erai ma galagioasa inainte....ai obosit sa ne tot mobilizezi, cred!!

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helouuu fetele
multumim din nou pentru aprecieri.
oanamada,meiii io sunt mama de moda veche,apai dc -l vrei pe fii-miu tb s-o iei musai si pe ma-sa ca mai am de slefuit la el
vio,te pup.
mychy,si la noi s-a intamplat ca fii-miu iara stranuta,de vina..vremea,ieri 30 de grade azi 18,19 cu indulgenta...apoi stii ca sunt doar favorizante,trebuie sa ia si o bacteria sau vreun virus,slabe sanse la mama ta,aer curat..
noi ne-am aventurat spre eforie sud la o prietena si la intoarcere era coada din eforie nord,noroc ca-mi sunt cunoscute coclaurile si uite asa la agigea am fentat coada ca deja statusem 1 ora..luni,ploaie,ce mai ..letal.

Mergi la inceput

Mihaitzo, sunt obosita de la atata balaceala. Nu-mi vine sa cred ce schimbare de temperatura. Cred ca de aceea nu ma mai olasam scoasa din apa, presimteam schimbarea.

Mergi la inceput

Buna dimi, fete frumoaseeeeeeeeeeeeeee! Ce facetiiiiiiiiiiiiiiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor.
Intru putin sa va scriu pentru ca sunt foarte prinsa la servici, nu am timp nici sa respir.
Azi am reinceput cresa. Am luat o pauza de o luna si o saptamana si azi gata s-a terminat vacanta. A fost foarte dornica si nu a plans deloc. Stie ca eu ma duc la servici. Mamaie si tataie la fel, iar tati este plecat pa, tot la servici. Oricum ei ii place la cresa.
Am scapat de suzeta. De ceva timp cand o lua cand o lasa. Ieri a pierdut-o si i-am spus ca a luat-o babau si a papat-o. Asa ca am petrecut prima noapte fara suzeta. S-a trezit la un moment dat sa-i dau aia (suzeta), dar am luat-o in brate si am leganat-o pe picioare. A adormit instantaneu. Suntem in perioada in care scapam si de pampers. Cel de zi am scapat. La somn inca o mai las si uneori cand plecam la drum. O sa-i iau mai tarziu scutec de scimbat bebe, ca sa nu ude patul.

Va pup pe toate si sa fiti fericite alturi de strumfii vostrii.

Diana Stefania si Cristiana Maria (30.07.07)

poze noi din vacanta: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput