Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
monica,mihnea e bine,mai muceste dar s-ar putea sa fie de natura alergica.
vivela,avem si noi un cart cu baterie de la sora-mea,i l-am luat cand avea vreo trei ani si mergea doar cu spatele,iar acum nu o mai tenteaza si l-am luat noi..fii-miu tine piciorul pe acceleratie datorita gravitatiei dar e clar ca nu e pentru el..dar ma inteleg cu ta-su?!!ai dreptate,la varsta asta le trebuie jucarii specifice..cum ar fi fost ca la 4 luni cand zdranganea cate-o zornaitoare sa-i dau un lego sau un puzzel.

azi imi pleaca mama,desi incerc sa ma tin ocupata cand ma gandesc mi se pune un gol in stomac..offf,ca nu se rupe in veci cordonul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza......

musso, stiu cum e................dar fii barbata!

monica, are aia mik 9 luni?????? chiar ca trece timpu asta ........pe andrei il iau la sf sapt viitoare!

ati vazut catzavencu de luna asta??????

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vivela la 6 ani ii iei motoci9cleta de copii. Hihihi

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

mychy,incerc...

fetele,spuneti-mi ce sa fac,cred ca am racit in partea de jos,mai precis la ovare,nasol e ca pe langa durere sunt si "regina",probabil din cauza crampeleor..oricum,durerea e ca la menstra..aveti vreo idee ce sa iau,mi s-a spus ca merge diclofenacul supozitor dar nu-l suport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

de-as avea palat, cel putin... ca in curand o sa fie nevoie sa dam lucruri la o parte sa putem sa mergem prin casa.

aaa, si am uitat esentialul, cel mai mult si mai mult i-a placut sa surubareasca impreuna cu taica-su (vreo 2 ore aproape), chiar ziceai ca strange el cu cheia, parea foarte concentrat asupra a ceea ce facea .

Mami de pui nazdravan

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

neata fetelor!
dau un rand de ptr toata lumea

musso17-cred ca ar merge si niste flamexin,e antiinflamator,e f bun si niste aulin prafuri,si incarca si naturiste,un ceai fierbinte de pelin cu galbenele si stai deasupra ca sa intre aburul ala,intelegi?

restul pupici ptr toate,merg sa bucataresc un pic si mai vb.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata!
Intru repede sa spun la mul;ti ani intarziat lui david de vivela. Sa va traiasca, sa creasca mare si sanatos si baftos si sa fiti fericiti!
Monica, multumim de intrebare. Laurasul vorbeste din ce in ce in ce mai bine, se rasfata din ce in ce mai mult, e un smecherik mare care stie exact cum sa faca sa te duca de nas. Bine v-ati intors!

Pup toate fetele si georgi, sanatate multa! Partea aia cu ceaiul cu aburi e f buna cum zice andru_mami. Try it, zic, ca n-ai ce pierde.
Hai pa mai revin daca am timp. Pup toate!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata,

multumesc de cafea, e intotdeauna binevenita ;)

Vivela sa iti traiasca strumful!!! La multi ani fericiti!!!

o zi buna :)

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

musso, e bun aburu da' ai grija sa nu racesti! eu te sfatuiesc sa pui seara compresa cu spirt pe burta. iei o batista o stropesti cu apa calda, dupa care bine cu spirt. o pui pe burta, mai jos, unde te doare, si deasupra te legi cu ceva, sa tina cald!!!!! ceva iantiinflamator e bine venit, cred! daca te ustura la pipi , e "cinstita" si iei neoxazol, prima data doza dubla!
.........si pt durere si stare naspa, bea o tarie! o sa te simti......regina! hihihi

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

multumesc mult fetele:andru mami,mychy,vio
mychy,nu ma ustura,adica e o jena,nu stiu cum sa zic,dar nu ma ustura,am avut cistita si am luat cistenal.
o sa incerc si ceai de galbenele,am mai procedat la intromisiune cu seringa cand aveam oaresce chestii.
acum am luat smecta si nurofen ca numai puteam de durere si drumuri,drumuri la wc.

Mergi la inceput