Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 19
mychydutza spune:
pai musso daca te pishulesti des, e cinstita! eu m-am rezolvat de fiecare data cu neoxazol! e super!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
mychydutza spune:
....hehe. atunci baga un IMODIUM. PRIMA DATA DOZA DUBLA. dupa care cate una dupa fiecare kk-ceala! efect garantat!
abia acu m-am dezmeticit cu "regina" .....tron...hehehe......tre sa beau lapte sa ma prind mai repede!!

cristina26 spune:
David La multi ani! Sa cresti mare, sanatos si fericit. 
Gradinita noastra nu da rezultatele dorite. O prietena m-a sunat sa ma duc sa iau de la gradinita ca plangea de mama focului si intindea bratele spre educatoare, iar asta stateau de vorba. Am ajuns si eu la gradinita dupa 15 minute, dar situatia nu se schimbase asa ca am luat-o acasa.
Este diferit cand copilul plange primele 5 -10 minute la gradinita, dar cand trebuie sa imi iau copilul acasa cu fata umfalta de plans... este destul de trist.
mychydutza spune:
cristina, of! imi pot imagina cat de greu ti-a fost sa o vezi asa.........poate o mai lasi o perioada si incerci dupa aia iar. o sa se dea ea pe brazda pana la urma, sunt sigura!tu vrei sa incepi serviciu?
musso17 spune:
mychy.multumesc,sunt mai bine ..fizic
n-am mai plans asa pe umarul mamei din adolescenta.
cristina..offf,imi pare tare rau,poate nu e pregatita inca,eu stiu..cred ca ce era in sufletul tau cand ai luat-o sau mai bine spus pana ai ajuns la ea.
Vivela spune:
cristina
, multumesc de urari.
imi pare tare rau ca nu e ok cu gradinita. eu nu inteleg cum pot sa ignore plansul copiilor
. macar si pentru ca le deranjeaza sonor, tot ar trebui sa faca ceva. zau, nu mai inteleg nimic, ce inima sa ai sa lasi un copil plangand, cu mainile intinse catre tine?
.
mie de asta mi-e cel mai teama, la gradinitele de pana acum, david era foarte dragalit si bagat in seama, nu-l lasau sa planga in coltul lui. il luau in brate ori de cate ori plangea (sau ii luau in brate, ca am vazut si cu cate 2-3 de gat, pe jos) si asta zic eu ca e mare lucru. copilul nu se simte ignorat (cred ca nu poate fi nimic mai rau !).
pe ingrijitoarele de la gradinita noua (astea de acum, de la stat), le simt reci - nu pe toate, ca inca nici nu le cunosc pe toate- dar stau cu ghimpele in coasta ca ar putea fi lasat de izbeliste cand cere ceva sau cand il supara ceva.
apropo, mi-au zis ieri ca e cam "nazdravan, cam bate copiii"
... e prima oara cand aud asta, desi merge de un an la cresa. mie mi-e sa nu fie un fel de reactie la "daca voi nu ma bagati in seama, ia sa fac eu ceva sa ma vedeti ca sunt pe-aici!".
e numai a 3-a zi, insa incep sa am indoieli cu privire la alegerea facuta. pana acum, ma deranja ca nu aveau programe educative corespunzatoare, acum ma deranjeaza lucruri mult mai importante, brute, de baza... oare o trebui sa dau vreo spaga sa-i dea copilului suficienta apa????? ca mereu cand l-am luat era mort de sete, de cand il urc in masina pana se culca bea cam 1 litru de lichid...recuperand lipsa de peste zi, cred.
in fine, sunt mai multe in capul meu, oi fi eu prea carcotasa, sau conservatoare si accept mai greu schimbarile. sper pe parcurs sa revin la sentimente mai bune.
seara buna tuturor 
Mami de pui nazdravan 
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
Luna1 spune:
Cristina poate e bine sa schimbi gradinita, probabil ca nu e potrivita pentru Ingrid.
Prima gradinita pe care am vizitat-o erau copilasi care miorlaiau si nu prea erau bagati in seama insa la asta le vad pe educatoare cu ei de gat. Fiecare copil are alocat un keyworker, si fiecare keyworker are 4 copii maxim insa numai un copil este nou venit ca in caz ca plange si are nevoie de mai multa atentie si vrea in brate ea sa poata sa o faca. Gradinita unde merge fie-mea e destul de mare si vad toate grupele cand intru si mereu ingrijitoarele au cate un copil in brate.
Imi pare rau sa aud de Ingrid suparata.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)