Cristina imi pare rau ca Ingrid a plans atat de tare pana i s-a umflat fetisoara.... imi imaginez doar cum arata, pentru ca la cum te stiu pe tine, o mamica atat de calma, de calda si de dulce, si pe ea o papusa dulce si cuminte si dornica de iubire si atentie, acest comportament al educatoarelor este sub orice critica; nu stiu daca poti sa le mai faci ceva, insa increderea in ele este evident ca nu o mai poti recastiga! poate afli tot prin cunostinte la ce alta gradinita sunt educatoare menite sa fie educatoare cu adevarat! care sa stie cum sa ii depaseasca unui copilas momentul dezlipirii de mama pe timpul petrecut la gradi.... poate ca nu e felul tau, nu stiu exact, sa le iei la rost pe educatoare, dar eu in locul tau tot le-as fi facut nitel "scandal" si pe urma reclama negativa! nu e posibil asa ceva; educatoarea nu trebuie sa fie o stana de piatra care stie sa mearga ca robotelul doar dupa un program educational; daca l-o sti si pe acela bine... greu, foarte greu...
nici nu vreau sa ma gandesc cum va reactiona Adeluta la mersul la gradinita (probabil daca as fi dus-o acum la 2 ani ar fi facut exact ca Ingrid, cat despre educatoare, sunt sanse o mie sa fie si la noi astfel de educatoare poate chiar mai rau); insa ma bazez pe ea! ca va fi un pic mai maricica, adica la anul cand va fi implinit deja 3 ani... caci pana atunci nu vreau eu sa o dau, chit ca mai stau un an acasa fara serviciu si automat si fara bani! dar sunt f.multumita ca pot sa am eu grija de ea caci altceva mai bun nu exista.
mychy am sa te trag de urechi...
karligutza
sunt mamica Adelutei 
schimb capitolul again!
schimb si numele capitolul... dam jos straiele de sarbatoare, ok?
karligutza
sunt mamica Adelutei