Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

DENISAMADA sa fii fericita alaturi de familie!!!!

Acum daca tot ai revenit pe forum poate imi spui si mie ce reprez urmatoarele(analizele mele):

-leucocite: val.normale 4-10 , rez meu 13,94

-eritrocite: 3.8-5.1, 3.25

-hemoglobina: 11.7-15.5 , 10.5

-hematocrit: 35-45, 32.6

-volum eritrocitar mediu{VEM}: 81-100, 100.3

-neutrofil : 2-8 , 11.12

-limfocit: 20-55, 11.3

-monocit : mai mic sau =cu 1 , 1,02

-calciu ionic : 3.82-4.82 , 3.8

Toate aceste valori sunt marcate in buletinul de analize , de aceea le-am scris.....este ceva de speriat sau nu????

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

sint marcate ca fiind anormale?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

DA....poimaine am eco si aflu daca este ceva rau sau nu

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Parerea mea este ca nu e nimic rau - adica de speriat; ai o usoara anemie, normala pina la urma avind in vedere starea fiziologica (eu in saptamina 10 de sarcina aveam eritrocitele, VEM, HEM, la jumate din valoarea minima, s-a speriat doctorul, s-a reparat cu fier). Linia alba sufera oricum modificari in timpul sarcinii, ginecologul meu mi-a atras atentia ca nici nu baga in seama variatii atit de mici cum sint si ale tale. Sistemul imunitar al mamei, oricit de bine e el reglat si tinut sub control de diverse mecanisme, reactioneaza la prezenta unui "corp strain" = bebe. Mecanismele de reglare sint insa atit de bine specializate incit nu permit organismului mama sa respinga corpul strain = bebe; de aici un fel de "mic conflict" care duce la aparitia acestor mici variatii numerice. Stai linistita, mergi fara grija la echografie...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hehe, Aris, de parca eu m-as increde in "dna Ficatzel"...Abia astept sa ajung vineri la pediatru.
Ideea e ca mi se pare dubios ca nu scrie lucrul asta in prospectul Vigantolului! Chiar puteau sa omita ceva asa de important?! De ex. eu ma faceam intr-o vreme cu un medicament, Zynerit, pt. coshuri; scria in prospect ca e valabil 1 luna de la deschidere si chiar avea o eticheta pe care sa-ti notezi data cand ai deschis-o, sa nu uiti cand isi pierde proprietatile. De aceea ma mir: cum de nu scrie nimic in prospect?!
Eu nu inteleg nici explicatia pediatrei tale, Aris, cum adica face ce trebuie sa faca in corp?! Face asa...in gol?
Io oricum o tin intr-un sertar la intuneric si cand o scot dureaza cateva secunde, pana i-o servesc lui Sophiphi. Dar ma-nerfeaza (vorba chatonelei) dilema asta: e ca-n prospect? e ca-n "sfatul medicului"?...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Aris, eu sunt sigura ca tu esti cea in rochie, asa ca nu ma contrazice! Super alexul tau, in poza aia de revista nu l-as fi recunoscut.

Vai novus, esti o dulce! Pup si fetele care au scris comentarii la poze, eu pana aseara nici n-am stiut ca se poate.

Florinela are niste ochi mofturica al tau!!! Ai incercat mai multe tipuri de lapte, pe toate le refuza?
Cu dormitul ziua si la noi lucrurile stau intocmai ca la voi. Asa a fost de la inceput, daca plec de langa el, nu apuc dect sa merg la baie sau doar sa spal biberoanele si e treaz. Asa ca eu am program de odihna la pranz, nu prea dorm, dar mai citesc una alta. Vezi si tu partea buna!
Cu plecatul la munte, depinde de asteptari, daca vrei sa te simti ca acasa, ia blenderul si oala cu zarzavaturi dupa tine, daca vrei sa ai un stres in minus, incearca borcanasele (iti spune Ayla de care, ca-i reprezentanta), dar musai inca de acasa, sa vezi daca le accepta.

Mababei, s-a ridicat deja in picioare?

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

novus - parca tu m-ai intrebat de pretul pozelor. scuze...am uitat....baba
au fost in jur de 300 de lei. nu stiu exact pt ca le-a platit nasa copilui alias sora-mea alias aris nemachiata/machiata cu blugi/fara blugi:)))
bine are pachete...in functie de ce vrei. dar in bani astia iti vine acasa cu tot calabalacul...se chinuie cu piticii neastamparati

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishkaCativ daca sotul nu a avut rabdare, apoi nici eu nu mai am pana maine si va urrez de pe-acum LA MULTI ANI impreuna si fericiti!!!Olga, mamica lui David iepurasul
Multumesc mult! Sa fie la fel ca pana acummami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Simina, iti tzin pumnii pentru maine. Subiectele se fac acum la nivel local, din cate stiu (deci e liber la pile si manarii de joasa spetza). Nu te stresa prea tare sa nu ti se faca rau, Doamne feri. Eu am pus azi pachetul la poshta, habar n-am in cat timp ajunge, cica vreo 4 zile lucratoare.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

De stresat incerc sa nu ma stresez, da numai cand ma gandesc la ziua de maine simt gol in stomac.Emotii am avut in fiecare am , in special la oral, dar acum am si mai mari emotii pt ca depind de acest ex sa-mi pot lua post in continuare

28+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

ilinca - pai am inteles ca vitamina asta d de la sticluta se activeaza la lumina/soare. na, daca pediatra vorbeste balarii vorbesc si eu ca nu ma pricep. ia ca sunt curioasa ce zice pediatrul tau asta nou.

kea - nu te contrazic...doamne fereste
uite am mai pus cateva poze...poate te convingi singura ca eu eram in blugi
http://picasaweb.google.ro/rodicadaniela.neagu/5luni#5374353511421567250

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Karina26

Simina_kin sau Mariana bafta multa!

KARINA

Mariana( pentru ca vreau sa va obisnuiti cu numele meu pana la "marea intalnire")

Saru'mana

28+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am intrat sa ma laud:

AVEM UN DINTISOR!

Si a fost atat de cuminte! Nici mac! n-a zis. Doar ca am vazut gingia inflamata si de 2-3 zile il tot controlam cu degetelul. De dimineata era carnita, dupa-amiaza era... dintzuc!

DENISAMADA
La multi ani! Robert-Adrian, Claudiu-Adrian, Maria Natalia si parca mai era o Natalie...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

felicitari monicaacum sa vezi cum mushca..eu am numai semne pe nas si in barba

25 martie 2009

Mergi la inceput