Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 18
aris26 spune:
cativ - pai eu uite am facut o bucata de file de somon si una de somn pe care am pus nishte lamaie si un pic de condimente. in cutia de sus am pus bucatele de brocoli si conopida cu nishte sare si atat. am pus initial 20min dar l-am mai pus inca 10 ca se racisera. au iesit bune de mooori...iar eu sunt f incantata cand reusesc sa mananc asa sanatos. poti sa incerci si cu cartofi cu un pic de patrunjel pe deasupra, sau pui(daca iti place puiul fiert trebuie sa iti placa si asa)...mai poti incerca nishte orez bob cu bob peste care faci tu un sos ceva. in principiu poti gati orice ....mai putin cartofi prajiti![]()

25 martie 2009
Karina26 spune:
In legatura cu vingatolul eu am PediaVit D sticluta de 50mLpe care o primim cu reteta numai de la pediatru.De obicei ne-a dat reteta de luat de 2 ori si cand era pe terminate sticluta cu cateva zile am fost la farmacie sa imi dea cea de a doua sticluta la care farmacistul mi-a spus ca sa vin cu o zi inainte pentru ca mai am exact 5 zile de dat din prima sticluta.Am ramas masca.
Au in sistem ziua in care am luat prima sticluta.Deci concluzia este ca aici se da numai pe baza de reteta asa ca daca era o problema spuneau ceva de schimbat sticluta.Avem 50 de doze deci 50 de zile.La intuneric nici atat ca am citit prospectul medicamentului de cateva ori.Eu il tin in sertarul din noptirea lui bubu de medicamente.La cat de stricti sunt astia in privinta medicamentelor ma gandesc ca faceau ei ceva precizari.Asa ca eu zic sa stati linistite!
KARINA
Karina26 spune:
Alexandros imi place la nebunie poza.Esti o mica vedeta pe coperta unei reviste.Se vede ca este poza facuta de un profesionist dar si materialul a fost de exceptie.Tocmai Aris mi-ai dat si mie idei acum cu facut sedinte foto.
KARINA
Karina26 spune:
Ayla pupam sa treaca mai repede starea
Offf si mie mi-a venit.......ma duc sa pap ceva si sa mai iau o pastiluta.
KARINA
aris26 spune:
ilinca - eu am mai spus o data explicatia pediatrei mele care mie mi -sa parut de bun simt. a zis asa: pt ca o deschidem des si este expusa regulat la lumina vitamina d face ceea ce ar trebui sa faca in corpul copilului in sticlutza...deci o cam dai de pomana.da el este valabil o multime daca nu e scos deloc din ambajul original in care nu intra lumina
acum sincer eu nu mi-ash pune baza in ce zice madan doctorita ta de familie
spre ca nu te superi pe mine
25 martie 2009
aris26 spune:
karina - toti bebelusi sunt superbi si daca te ajuta si un profesionist..na..
pai baga repede o sedintza...trece atat de repede timpul si in curand nu o sa mai fie bebelushi si o sa ne para rau. eu mor de nervi ca nu mi-am facut gravida...cand am vazut ceva poze cu gravide in mapa tipului
multumesc mult de compliment
cu vit d pare logic ce ai scris si tu...of. cine sa mai inteleaga. dar se poate sa faca canadieni si de chitrosi? sa nu dea prea multe gratis???zic si eu![]()
mai sunt medicamente care au termene f scurte dupa deschidere...cum ar fi picaturile de nas. eu nu am reusit niciodata sa le termin in alea cateva zile de valabilitate.
eu oricum arunc sticlutele la o luna ca nu sunt o avere...dupa ce ca uit mereu sa ii dau macar sa nu fie si expirate![]()

25 martie 2009
simina_kin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sirimie
sint marcate ca fiind anormale? Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
DA....poimaine am eco si aflu daca este ceva rau sau nu

28+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
aris26 spune:
simina - asa putin cum ma pricep eu....zic ca sunt f bune analizele tale
te ashteptam cu poze de la eco
25 martie 2009
olishka spune:
Salutare!!!
De 2 zile ma chinui sa recuperez si sa scriu un mesaj, dar nu reusesc sa va prind din urma
In sfarsit am gatat de citit tot, dar bineinteles ca este vraiste in capul meu si nu mai tin minte ce si cui vroiam sa spun.
Eu de cand m-am intors de la Deva fac curatenie intr-una si casa tot vraiste este. Cred ca am bagat masina de spalat de 7 ori
Am ametit de atata intins, strans, calcat rufe. Sper maine sa termin. Taare mult mi-ar placea si mie sa gasesc o femeie ok sa ma ajute la curatenie.
LA MULTI ANIDenisamada !!!! Sa ai parte numai de bucurii!!!

Aris super piciu in poza
Abia astept sa le vad pe restul. Si noi trebuie sa facem sedinta foto, dar nu avem timp 
Ayla multi
sa treaca durerea.
Florinela ce frumos este Victoras
Si din platinat a devenit pletos 
Ilinca si dr meu a spus sa nu uit sa schimb vigantolul. Cand te duci la noul dr?
Cativ daca sotul nu a avut rabdare, apoi nici eu nu mai am pana maine si va urrez de pe-acum LA MULTI ANI impreuna si fericiti!!!
Olga, mamica lui David iepurasul