Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

cativ ma bucur ca totul e ok cu ioana.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista
cativ ma bucur ca totul e ok cu ioana.Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragostea mea
Multumesc mult.Iti dau PM cu mailul si parola?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:

si mailul asta comun unde il gasesc?

dragostea mea

Pe prima pagina: martieaprilie@yahoo.com
Acolo mai sunt si alte date comune, daca doresti, cere parola pe PM, ca sa poti descarca ce este pe mailul comun. Iti dau PM?
Doar ca acum fug sa iau copiii de la baie.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

da vreau PM

dragostea mea

Mergi la inceput

cati merci

dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
cati merciSimona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragostea mea
Cu placere!Nu v-am spus ca am primit cadoul pt cei 4 ani de casnicie pe care-i serbam maine( de la cununia civila).Sotul meu -care acum e la fotbal, dar il iert- mi-a cumparat o camera foto. Are fii-mea sesiune foto dimineata si apoi o sa le pun pe undeva sa le vedeti. Ma duc sa ma bag langa ea, sa mai citesc ceva.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Salutare la tufete si La multi ani copilasilor, sfintzisorilor si Denisamadei!
Simina, iti tzin pumnii pentru maine. Subiectele se fac acum la nivel local, din cate stiu (deci e liber la pile si manarii de joasa spetza). Nu te stresa prea tare sa nu ti se faca rau, Doamne feri. Eu am pus azi pachetul la poshta, habar n-am in cat timp ajunge, cica vreo 4 zile lucratoare. Saby, am pus si baby-phone-ul, am pus ceva scartz in pachet sa nu le bubuie poshta romana, sper sa ajunga in buna stare.
Ayla, exact asya vroiam sa zic si eu de Sophiphi, de cateva saptamani cand ma vede cu sticlutza de vigantol in mana casca gura, parca e un pui cu ciocul deschis, asa ma distreaza...Acum nu mai uit, dar in prima luna, poate chiar o luna jumate, mai uitam cate 1-2-3 zile la rand sa-i dau
Mai, dar ce-ati avut azi de ati tot facut-o pe Timea lui millie baietzel? Tre sa dati un miel, ceva

Sunt shocata de ce ziceti voi de Vigantol (stiu ca s-a discutat asta si mi demult), cum ca-si pierde proprietatile dupa 20 de zile, o luna, ma rog. Asta fiindca doctoritza mea de familie mereu imi spune ca o sticlutza de vigantol trebuie sa ne ajunga cam 4 luni. Prin urmare io-s la abia a doua sticlutza (bine, pe prima n-am terminat-o, am lasat-o balta). Dupa discutiile de aici am intrebat-o daca nu cumva expira vigantolul asta si a zis:"ba da, da' scrie pe cutie, numa-n 2012". Oare asa nepriceputa sa fie?!
Florinela, imi pare rau ca esti in continuare asa stresata. Dar ce i-au crescut pletele "platinatului"!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Salut fetele!
Florinela79 - si eu am avut aceeasi problema cu bubulina mea de la 2 luni de cand a papat numai formula.Nu lua in greutate decat foarte putin pentru ca vomita aproape dupa fiecare masa si intre mese, am ajuns si pe la urgenta cu ea 23 ore .Raspunsul pediatrului a fost ca laptele formula este mai greu de digerat.Nu m-am panicat foarte tare pentru ca era si este un copil foarte vesel, nu are o secunda stare, rade, este plina de energie.Acum cu diversificarea nu mai vomita absolut deloc, ia in greutate bine, ne-am reglat si cu kaki, manaca cu placere supica in general legume, fructe nu prea ii plac.Nici acum nu mananca lapte foarte bine in 24 de ore in jur de 500 mL, ieri de exemplu cand a vazut ca intru cu biberonul de lapte pe usa a inceput sa planga dar plans nu gluma.Nu am insistat, am luat-o in brate, am povestit amandoua, ne-am jucat si apoi cand nu a fost atenta pac biberonul in gurita.Aprope nici nu a relalizat la inceput.
Nu trebuie insistat sa pape pentru ca risti cum spunea si Ayla sa nu mai vrea sa pape nici ce ii place si totodata daca il fortezi poate sa vomite.Stiu foarte multe cazuri de genul asta crede-ma sora mea este educatoare si are in grupa numai copii intre 4 luni si 1 anisor si jumatate maxim.Trebuie mare rabdare stiu cateodataa te ajunge oboseala dar incet, incet crestem noi mari.
Si Victor este un scump.

KARINA

Mergi la inceput

pana maine reusesc si eu sa incarc ce vreau sa trimit pe mailul comun

dragostea mea

Mergi la inceput

cativ sa stapanesti sanatoasa camera si sa o folosesti cu placere

dragostea mea

Mergi la inceput