Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Dexci plecam la munte cu oale, cu pasatoare, storcatoare.....
Ai vosti vor sa bea apica....mie imi zisese doctorul sa-i amestec 30 g suc mandarina cu 30g apa...dar nu-i place sa bea, ii cam bag cu lingurita pe gat.

Mandarina? Da, Luana bea apa, desi e alaptata inca. Dar apa e apa, nu o combin cu nimic. Sucul e fructe e intre mese uneori, dar nu in loc de apa (eventual in loc de masa aia de fructe recomandata dupa amiaza ).
Te rog, nu forta copilul, orice ar refuza, pt ca in timp va face anorexie, inapetenta, si va refuza mancarea, chiar si ce-i va placea. Din ce vad, il poti inscrie cu succes alaturi de Clau al meu, care si mare face fitze.
Noi la mare am papat doar borcanele (iar sare Simina pe mine ca fac reclama ), doar nu era sa plec dupa mine cu oala si blenderul.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Deci e cam rau cu probleme de care ma plang de doua zile cu CM-ul de luna asta. Am sunat dr meu (ca ne permitem) si mi-a dat fitomenadion, dar i-am zis ca io injectii nu mai fac, nici pe moarte sa fiu, la cate injectii si perfuzii am bagat in sarcina, asa ca a zis sa le beau (or fi avand asa vreun efect?). mi-a mai dat picaturi de clorocalcin, si la nevoie, daca ma simt rau si ma doare burta, paracetamol. Vad ca nici sanii nu-i mai am plini, sper sa trecem cu bine si peste asta (sa isi revina laptaria). Asa ca-s la concediu medical, sa se descure sefu si fara mine zilele astea.
Si iar mi-e o greata continua, nimic nu pot manca, si de la asta ma simt si mai slabita.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

insanatosire grabnica!

ce problreme ai tu cu cm? e dureros?

ai inceput deja serviciul? si eu am sa incep cind va face bb 6 luni

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Multumesc Simona pt urari! Va multumesc la toate!
La fel ca inainte oricum nu mai e. Inainte de sarcina nici nu stiam cand sunt la CM. Acum de cand a venit in fiecare luna ma plang de ceva. Dar luna asta a fost rau de tot, cu dureri de burta, ameteli, stare de slabiciune, si foarte mare sangerare.
Am dormit si eu un pic, ai mei sunt la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

nu se REcongeleaza carnea. adica daca a fost congelata, o dezgheti atunci nu o mai recongelezi. asta e valabil in general nu numai pt bb

25 martie 2009

Mergi la inceput

nici al meu nu prea bea apa...cate doua guri si gata. nu cred ca bea 50ml toata ziua si florinela daca te incalzeste cu ceva nici al meu nu sta singur decat cand doarme. in rest ture in brate, in carucior, in leagan...si nici in brate jos nu vrea absolut nici o secunda...plange de se strica doar in cada sta singur si e fericit

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

aris eu ma gandeam ca fierb sa zicem 200 de gr o congelez separat in pungulitze de cate 20 gr fiecare si scot cate un pachetel in ziua respectiva. merge asa?

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

dragostea mea

Mergi la inceput

am cateva carti pe care as dori sa vi le trimit, poate va sunt de folos, daca nu cumva le aveti deja, cum fac?

dragostea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui provista

am cateva carti pe care as dori sa vi le trimit, poate va sunt de folos, daca nu cumva le aveti deja, cum fac?

dragostea mea

Poti trimite pe mailul comun.
fetele, pt cine stie, naste Monica Dicut! De asta sunt pe aici, la galerie.

Mergi la inceput

pe bune daca vad vreo problema. o sa intreb si pediatra maine asa...sa fie. dar eu sunt sigura ca e ok

Citat:
citat din mesajul lui provista

aris eu ma gandeam ca fierb sa zicem 200 de gr o congelez separat in pungulitze de cate 20 gr fiecare si scot cate un pachetel in ziua respectiva. merge asa?

dragostea mea

25 martie 2009

Mergi la inceput

si mailul asta comun unde il gasesc?

dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Gata, a venit medicutza! Ar fi o acumulare de grasime, Ioana mea avand mameloanele ombilicate. mi-a dat sa ii pun comprese cu rivanol, schimbate la 3 ore si sa urmaresc evolutia guguloiului. Bine ca nu e f grav, ma speriasem Ne-am si cantarit, avem 6,200kg, plecand de la 2,650 la nastere. Suntem in grafic Aris, am luat si noi de la tehnomarket steamer ca al tau. Sa imi dai o reteta, sa gatesc si eu maine la el ceva bun, pt mine, deocamdata. Va pup pe toate si va multumesc.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput