Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
sirimie spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin![]() ![]() DENISAMADA![]() ![]() sa fii fericita alaturi de familie!!!!Acum daca tot ai revenit pe forum poate imi spui si mie ce reprez urmatoarele(analizele mele -leucocite: val.normale 4-10 , rez meu 13,94 -eritrocite: 3.8-5.1, 3.25 -hemoglobina: 11.7-15.5 , 10.5 -hematocrit: 35-45, 32.6 -volum eritrocitar mediu{VEM}: 81-100, 100.3 -neutrofil : 2-8 , 11.12 -limfocit: 20-55, 11.3 -monocit : mai mic sau =cu 1 , 1,02 -calciu ionic : 3.82-4.82 , 3.8 Toate aceste valori sunt marcate in buletinul de analize , de aceea le-am scris.....este ceva de speriat sau nu???? ![]() 28+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
sint marcate ca fiind anormale?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
sirimie spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 Mi-a spus cineva din galati ca Vigantiolul asta sau cum se cheama, expira dupa 20 zile sau isi pierde proprietetile si trebuie aruncat. Ce stiti de treaba asta ca tipa m-a rugat sa-i caut aici D3 injectabil. |
eu cred ca nu e adevarat
aia sint firma serioasa si nu scrie asa ceva pe prospect
Am blog si poze in album
Despre Andrei
provista spune:
ayla multa sanatate
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
florinela79 spune:
Va salutam si va imbratisam!
Eu si victoras ne-am intors de la mamaie, ce-i drept de 2 saptamani, dar dupa zugraveala stiti cum era casa??
, asa ca am trebaluit de mama mama.
plus ca de cand cu diversificarea, cu preparat branzica calcica, supica cu carne si piureul de fructe, imi cam sar fulgiiii ![]()
.
am reusit sa citesc din spate cate ceva, vai fetelor sunteti niste norocoase ca aveti copii cuminti si comozi.
Doamneee ce patesc eu cu piticul meu mic si rauuuu si incapatanat,
avem 5 luni si jumatate si doar 5,8kg, de bine de rau mancam, dar lapte nu si nu si nu.
Am sa intreb medicul poate reusesc ceva cu lapte de vaca....fata care am fost la nastere la TI a avut aceeiasi problema, refuza orice fel de lapte a trecut pe lapte de vaca cu ceai.
Bautor de lapte NU A FOST DE MIC, abea daca trage asa cate 180 pe toata ziua si sera 120 cu cereale...va mai confruntati vreuna cu un asemenea comportament??
Nu doarme singur ziua, daca in timpul somnului sesizeaza ca e singur gata....deabea reusesc sa mananc ziua. in rest trebuie sa stau numai cu el sa ma joc cu el....as face asta cu toata dragostea, dar cine sa faca restul treburilor. iar pana ii fac supa aia cu carne pasata dupa reteta medicului...mai bine pun de o oala de sarmale.
Si la masa ne molfaim si ne mazolim si in cap si pe gura si pe haine si scaunelul si tot, mancam o ora...acum dcaa nu mai vrea imi tine gura stransa.
Cand vin orele de masa pentru mine e tortura curata, imi vine sa ma dau cu capul de pereti. De dormit doarme si tresare frate la cel mai mic zgomot, n-am vazut asa auz...deschide ochii daca esti langa el dorme daca nu....adio.
In rest suntem bine..vrem sa plecam la munte sambata, am ceva emotii...oare o fi prea rece pentru el?? si mai am o dilema cum fac cu supele, pot sa-i cumpar mancare gata preparata din aia la borcanel...sau imi iau oalele cu pastarnacul, morcovii,ceapa...etc dupa mine?????? Eu ca sa nu fac chiar zilnic supa mai pun cate un borcanel si in congelator ...oare merge sa-i fac congelate 2-3 borcanele.....asa probleme imi fac eu sa nu-mi ramana baiatul nemncat ![]()

.
Voi care ati plecat cum ati procedat?????
provista spune:
noi am fost la mare, dar nu eram la etapa de diversificare, papa numai banana
zi-mi si mie te rog cum prepari supa cu carne, supa stiu cum sa o fac si o congelez ptr 4-5 zile, dar carnea nu treb congelata, o fierbi in fiecare zi 20-30 gr?
merci
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
florinela79 spune:
| citat din mesajul lui provista noi am fost la mare, dar nu eram la etapa de diversificare, papa numai banana zi-mi si mie te rog cum prepari supa cu carne, supa stiu cum sa o fac si o congelez ptr 4-5 zile, dar carnea nu treb congelata, o fierbi in fiecare zi 20-30 gr? merci Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragostea mea |
Fac separat supa de legume, din radacinoase: pastranac, patrunjel, telina, cartof, ceapa si dovlecel.
Separat fierb 100 grame carne de pui sau manzat.
dupa ce au fiert legumele pun un strop sare si o lingurita de ulei, mai dau o data in clocot. Strecor legumele le pasez, si amestec:
100grame legume pasate + 30 grame carne fiarta pasata + 50 ml zeama de la supa, pasam bine....si facem portie pentru azi si maine (pe care o tinem in frigider).
E eu fac cam 3-4 borcanele, cam asa am facut ca nu reuseam sa ma descurc.
Crezi ca are ceva daca bag borcanelele cu carnita fiarta in congelator...isi distruge proprietatile dupa decongelare?....atunci asta e am sa fac la 2 zile borcanelele.
florinela79 spune:
Dexci plecam la munte cu oale, cu pasatoare, storcatoare....
.
Ai vosti vor sa bea apica....mie imi zisese doctorul sa-i amestec 30 g suc mandarina cu 30g apa...dar nu-i place sa bea, ii cam bag cu lingurita pe gat.
Ultimele 2 foto sunt recente, asa sa ne mai vedeti si pe noi...
http://family.webshots.com/album/573594430vZMPrH?start=12
anamariame spune:
Florinela, eu nu am inceput inca diversificarea, dar am citit ca Ayla spunea ca nu se recongeleaza carnea. Sincer, eu una fug de diversificare, nu stiu de ce o tot aman, dar we asta cred totusi ca o sa fac supa de morcov si incep sa ii dau. Aman pt ca sunt la fel de bulversata cum ati fost si voi, am citit multe info contradictorii si acum nu mai stiu cum sa procedez.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
| citat din mesajul lui florinela79 Dexci plecam la munte cu oale, cu pasatoare, storcatoare.... ![]() .Ai vosti vor sa bea apica....mie imi zisese doctorul sa-i amestec 30 g suc mandarina cu 30g apa...dar nu-i place sa bea, ii cam bag cu lingurita pe gat.Ultimele 2 foto sunt recente, asa sa ne mai vedeti si pe noi... http://family.webshots.com/album/573594430vZMPrH?start=12Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
sirimie spune:
| citat din mesajul lui anamariame Florinela, eu nu am inceput inca diversificarea, dar am citit ca Ayla spunea ca nu se recongeleaza carnea. Sincer, eu una fug de diversificare, nu stiu de ce o tot aman, dar we asta cred totusi ca o sa fac supa de morcov si incep sa ii dau. Aman pt ca sunt la fel de bulversata cum ati fost si voi, am citit multe info contradictorii si acum nu mai stiu cum sa procedez. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
nu se recongeleaza carnea cruda
dupa ce o prepari termic poti sa o congelezi
dar nu tine prea multe zile
incearca. mie mi s-a parut ca are un gust ciudat dupa congelare
Am blog si poze in album
Despre Andrei

28+ cu
Maya Andreea