Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Am intrat sa ma laud:

AVEM UN DINTISOR!

Si a fost atat de cuminte! Nici mac! n-a zis. Doar ca am vazut gingia inflamata si de 2-3 zile il tot controlam cu degetelul. De dimineata era carnita, dupa-amiaza era... dintzuc!

DENISAMADA
La multi ani! Robert-Adrian, Claudiu-Adrian, Maria Natalia si parca mai era o Natalie...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Felicitari!
Si multumim pt urare!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Parerea mea este ca nu e nimic rau - adica de speriat; ai o usoara anemie, normala pina la urma avind in vedere starea fiziologica (eu in saptamina 10 de sarcina aveam eritrocitele, VEM, HEM, la jumate din valoarea minima, s-a speriat doctorul, s-a reparat cu fier). Linia alba sufera oricum modificari in timpul sarcinii, ginecologul meu mi-a atras atentia ca nici nu baga in seama variatii atit de mici cum sint si ale tale. Sistemul imunitar al mamei, oricit de bine e el reglat si tinut sub control de diverse mecanisme, reactioneaza la prezenta unui "corp strain" = bebe. Mecanismele de reglare sint insa atit de bine specializate incit nu permit organismului mama sa respinga corpul strain = bebe; de aici un fel de "mic conflict" care duce la aparitia acestor mici variatii numerice. Stai linistita, mergi fara grija la echografie...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Multumesc de raspuns......linistita oricum sunt , am pus si eu intrebarea Denisei pt ca ea era mama omida si-mi spunea tot...da nu sunt panicata
De la inceputul sarcinii am mers pe principiul ca atata timp cat nu am simptome rele si eu ma simt ff bine , bebe misca non-stop , nu am de ce sa ma ingrijorez

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu sunt defecta sau ce? al meu e plecat la un bar sa vada meciul lui si eu sunt pe tvr1 si ma uit la timisoara, iar pe laptop ascul meciul sotului...parca un film nu puteam si eu sa vad daca tot a adormit piti la 9

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Wow, Aris, ce poze grozave! Cea in care sunt prezente 3 generatii e superba Maine pun si eu dar la categoria "amatori"mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Felicitari pentru dintisor!
Multumesc de sfat, intradevar sarcul copilul meu il cam indop....am sa incer sa-i dau cat vrea el....dar el vrea cateva lingurite si gata.
Intradevar stresul s-a cam cuibarit bine la mine, incepand cu ultima parte a sarcinii si pana ii ziua de astazi....
Tare imi doream si eu sa nu am atata bataie de cap, dar...asta e sanatos sa fie, nu ma deranjeaza ca nu a luat ca ceilalti copii in greutatea...daca e sanatos.
Numai ca ma apuca pandaliile, cand ma intreaba unul altul "cat are 3-4 luni, aaaa 5???? - da e cam slabut, ati mai incercat nu stiu ce si nu stiu cum??"
Cea mai mare satisfactie a unei mamae e sa aiba copilul evoluand bine, sa vada ca mananca, cum papa tot in castronel si bea lapticul.......eu nu am apucat sa traiesc momentul asta.
Si atunci spuneti voi cum sa scap de stres sau de ingrijorare ?????

Deci daca plec sambata la munte, ce mancare sa-i dau...voi ati dat borcanele cu hrana din comert?????????? De care?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri!
Chiar in seara asta am fost la controlul de 5 luni si se pare ca nu a pus cine stie ce in greutate, are 67 cm si 6700 gr...si eu care-mi faceam probleme ca o indop! Mi-a spus dr. sa incep sa-i dau branzica facuta de mine cu lapte si cu pastile de calciu lactic..mi se pare cam ciudat, stiam ca laptele de vaca nu se da in primul an.
Florinela, nu-ti fa pb cu mersul la munte, daca-ti spun pe unde am dus-o pe junioara noastra te sperii! In fiecare saptamana mergem undeva. Cu borcanelele ai rezolvat problema, numai vezi sa le poti incalzi cumva..Eu la inceput ii dadeam legumele asa cum erau din borcanel, la temperatura camerei si nu stiam de ce nu le mananca :) Morcovi pasati reci n-as manca nici eu.
Pana la urma am cedat in favoarea borcanelelor. Eu, care as fi jurat ca nu voi apela la ele decat la nevoie...mi-am cumparat si steamer, m-am aprovizionat cu legume "bio" de la tara...Degeaba, ce-i faceam eu nu manca, n-avea gust. Morcovii mei parca erau dovleac fiert .Chiar m-am uitat pe eticheta sa vad ce contin de sunt asa de gustoase: ulei de porumb, branzica.. Asa ca pana incep sa-i placa legumele voi continua asa. Sincer, e si mai comod. Oriunde sunt, iau borcanelul in poseta si am rezolvat masa.
Si noi avem probleme mari de tot cu somnul. Acum 2 nopti am cedat si sotul meu m-a gasit plangand in sufragerie. De 5-6 ori pe noapte ne trezeste. In primele 2 luni dormea toata noaptea, de atunci se trezeste, se foieste, ii pica suzeta si plange, o gasesc intoarsa la 180.Nici cand avea colici nu dormea asa de prost! E ciudat ca toate astea le face cu ochii inchisi, deci nu e treaza propriuzis...Am cautat pe forumuri si am gasit si alte mamici disperate ca si mine, unele aveau bebe de peste 1 an!! Somn agitat se cheama...
Doctorul zice sa-i mut patutul in alta camera ca ii este prea cald cu noi in dormitor. Parca mi-e groaza sa fac asta, ar insemna sa parcurg in plus si un sfert de apartament de 5-6 ori pe noapte!!
Va las ca ma asteapta inca o noapte agitata.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Dexci plecam la munte cu oale, cu pasatoare, storcatoare.....
Ai vosti vor sa bea apica....mie imi zisese doctorul sa-i amestec 30 g suc mandarina cu 30g apa...dar nu-i place sa bea, ii cam bag cu lingurita pe gat.
Ultimele 2 foto sunt recente, asa sa ne mai vedeti si pe noi...
http://family.webshots.com/album/573594430vZMPrH?start=12

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

ce par mare are platinatu' !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Am ajuns si noi acasa!
Baita, papat, dormit apoi papat mami si acu mami pe forum.
Cred ca asta da dependenta
Simona, am vb cu dr de aici si mi-a spus ca Os telin s gaseste sub forma de capsule gel. Deci nu se poate da la bb. D" injectabil cica se gaseste in Germania. Oricum eu sunt multumita cu ce am si nu-mi fac probleme deocamdata.
In privinta sanului, asa cum spunea si Novus, este laptic adunat acolo care cu timpul se va duce.
Mai citesc din urma si revin.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Si ce am mai observat..toata lumea imi spune, esti stresata, esti disperata, fa ceva du-te fa-i analize, du-te fa-i nu stiu ce.....inebunesc de tot, sa ma apuc sa-l intep sa-l chinui dupa ce ca e cat un miez de om.
Pana la urma stiti cum e "cand 4 iti zic ca esti beat, daca si al cincilea zice la fel..te duci si te culci"
Pana la urma daca mi se tot spune ca-s stresata, cred ca am nevoie de ajutor medical...ar trebui sa ma vada un psiholog...sau poate chiar psihiatru?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:

Mababei, s-a ridicat deja in picioare?
Keutu cheliutu 5 luni

Da, Kea, probabil a vrut sa-mi faca vreo surpriza! N-a prea reusit! Acum, daca nu-l las in tarcul improvizat, il car cu mine peste tot prin casa. Desi nu prea voiam, o sa ii iau un premergator, asa va avea ocupatie si n-o sa mai alerg ca disperata la fiecare chitzait sa vad ce a mai comis!

Aris, si eu tot la meciul cu TM ma uit - de fapt ascult, ca-s cu ochii in calculator! Total dezinteresata dar sotul doarme pe canapea si telecomanda e undeva sub el!

Caut oferte de termosistem ca daca tot am inmagazinat caldura la greu in vara asta, sa n-o las sa plece odata cu venirea toamnei/iernii!

Iaca asta-i beleaua de www.flickr.com/photos/gravidutza/3860186726/" target="_blank">biberon, daca are cineva ceva asemanator, sa-mi dea si mie instructiunile de folosire!

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput