Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 21
Ayla21 spune:
Florinela, incerca de la Hipp, un borcanel cumpara doar. S-ar putea sa ramai uimita ca o sa-i placa la Victor, pt ca mancarea la borcanel are alt gust decat cea facuta in casa.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monnvas spune:
DANNNAH si al meu doarme cu suzi si de 3-4 ori pe noapte (uneori scap doar cu 2 treziri) se foieste atat de tare si scanceste pana i-o dau la loc. Azi-noapte am ajuns la 5-6 treziri, asta e... i-o trece lui candva. Mie mi se pare OK si asa, macar doarme de la 10 la 6 dimineata, am tras patutul lui langa patul meu si nu trebuie decat sa ma ridic in fund ca sa ii dau suzi, nu tre' sa cobor. Cat despre caldura... hmm... ai incercat sa dormi cu geamul deschis? Io nu cred ca asta-i baiul. Pur si simplu e un pic suzicoholic (ca si fiu-meu) si o sa fie jale cand i-o fura-o cioara, dar si dup-aia trai neneaca...
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
magdyi2001 spune:
Admirat bb de Florinela. E mai pletos decat al meu

Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florinela79 Si ce am mai observat..toata lumea imi spune, esti stresata, esti disperata, fa ceva du-te fa-i analize, du-te fa-i nu stiu ce.....inebunesc de tot, sa ma apuc sa-l intep sa-l chinui dupa ce ca e cat un miez de om. Pana la urma stiti cum e "cand 4 iti zic ca esti beat, daca si al cincilea zice la fel..te duci si te culci" Pana la urma daca mi se tot spune ca-s stresata, cred ca am nevoie de ajutor medical...ar trebui sa ma vada un psiholog...sau poate chiar psihiatru????? Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
Io zic sa-i trimiti pe ei la psihiatru.
1. ca esti mama, si-i normal sa te stresezi pt puiul tau. Poate tu exagerezi un pci, la felul cum iei problemele, dar nu cat sa ai nevoie de psihiatru.
2. nu-i mai baga in seama. Chiar daca e Victor mai mic decat restul (noi facem exceptie, da? ca Luana oricum e mai mica decat restul), daca e vioi, e sanatos, inseamna ca are ritmul lui.
Iar cu pofta de mancare la un copil... am incercat in asta 3 ani de cand il am pe Clau la mana mea
tot ce a fost posibil. este sub media varstei la greutate, dar e un copil sanatos (excludem repetatele raceli), e vioi (chiar prea agitat, ca ce papa se duce imediat), asta e ritmul lui. De-o semana si sor-sa, sa-mi amintesti tu mie ce am zis.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
novus spune:
mersi

chiar am vazut azi si eu in oras la un atelier foto afis cu ''executam poze profesionale ''
; ma duc maine sa vad ce e de capul lor
sigur ma pune sa pun copilul pe vreun magarus ceva si sa zambeasca Mami lui
Alexandra (03.03.09)
Karina26 spune:
Aris - nici vb sa fie ceva gratuit, din contra nici nu intra pe asigurarea mea privata.Ideea este ca nu pot sa schimb eu cand vreau vigantolul ci atunci cand termin pana la ultima picatura sticluta.
KARINA
mababei spune:
Monnvas, felicitari pentru dintisor!
Si
pentru vestile despre PetraTudor!
Foarte frumoasa povestea nasterii! Si la fel de frumos povestesti si pe blog!
Sa fii in continuare o closca fericita!
mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009
novus spune:

moamaaaaa ce faina esti !!!! de Alexandros nu mai zic !!!si mi-am adus aminte vazandu-te ce tot vroiam sa zic : am visat intr-o noapte ca erai actrita !!!
si eram asa mandra ca ne stim Mami lui
Alexandra (03.03.09)
dannnah spune:
Vroiam sa va ma intreb: cum ii imbracati pe bebeii vostri noaptea? Cat de gros? M-a stressat doctorul cu caldura prea mare in camera, de asta intreb..
Ne-a mai spus ceva doctorul la control, ca are sternul cam infundat si ca ar fi semn de rahitism - asta apropo de discutia despre Vigantol si schimbatul sticlutei. Daca ma gandesc bine, sunt abia la a doua sticluta in 5 luni! Deci tineti cont de chestia asta
Noapte buna din nou!
aris26 spune:
aaaaa de mult nu am mai ras asa singura in casa...si eu care ash fi vrut sa ma duc la culcare ca mi se facuse somn...mi-a sarit si somnul. ai fost totala

25 martie 2009