Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Aris, foarte frumoase pozele. Noroc ca a dat Novus reply ca nu vazusem mesajul tau!

Dannah, puiul meu doarme intr-un body maieut...si atat. De invelit nu se pune problema ca nu suporta!

Despre sternul infundat stiu si eu ca e un semn al rahitismului. Ar trebui o evaluare corecta, probabil coroborata si cu ceva analize. Iar tratamentul cred ca presupune administrarea de D3 injectabil. Sper sa nu fie cazul!

Ma bag si eu la somn! Noapte buna mamici, fara prea multe treziri!

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Aris, super sunt pozicile tale. Si noua ne-a facut in maternitate un fotograf profesionist si mama, mama cat am platit.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

aaaaa de mult nu am mai ras asa singura in casa...si eu care ash fi vrut sa ma duc la culcare ca mi se facuse somn...mi-a sarit si somnul. ai fost totala
Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

ilinca - pai am inteles ca vitamina asta d de la sticluta se activeaza la lumina/soare. na, daca pediatra vorbeste balarii vorbesc si eu ca nu ma pricep. ia ca sunt curioasa ce zice pediatrul tau asta nou.

kea - nu te contrazic...doamne fereste
uite am mai pus cateva poze...poate te convingi singura ca eu eram in blugi
http://picasaweb.google.ro/rodicadaniela.neagu/5luni#5374353511421567250

25 martie 2009

moamaaaaa ce faina esti !!!! de Alexandros nu mai zic !!!

si mi-am adus aminte vazandu-te ce tot vroiam sa zic : am visat intr-o noapte ca erai actrita !!! si eram asa mandra ca ne stim

Mami lui Alexandra (03.03.09)

25 martie 2009

Aris, daca ajungi, mama, mare vedeta, sa nu cumva sa ne uiti.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pai al meu doarme in body cu maneci scurte si fara craci, sau in pampersi direct. uneori dau si drumul la aerul conditionat...dar asa pe 28 de grade. oricum nu stau peste 26 de grade in camera. e groaznic sa iti fie cald noaptea.

hmmm cu vigantolul raman la stilul meu. schimb sticla des si gata. in plus bebe mai sta la soare aproape in fiecare dimineata cate o ora ne plimbam prin curte si nu il feresc de soare. dupa-amiaza(dupa 19)il duc special unde mai e soare

Citat:
citat din mesajul lui dannnah

Vroiam sa va ma intreb: cum ii imbracati pe bebeii vostri noaptea? Cat de gros? M-a stressat doctorul cu caldura prea mare in camera, de asta intreb..
Ne-a mai spus ceva doctorul la control, ca are sternul cam infundat si ca ar fi semn de rahitism - asta apropo de discutia despre Vigantol si schimbatul sticlutei. Daca ma gandesc bine, sunt abia la a doua sticluta in 5 luni! Deci tineti cont de chestia asta
Noapte buna din nou!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:

hmmm cu vigantolul raman la stilul meu. schimb sticla des si gata. in plus bebe mai sta la soare aproape in fiecare dimineata cate o ora ne plimbam prin curte si nu il feresc de soare. dupa-amiaza(dupa 19)il duc special unde mai e soare[quote]citat din mesajul lui dannnah

Si io votez cu tine ca numai cand aud de rahitsm ma inspaimant, la cat am tras cu Clau. O schimb si zilnic, numai sa nu trec si cu Luana prin toate alea.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

ayla - sa stii ca imi scria la horoscop ca o sa primesc o oferta in showbizz si ca imi va schimba viata poate ar trebui sa ies din barlog...ca uite ma ashteapta fericirea si eu stau inchisa in curte

florinela - cum slab mama???? eu nu pricep. pai si al meu tot cam atat are si e doar un pic mai mic....iar eu una numai slab nu il vad pe micul sumo al meu. mai ales cand il car in bratze. cred ca mi s-a reactivat tendinita

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Fetelor am intrat si eu sa va spun ca maine dimi plecam la Paltinis, sper sa fie ok atata drum si ne auzim de abia luni.
Pupici la toata lumea !!!!!!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

va multumesc mult fetelormai am poze dar o sa ma certe fotograful daca le mai pun needitate

magdy - nu-i asa ca nu a fost mult? si eu tot asa am zis(bine dar eu am crezut ca m-am tampit). deja am dat numarul lui prietenelor cu copii sau gravide. daca vreti vi-l dau si vouasi dupa aia ii cer comison

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Fetelor am intrat si eu sa va spun ca maine dimi plecam la Paltinis, sper sa fie ok atata drum si ne auzim de abia luni.
Pupici la toata lumea !!!!!!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Distractie placuta!
Ma duc la somn, pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Dannah, si bebeloiul meu ma trezeste noaptea de ma dispera.Aseara de ex, intre 11 si 2 m-a trezit de 4 ori. Si mie mi-au spus multi sa-l mut in camera lui, dar eu inca alaptez si nu prea-mi c onvine sa stau acolo pe un scaun si apoi Doamne fereste sa-mi adun copchilul dupa jos. Azi noapte i-am facut un branci lu barbate-miu de era sa cada din pat. Saracu se duse-se la wc si cand sa intors in pat i-am dat un branci de sa si speriat. "Ce ai?" ma intreaba. Zic eu:" Vezi ca te asezi pe baiat", la care el: "Ce baiat? Nu vezi ca e in patul lui". Si nu e prima data cand il caut pe bb prin pat. Ca eu adorm cu el la san si nu mai stiu apoi daca l-am pus la loc sau nu.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Mergi la inceput