Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mababei - asa cocostarcul tau? iti da emotzii...
bravo lui!!!!de abia astept sa ne zici ca fugi dupa el prin casa

25 martie 2009

Mergi la inceput

eu gata l-am mutat in patul lui....dar tot la mine in camerapeste 2 sapt il mut de tot. la fel patea si eu habar nu aveam ce am facut dupa ce manca. de multe ori plangea copilul de foame si eu credeam ca de abia mancase si nu mai pricepeam nimic. vad ca doarme mai bine singur. aseara s-a trezit la 3 a scancit un pic, eu am dat drmul la incalzitor si am fugit la baie cand ma intorc el adormise la loc...fara mancare. deeeci...
daca eram in pat cu el sigur nu adormea el asa. atutul l-am pus cat mai departe de mine(la vreo 3 m.)

25 martie 2009

Mergi la inceput

va pup ma bag la citit...o carte de data asta

saby - distractie placuta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Si noi ne culcam in body cu manecuta lunga si pantalonasi. In cam la noi nu sunt decat 22 grade.Si este si el destul de agitat, nu stiu de ce. Se intoarce pe burta si doarme asa iar peste o ora nu mai poate sa se intoarca inapoi si ma trezeste pe mine;
Aris nu mai spune... 369€ ti se pare putin?

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

gizzzzzzzzzzzz ce nesimtiti!!!! eu stiu ca mamicile sunt bune de muls dar asta e nesimtire. bine probabil ca jumate erau spagi la seful de sectie...
sau nu era in romania povestea?

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Si noi ne culcam in body cu manecuta lunga si pantalonasi. In cam la noi nu sunt decat 22 grade.Si este si el destul de agitat, nu stiu de ce. Se intoarce pe burta si doarme asa iar peste o ora nu mai poate sa se intoarca inapoi si ma trezeste pe mine;
Aris nu mai spune... 369€ ti se pare putin?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Hai ca ne bagam si noi la ca presimt o noapte alba.
Maine avem vaccinul de 4 luni.

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

FETELOR-Sincera sa fiu, e greu sa tina una ca mine pasul cu voi...sunteti prea rapide, cand m-am uitat azi la 4, ca vroiam sa scriu si eu ceva, sa urez la multi ani si sa fac complimente...dar Nicholas piccolas se trezise.....,era pagina 4, acum e deja 22...mamma mia.Am citit tot si am uitat ce si cui sa raspund. poate maine reusesc sa ma conectez la vreun subiect sa particip si eu la discutie...acum parca...nu stiu dar ma simt in plus....asa ca las pe maine. ORICUM fac rezumat si spun ca nu stiu ce alta fata: vazut bebei, mamici frumoase,vedete nu alta....citit de meicamentul ala vig...., despre rahitism, despre imbracat bebeii noaptea cat mai lejer...si ce sa zic ...sunt de acord cu voi , doar cu meicamentul nu.Eu sunt pentru homeopatice...daca e nevoie. Aici in torino unde muncesc eu...parintii copiilor la care fac babysitter(4),sunt medici si isi trateaza copiii cand se imbolnavesc doar cu homeopatice.In vara asta l-a tratat pe unul dintre gemeni de pneumonie doar cu pastilute diluate in apa...fara nici un antibiotic fara nici o injectie.

Mama de ... fluturas...Nicholas...

Mergi la inceput

E vorba de belgia. Aici nu merge Spaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Dannah, si bebeloiul meu ma trezeste noaptea de ma dispera.Aseara de ex, intre 11 si 2 m-a trezit de 4 ori. Si mie mi-au spus multi sa-l mut in camera lui, dar eu inca alaptez si nu prea-mi c onvine sa stau acolo pe un scaun si apoi Doamne fereste sa-mi adun copchilul dupa jos. Azi noapte i-am facut un branci lu barbate-miu de era sa cada din pat. Saracu se duse-se la wc si cand sa intors in pat i-am dat un branci de sa si speriat. "Ce ai?" ma intreaba. Zic eu:" Vezi ca te asezi pe baiat", la care el: "Ce baiat? Nu vezi ca e in patul lui". Si nu e prima data cand il caut pe bb prin pat. Ca eu adorm cu el la san si nu mai stiu apoi daca l-am pus la loc sau nu.

ahaaaaaaa, deci nu sunt singura care-si cauta copilu' prin pat cand adorm, nu?; al meu e in patutul lui din prima zi, dar dimineatza (la masa de 5-6 adica) il opresc la mine in pat, ca nu exista trezire mai frumoasa pe lumea asta decat sa-l vad pe el langa mine cand deschid ochii; mai ales ca de obicei el se trezeste primul si se pune pe gangurit si chiuit, doar doar m-o trezi; si cand vede ca deschid ochii imi trage un ranjet plin de balute, si instant incepe tavaleala cu el in pat; ca acu' e baiat mare, il zmotocesc cum vreau eu, ne rostogolim, il ridic in aer, ne pupacim.. si-o luam de la capat; si el asa se distreaza, ca uit de toate in clipele alea; azi s-a trezit marait, a visat urat cred ca s-a trezit speriat si-n urlete, l-am linistit repede dar s-a miortanit toata ziua si a vrut numai in brate (asta ca sa recupereze pentru ieri cand nici n-am simtit ca am copil in casa); sa nu fiu rea, ca am reusit totusi sa-i fac curat in hainute, in dulapioare, sa sortez ce e mic (e fantastic cum ii raman mici toate) si el s-a uitat la mine fascinat;
aoleu fetele, am pus pe lista ce as mai vrea sa-i cumpar (tot de pe site) si deocamdata am ajuns la 645 RON; trebuie sa ma apuc de taiat, dar parca vad ca nu reusesc.... ca-mi trebuie hainute calumea de iarnaaaaaaaa (toata, pana in martie...)!!!!!!!; cand a vazut cristi la ce suma sunt a intepenit (nu de alta, dar trebuie sa-i fac mobila lui bebe in camera lui, si tare mi-e frica ca nu mai am cu ce)!!! mama lor cu indemnizatia dupa 3 luni, ca turbez de nervi!! noroc ca a schimbat cristi serviciul luna trecuta, si acuma ia dublu fata de cat lua, ca altfel eram mancati!!!!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

voi nu patiti la fel cu garderoba bebitilor????? ca eu in 2-3 saptamani nu mai am cu ce sa imbrac monstruletul mutzunel; o mai lungesc asa acuma cu hainutele de vara, ca sincer nu are rost sa mai iau (cat naibilui or mai tine caldurile astea?????), dar de toamna-iarna nu am aproape deloc; deocamdata sa comand de 6-9 luni, ca daca iau de 12 or sa fie mult prea mari; nu-i problema, ca am cui sa le dau dupa aia (de fapt mai pastrez ce e bun... ca poate ma indur si mai fac unul...mie mi-ar ajunge mutzu... dar stiu ca pentru el e mai bine sa-i fac un "ajutor" de zmotocit nervii lu' mami.. asa ca....posibil sa incerc la un moment dat); si oricum, trebuie sa faca si surioara un motocel, ca nu se mai poate... ii trec mii de bebei prin mana, numai pe-al ei nu-l face!!!! si e mai mare cu 3 ani ca mine, deci ar cam fi cazul!! are examenul acuma in octombrie... si dupa aia sper sa o ajute Doamne Doamne sa ramana la maternitatea unde vrea ea.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput