Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

VA cer scz celor care ati mai ramas.....dar eu merg sa ma culc...acus ma trezeste Nicholas al meu ca azi a adormit la 10.As vrea sa doarma un pic mai mult dar ma consolez cand citesc ca nu e singurul care se trezeste de atatea ori pe noapte.Va pup si...noapte buna!!!!!! SOMN USOR!

Mama de ... fluturas...Nicholas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

gata, somn de voie ca bantui singura pe aici.... de-mi aud ecoul deja; somnic usor fetele si bebitii mici

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

si eu merg la patutul meu !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

magdy, vai cat am ras!!!
Eu il culc cu mine, sotul a ramas in dormitor, asta dupa ce m-a gasit in cateva dimineti dormind in fotoliu cu el in brate, inconjurata de perne sa nu-mi cada. Dar e mult de atunci. Acum se culca la 8, se trezeste la 3 sa manance, imediat se culca si doarme pana pe la 7-8. Asta e de la categoria"trai neneaca", dupa ce vreo 3 luni manca tot la 3 ore, dintre care o ora jumate era hranitul si umblatul prin casa. Sa ma laud si eu!

Eu in maternitate am platit 100, 300 si mi se pare enorm.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Monnvas- felicitar pentru primul dintisor al lui Cristian.
Saby - sa aveti o vaccanta pe cinste.
Gigelica - inca nu s-a terminat nunta?Te asteptam in formatie.

KARINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Bianca Stèphanie minunea din viata noastra, sufletelul mic care a creat parinti, matusi, bunici fericiti

Vlad, bebe de Simonica_G
Darius Andrei, bebe de Joanna27
Adrian, bebe de Annablue

KARINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatzaaaa!

La multi ani sarbatoritilor!

Vigantolul il schimbam, ca e 6 lei flaconul si nu are rost sa risc.

Dyana, si eu mai am de comandat haine. Daca vrei, da-mi de stire cind vrei sa cumperi, eu totusi nu cred ca ajung la sume de-astea. Vezi ca de ex eu ce body-uri (de-alea cu Craciun) i-am luat pt 6-9 luni ii sint bune acum, de Craciun n-o sa mai intre in ele...deci grija la marimi.

Pisilinca mea doarme de seara de pe la 9 (special am decis sa o obisnuim sa adoarma devreme ca sa mai avem si noi putin timp de respirat) pina dimineata pe la 5, papa si apoi somn de voie pina face caca: uneori la 6, alteori abia pe la 8.30...Dar 8.30 nu am depasit niciodata cu somnul. Macar cu atit sa ma laud !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

'Neata!
La multi ani sarbatoritilor de azi!

La multi ani Lysbeth ! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de "bestiocii" tai.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Doamneee ce patesc eu cu piticul meu mic si rauuuu si incapatanat,
avem 5 luni si jumatate si doar 5,8kg, de bine de rau mancam, dar lapte nu si nu si nu.
Am sa intreb medicul poate reusesc ceva cu lapte de vaca....fata care am fost la nastere la TI a avut aceeiasi problema, refuza orice fel de lapte a trecut pe lapte de vaca cu ceai.
Bautor de lapte NU A FOST DE MIC, abea daca trage asa cate 180 pe toata ziua si sera 120 cu cereale...va mai confruntati vreuna cu un asemenea comportament??

Da eu am aceeasi problema cu laptele.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI Lysbeth!!! Sa fii sanatoasa si fericita

Saby vacanta frumoasa si sper sa ne vedem cand te intorci

LA MULTI ANI si ghioceilor de astazi Vlad, Darius Andrei, Adrian!!!

Sa aveti o zi frumoasa

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput