Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(171)
Raspunsuri - Pagina 13
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Da, asa e Selen80, din cauza diafragmei inghesuite cel mai probabil se intampla asta cu pierderea respiratiei, si eu cum vorbesc mult si repede de fel, nu pot tine pasul cu respiratia. Doamne, ce AMR ametitor ai tu aici!!! Cum te simti? ![]() Gata si ziua de munca la noi! Il asteptam pe sotior cu drag sa se intoarca din delegatie acum. ![]() ![]() Nela, viitoare mamica de Ana, 35+ Manca-o-ar mama de strut! |
si stai ca asta nu-i tot, ca am uitat sa-l schimb

38+ cu
Ebru PRIMA POZA!AMR 1-7 ZILE!

nunta
anco spune:
manga, despre dvd foarte mari eu personal nu stiu exact cum se face, dar din cate am inteles de la soatza, care se pricepe, exista ceva programe de arhivare cu care se comprima cantitatea si se pot uploada. nu ma intreba ce programe ca nu stiu 
selen, laptele de vaca eu il fierb pana aproape iese afara din oala si atunci stiu ca e fiert (desigur e vorba de laptele fiert separat, nu cu orez in el sau cu altceva
)
maria i, si eu sunt alaturi de tine si astept vesti despre bebele tau, pentru ca am comunicat aici atat timp, astfel ca acume pacat sa nu stim ce se intampla.
si acum sa dau sieu cu bata in balta!!!! eu mi-am exprimat opinia despr aceste conflicte cat se poate de finut, ieri. se pare insa ca ne place ssa insistam si sa ne aflam in centrul atentiei. din p.d.v. pedagogic (ca tot vorbim de pedagogie si tact) asta demonstreaza persoane lipsite de afectivitate si care vor sa se faca remarcate. raspunsul meu pentru asa ceva este "ignore". un copil, la scoala, care vede ca i se acorda atentie daca face cine stie ce magarie cu acest scop, va continua sa faca altele si altele. daca se trece firesc peste acele lucruri, el va constata ca nu isi poate atinge scopul si va inceta singur.
poate o sa par ipocrita, dar daca cineva din aceasta odisee vrea sa se retraga, sa se retraga. e mai bine asa. mai liniste si ne putem vedea de treaba inainte asa cum am facut-o pana acum. poate ca acele persoane si-au atins scopul, acum sunt cu bb acasa (stiu ele cine) si nu mai au nevoie sa impartaseasca cu noi experiente. poate vor intra la o alta odisee care le este mai convenabila in postura de acum. foarte bine. lasati-ne sa ne vedem de ale noastre atunci!!!
anco
36+
???? si 
poze
mkunigunda spune:
Claucia tinem pumnii ca analizele sa fie bune si sa-si revina pitica cat mai repede. La fel te asteptam cu vesti bune de la dr!
_
34+ cu dragostea noastra
Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danangie NELA sorry ca ti-am facut pofta......neuronul meu s-a activat mai tarziu si m-am gandit ca as putea face pofta.. ![]() DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burtica[purple]S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! .....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore.... |
Am rezolvat-o imediat cu niste biscuiti cu ciocolata! Si cand zic niste ma refer de fapt la tot pachetul, mai un pic si mancam si ambalajul!

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!
lutoniana spune:
Raluk16 si Claucia va asteptam cu vesti frumoase de la controalele de azi 

Cea mai fericita
37 + cu 
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Am rezolvat-o imediat cu niste biscuiti cu ciocolata! Si cand zic niste ma refer de fapt la tot pachetul, mai un pic si mancam si ambalajul! ![]() Nela, viitoare mamica de Ana, 35+ Manca-o-ar mama de strut! |
Asa fac si eu, imi cumpar biscuiti si napolitane sa am mai multe zile. Le bag intr-un sertar in biroul de la calculator si din 10 in 10 minute mai deschid si mai pap 2...3...cate se prind asa in manuta.
Si dezamagirea groaznica este cand deschid sertarul si nu mai e nimic in afara ambalajului
Cea mai fericita
37 + cu 
monis5 spune:
Am venit si eu repede-repede cu niste

pentru Monica... stau "tuned" aici sa aflu vesti in timp real... parca zicea ca cezariana e spre seara.
Si 

pentru bebe Mihail
monis
29
acum si cu poze
selen80 spune:
Claucia, pupici pt pitica, sa-i treaca repede 
neste 
si pt dragutza de Ralukutza, sa vii tot cu vesti bune, ca doar asa ne-ai obisnuit ![]()
Anco, inainte si eu il fierbeam atat, pana dadea in clocot, aproape sa dea pe afara, dar cica nu mor toti crocobaurii doar la un clocot, mai tb fiert 10-15-20 de minute
la foc mic asa, cat sa nu dea in foc....am inceput si eu sa iau de la o tanti niste lapte, si vroiam sa fiu sigura ca nu fac vreo belea exact acum, cand urmeaza alaptatul ![]()
38+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE! 
nunta
crocodana spune:
tulibu, multuemsc, stiu ca nu aveau dreptate, in lumina ultimei mele experiente, sunt convinsa ca cel putin in ceea ce priveste drepturile si obligatiile legate de maternitate le pot argumenta orican..am renuntat pentru ca era o chestie care pe mine ma dernaja mult mai tare decat aceasta diferenta si anume plafonarea venitului lunar la calculul salariului pt concediul de maternitate in loc de plafonarea mediei..miha74 mi-a spus ca o colega de a ei nu a reusit sa rezolve problema eu inca ma gandesc cum sa actionez...
anco, inteleg ca se da, mai ales ca primeaza contractul de munca la nivel national...eu zic sa fi tare pe pozitie, cu hartii oficiale si tot tacmul si o sa l primesti...
cat despre scuza ca nu are universitatea bani..nu cred ca sta in cateva milioane care se cuvin unui om prin lege (cate gravide sunt in aceeasi situatie in acelasi timp...sa fim seriosi...daca era dreptul lor sa ceara nu se impiedicau de asta)...
v-am zis eu inca ma gandesc cum sa fac cu plafonarea pt ca tare mi-ar placea sa le scutur un pic!
luto banuiesc ca te referi la trusoul bebelusului, marea suma in valoare de 150 ron, mai primim apoi alocatia de 200 cred ca pana face 2 ani (aici nu m-am interesat absolut deloc doar ce am citit intamplator) ...
39 de saptamani +1
fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

ALESSIO , 07.06.2008