Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(171)
Raspunsuri - Pagina 14
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl fetelor, placerea e de partea mea...sper sa va fie de folos. recunosc...trebuie sa le citesc si eu, ca deja am uitat niste chestii de la curs MariaI suntem alaturi de tine, ne rugam ca totul sa fie bine si sa treceti peste toate greutatile. Te asteptam cu vesti, oricare ar fi ele. Claucia imi place cum scrii si ai dreptate. cat depsre fetita bolnavioara...sper din tot sufletul sa se faca bine repede. ![]() ![]() selenico ce zice colul ala? ursulica nu vrea sa apara inca? a durat mult pana am reusit sa termin cu PDF-urile aseara, dar ce satisfactie, dom'le cand am terminat. acum daca mi-ar putea explica cineva cum pot sa impartasesc cu voi un dvd de 38 de KB ar fi nemaipomenit. ca il am la mine in laptop, dar e prea mare sa-l incarc undeva. cinve computerist cu experienta pe aici. luci uite despre ce www.ikea.com/gb/en/catalog/products/40054538" target="_blank">prosopele vorbeam. Prietenele mele imi spun ca sunt foarte folositoare cand stergi copilul la fund, pe cap, etc. sunt putin flaushate. gata, ma duc la treburi de birou ca ma iau astia la batut. ![]() MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 5 SAPTAMANI ![]() |
si eu am prosopelele alea..de la Ikea....si sunt si f ieftine 10 ron 10 buc
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui crocodana luto banuiesc ca te referi la trusoul bebelusului, marea suma in valoare de 150 ron, ..... |
Da, la asta ma refeream dar am crezut ca sunt mai multi banuti ....
Cea mai fericita
37 + cu 
monis5 spune:
mkunigunda - daca-mi permiti... baza de calcul (indemnizatia zilnica) nu se modifica de la nici o luna la alta. Ea se constituie din media veniturilor brute din ultimele 6 luni lucrate si este egala pentru fiecare zi din cele 126. ok, veniturile pot varia putin de la o luna la alta pe perioada celor 126 de zile pentru ca nr de zile lucratoare este ba 22, ba 21 intr-o luna etc. Dar ce-ti spun tie oamenii aia nu exista... si daca nu lucreaza cumva cu pixu' si hartia... softul stie mai bine ca ele cum este corect. 
monis
29
acum si cu poze
dara_d spune:
FETELOR VA UREZ NASTERE USOARA SI AM UN ANUNT PENTRU CINE INTERESEAZA:
--VAND LAMPA SI CARUSEL MUZICAL VTECH - IN CONDITII FOARTE BUNE MENTINUT 160 LEI Carusel muzical multifunctional cu 2 moduri: muzica si sunete din natura, sunete din natura si cantece de leagan.Cele trei module de timp sunt: 3 min, 5 min sau 10 min.Cele patru moduri pentru miscare si lumina sunt: proiectie pe tavan care se invarte, mobil cu cele trei animalute care se invart, puiutii ce se leagana si lampa de veghe. Prin invartirea butonului se poate alege intensitatea dorita.Este dotata cu senzor de sunet care se activeaza atunci cand copilul plange.
- -VAND CADITA OK BABY ONDA CU SUPORT DE PLASTIC DUBLU CARE SE PUNE PE CADA DREPTUNGHIULARA, ARATA TEMPERATURA SI NIVELUL APEI STARE IMPECABILA 120 LEI
- - VAND SALTELUTA TINY LOVE LOVESTE SI CANTA -STARE FOARTE BUNA 220 LEI Caracteristici:* Arcadele au 13 gauri creand astfel posibilitatea de adaugare a altor jucarii pe langa cele incluse in pachet.
* Dispozitiv pentru lovit ce ofera raspuns auditiv si vizual, cu 2 fete (pentru picioare sau maini). La cea mai mica lovire se pot auzi diverse sunete sau timp de 10 minute o melodie clasica compusa de Mozart. Dimensiuni: 34,5 x 18 cm.
* Margine cu optiunea Inchis / Deschis. Ofera siguranta atunci cand marginile sunt ridicate si mai mult spatiu de joaca cu acestea coborate.* Albinuta ”Cucu-bau”.* Coama de girafa pentru atins si pipait.* Jucarii atasate care suna.* Soare pentru ridicat si descoperit.* Cozi de veverita 3-D pentru pipait.* Zmeu 3-D.* Oaie piuitoare.* Zornaitoare leu (inaltime: 15 cm).* Clopotel rata (inaltime: 14 cm).* Zornaitoare cu margele.* Zornaitoare fluture din material ce poate fi rontait (dimensiuni: 9 x 6 cm).* Girafa zornaitoare (inaltime: 20 cm).* Oglinda ce se prinde de saltea sau de arcada (diametru: 16 cm).* Salteluta este foarte usor de strans si de carat.* Functioneaza cu 3 baterii alcaline de 1,5 V, tip AA (LR6).
* Material: salteluta - 65% poliester si 35% bbc, iar jucariile - 100% poliester.* Se spala cu apa rece, la masina de spalat.* Dimensiuni produs: 105 x 96 x 1 cm.
* Dimensiuni ambalaj: 80 x 60 x 3 cm.
* Ambalaj: punga din plastic si PVC cu maner din material plastic.
* Acest produs dezvolta: Simturile, Functiile motorii de baza, * Functiile motorii complexe, Limbajul si comunicarea, Permanenta obiectelor, Gandirea si EQ-ul (Inteligenta emotionala).
-- VAND Scaun balansoar pentru copii Fisher Price - 3 in 1 450 LEI Balansoar pentru copii Fisher Price combina 3 functii intr-un produs
- prin transformare devine:
1. Balansoar
2. Sezlong
3. Scaun
- destinat nou-nascuti, bebelusilor si copiilor de la 9 kg pana la 18 kg;
- 2 viteze de balansare relaxante;
- arcada cu jucarii din plus detasabile;
- 2 melodii cu volum reglabil;
- centuri de siguranta cu fixare in 3 puncte;
Functioneaza cu baterii alcaline R20.
CINE ESTE INTERESAT SA IMI DEA PM ,VA MULTUMESC SI SCUZATI DERANJUL.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
vik-cj spune:
Giulliela si Crocodana...merci de raspunsuri...eu de felul meu sunt "incapatinata" (deh, capricorn) si nu ma las cu una cu doua asa ca miine navalesc peste juridic cu legea in mina (apropos...merci MOana..site-ul ala recomandat de tine e beton....mi-a raspuns la multe intrebari legate de calcul concediu pre/post natal si CIC) si sper sa ma lamuresc. Nici univ mea nu are bani dar se bazeaza pe taxele incasate la inceput de an universitar...asa ca vor face rost de bani!!! iar eu nu am de gand sa renunt...va tin la curent...
Adi_mercedes...si eu ma gandeam ca nu ai mai intrat de mult...dar am vazut mesajele tale si vad ca totul e ok...
Manga...ziceai ca ai pus ceva pe mailul comun...merci anyway...dar ati schimbat parola??...ca eu una nu ma pot loga...
Si apropos de conflicte...haideti mai fetelor...zau asa...acum ne innecam ca si tiganul la mal???? Pentru mine forumul asta a fost de mare ajutor si inca este...chiar daca nu sunt asa de activa cum mi-as dori...va citesc cu mare placere si mi-ati raspuns la multe nelamuriri. Multe fete imi sunt dragi...si le citesc cu placere mesajele...chiar nu vad de ce va suparati si luati decizii asa...definitive...ca parasiti forumul. E normal sa avem opinii diferite! Sper ca Mihaela, Sabina si Daciana sa mai apara si sa ne dea vesti despre ele...si sper ca in continuare Aida sa ne faca listute si capitole noi. Eu le multumesc tuturor celor care se ocupa de asta...ca stiu ca isi maninca din timpul lor pentru noi toate!
Si...

HAI MONICA!!!! NASTERE USOARA!!!!

Va
, ne vedem mai pe seara...
33+ cu 
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui selen80 Claucia, pupici pt pitica, sa-i treaca repede ![]() neste ![]() si pt dragutza de Ralukutza, sa vii tot cu vesti bune, ca doar asa ne-ai obisnuit Anco, inainte si eu il fierbeam atat, pana dadea in clocot, aproape sa dea pe afara, dar cica nu mor toti crocobaurii doar la un clocot, mai tb fiert 10-15-20 de minute la foc mic asa, cat sa nu dea in foc....am inceput si eu sa iau de la o tanti niste lapte, si vroiam sa fiu sigura ca nu fac vreo belea exact acum, cand urmeaza alaptatul subascriu aici...stiu ca mama, dupa ce laptele se umfla, il mai lasa vreo 10-15 minute la foc mic. si by the way, la curs ne-au spus ca nu exista nimik interzis la mancare in timpul alaptatului. putem manca si alimentele care ne-au fost interzise in sarcina si inclusiv putem bea un pahar de vin daca chiar ne arde buza :) 38+ cu Ebru PRIMA POZA!AMR 1-5 ZILE! ![]() nunta |
MangaGirl :-)
35+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI
NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Asa fac si eu, imi cumpar biscuiti si napolitane sa am mai multe zile. Le bag intr-un sertar in biroul de la calculator si din 10 in 10 minute mai deschid si mai pap 2...3...cate se prind asa in manuta. Si dezamagirea groaznica este cand deschid sertarul si nu mai e nimic in afara ambalajului Cea mai fericita 37 + cu ![]() |
da da, sa fi vazut si mutrisoara mea cand am constatat cu stupoare ca nu mai e nici unul! Tot scuturam de ambalaj neincrezatoare...Da' sa stii ca eu am luat decizia sa nu imi mai aduc nici o ispita in jur... sa vedem cat ma tine. Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!
selen80 spune:
si inainte sa ma apuc de alte trebi:
HAI MONICA!!! VREM SA-L VEDEM PE BEBE DRAGOS!!

38+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE! 
nunta
MangaGirl spune:
[quote]citat din mesajul lui anco
manga, despre dvd foarte mari eu personal nu stiu exact cum se face, dar din cate am inteles de la soatza, care se pricepe, exista ceva programe de arhivare cu care se comprima cantitatea si se pot uploada. nu ma intreba ce programe ca nu stiu
[quote]
multumesc, voi da un google deseara sa vad cu ce pot sa-l compresez. am incercat traditional compressing/zip, dar mi-a zis ca e prea mare ca sa poata sa-l faca. va anunt cand e izbanda!
MangaGirl :-)
35+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI 
crocodana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mkunigunda
Poti sa imi zici si mie la ce te referi cu "modele diferite de calcul?" Vad ca ai studiat problema si poate ma ajuti si pe mine: 1. la concediul pre si postnatal, cei de la conta imi spun ca venitul mediu/zi lucratoare scade de la o luna la alta, astfel incat indemnizatia va fluctua nu doar in fct de zile lucratoare/luna ci si in fct de venitul mediu/zi. Tie ce ti-au zis? Mie mi se pare aiurea sa scada venitul mediu/zi, din moment ce toate certificatele medicale sunt "in continuare" la prima, deci ar trebui sa se considere baza de calcul din prima luna ca valabila pentru toate cele 126 de zile. 2. la CIC nu stiu sa existe mai multe modalitati de calcul, pentru ca acesta se vireaza de la stat, deci trebuie sa fie o abordare uniforma, nu? Multumesc. _ 34+ cu dragostea noastra VictorO minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
sigur,
1. concediile au intr-adevar continuitate asta inseamna ca suma calculata pentru prima luna din cele 4 (126 de zile) ramane apx constatata pana la sfarsit. E vorba de modul de calcul pentru aceasta suma, care se face in felul urmator: se aduna veniturile brute pentru cele 6 luni anterioare prenatalului, se calculeaza cate zile lucratoare au fost in cele 6 luni si se imparte suma la nr de zile obtinandu-se o medie pe zi, din care se considera mai departe 85%( asta e baza de calcul care e const). In functie de cate zile sunt in luna de concediu pre sau post natal difera un pic venitul pentru ca se inmulteste numarul de zile cu media obtinuta pe zi.
2 legat de abordarea uniforma...mi-am propus sa citesc si eu despre CIC inainte pt ca la mine la concediul pre/post natal au fost suprize legate de plafonul admis de lege.
si ce am constatat la pagina de probleme legislative de pe acest forum este ca de ex primaria sect unu calculeaza intr-un fel iar cea din sector 6 in altul; unii considera ultimele 12 luni de venituri nete inclusiv luna nasterii copilului pt baza se calcul, altii nu iau in calcul luna nasterii copilului ci de doua ori luna anterioara nasterii lui....doar traim in romania ce naiba!!

39 de saptamani +1
fericita mamica de
jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea